Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Gangy
fIoW
Tak co, ATome, tvoje vyjádření? Vrátíš nám ubírání RS?
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Yamatino108
Citácia
yamatino dokonale sa vtieraš atomasovi - to už píše vela ludí a práve to ma donútilio navštíviť tento topic hehe

Dakujem za pochvalu.SmileSom totiž kariérista a potrebujem skákať z postu na postKappa.Ked tu takto konštatuješ,tak navrhni nový-lepší systém.Nemám potrebu sa vtierať.Ešte k tomu na niakej bezvýznamnej hre.:D
Suve
Citácia
Yamatino108 napsal:

Citácia
yamatino dokonale sa vtieraš atomasovi - to už píše vela ludí a práve to ma donútilio navštíviť tento topic hehe

Dakujem za pochvalu.SmileSom totiž kariérista a potrebujem skákať z postu na postKappa.Ked tu takto konštatuješ,tak navrhni nový-lepší systém.Nemám potrebu sa vtierať.Ešte k tomu na niakej bezvýznamnej hre.:D

Takovejch návrhů tu bylo např.od Pitrase a Hrbce.Ale ATomas to smetl pod stůl i přesto, že tam všichni souhlasili a ještě ty návrhy vylepšovali.
Geroj
Nič nové netreba vymýšlať (: stačí vrátiť starý systém uberania rešpektu s tým že po rank 20 ten rs uberať nebude, hotovo.
fIoW
Citácia
ThaDonMakaveli napsal:

Nič nové netreba vymýšlať (: stačí vrátiť starý systém uberania rešpektu s tým že po rank 20 ten rs uberať nebude, hotovo.

:-)))))))))

//Pozastaven - smajlík není komentář
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov