Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

NOVÝ TOPIC - RESTART RS!
kachlYcka
A co tak aby ATomas udělal hlasování na serveru... Aby gangy hlasovali..
Tady hlasuje spíše OD, WSTL, LFSD a HDLS..
Protože většina menších gangů to nechce, bo na tom dřeli třeba dlouho a do teď dřou, jaké by bylo vám smazat práci která trvá půl roku, ještě teď na tom dřou a vy jim to smažete?
Mi to vadí protože jsem koupil gang s rankem 50 za hodně peněz a bude reset...
A třeba jak už tu někdo psal, za rok to bude to samý ?? Zase budou velké gangy jako teď a gangy menší nebudou mít šanci?
Proč vůbec chcete ten restart, když to za rok bude to samý...

Když tak, když tu hlasuje jen WSTL OD LFDS a HDLS tak si o to požádejte jenom vy. Protože tu určitě hlasuje spousta lidí, co nikdy nevlastnili gang nebo v žádném nejsou.

Přejí pěkný zbytek dne pánové, poroučím se.
kachlYcka
Už na tom nedřou ale. Jezdí si jak chtějí, ti menší, na tom ještě teď dřou, smazal bych RS jen těm co to tu chtějí a můžou s menšími závodit, aby je dohnali a byli zase nejlepší a nemusí to mazat všem..
Suve
Citace
kachlYcka napsal:

A co tak aby ATomas udělal hlasování na serveru... Aby gangy hlasovali..
Tady hlasuje spíše OD, WSTL, LFSD a HDLS..
Protože většina menších gangů to nechce, bo na tom dřeli třeba dlouho a do teď dřou, jaké by bylo vám smazat práci která trvá půl roku, ještě teď na tom dřou a vy jim to smažete?
Mi to vadí protože jsem koupil gang s rankem 50 za hodně peněz a bude reset...
A třeba jak už tu někdo psal, za rok to bude to samý ?? Zase budou velké gangy jako teď a gangy menší nebudou mít šanci?
Proč vůbec chcete ten restart, když to za rok bude to samý...

Když tak, když tu hlasuje jen WSTL OD LFDS a HDLS tak si o to požádejte jenom vy. Protože tu určitě hlasuje spousta lidí, co nikdy nevlastnili gang nebo v žádném nejsou.

Přejí pěkný zbytek dne pánové, poroučím se.

Citace
jsem koupil gang s rankem 50 za hodně peněz a bude reset...

Tady je klasická ukázka co tenhle top "gang systém" udělal.Z gangů se stala firma co se jen prodává a manipuluje se s ní dál.Proto gangy ztratily úroveň.

Btw.Měl jsem gang s Milouchem a Caesarem (chodili jsme only gr) kde jsme najezdili během chvíle 32 rank, protože tenhle systém byl prostě moc EZ.Nemuseli jsme se ani nějak moc namáhat.Proto to chce změnu a ta začala odebíráním RS.Tohle je jen třešnička na dortu.Co se týče síly při gr pochybuju, že tu někdo může říct, že jsme byli low.Smile
kachlYcka
Ty a ceasar tu jezdíte furt výborně. Vím že by jste si dokázali najezdit zase takový rank/rs. Ale změna už tu přeci jedna je a to v odečítaní RS. Furt by jste chtěli změny :D
Suve
Citace
kachlYcka napsal:

Ty a ceasar tu jezdíte furt výborně. Vím že by jste si dokázali najezdit zase takový rank/rs. Ale změna už tu přeci jedna je a to v odečítaní RS. Furt by jste chtěli změny :D

Musí se nějak napravit to jak gangy získaly během chvíle velké množství rs.
Druck
Na to , že na GR sa neda jazdiť kvôli lagom nikto nerieši ,všetci na to len pičuju , ale ked sa jedná o blbý rešpekt tak furt chcete len niečo navrhovať.
Pitras
To mám dát návrh na odstranění lagů při GR? Hraješ tu celkem dlouho tak by jsi měl vědět co za těmi lagmi je...
Druck
Však nevravím aby si niečo ty opravoval, ale každí čo jazdi GR vie aké su tie lagy, že GR a celkovo GangSystem ktorý bol už nikdy nebude takže je to zbytočne..

A myslim si ze kazdému kto hráva iba kvôli gang systému , sú u prdele čisielka ( RS ) ale ide mu skôr o pozitok z tych Griek ,dodáviek a ostatnych veci . Takze je mi zbytocne furt resetovať RS , ked furt tie GR budu stat za velke hovno.
ATomas
Citace
Mikull napsal:

Neangažuju se v gang systému, ale souhlasím. Ovšem jak někteří dle mě správně podotkli je to (možná) chvilkové řešení. Nic nezaručí že se podobná situace nebude opakovat, sázím trenky že do roka jeden anonymní pawner do toho gang systému znovu zasáhne.

Ja uz ty restarty respektu asi budu delat rocne :D Bo oni jsou konzervy ktere nemaji radi zmeny. A bezezmeny to zase skonci tam kde je to ted.
kachlYcka
Přesně tak, ať ATomas opraví lagy než reset RS, nebo reset jenom vám, co tu žádají. Určitě, když bude navržen reset rs jenom vám, tak nebudete souhlasit.
ATomas
Citace
Pitras napsal:

To mám dát návrh na odstranění lagů při GR? Hraješ tu celkem dlouho tak by jsi měl vědět co za těmi lagmi je...

Ten navrh dej hracum a ne me :D Kdyby slo opravit lagy na GR serverem tak uz je to davno opravene... :D
ATomas
Citace
kachlYcka napsal:

Přesně tak, ať ATomas opraví lagy než reset RS, nebo reset jenom vám, co tu žádají. Určitě, když bude navržen reset rs jenom vám, tak nebudete souhlasit.

A to vam mam jako vsem kupovat sitove kabely a modemy nebo jak ti tu opravu lagu jako predstavujes ? :D
kachlYcka
Citace
ATomas napsal:

Citace
kachlYcka napsal:

A to vam mam jako vsem kupovat sitove kabely a modemy nebo jak ti tu opravu lagu jako predstavujes ? :D

:D
No, poslední dobou lagovala, já když jedu s hráčem co má ping stejný jako já tak vždy dostanem SH bug(jak je vytvořený sh bug?)
Pitras
ATomasi, to jsem psal Druckovi, ne tobě :D.
kachlYcka
A nechceš udělat rovnou reformu SP ? Ať je to spravedlivé ? :D :D
Když chcete dát nováčkům v ganzích šanci, proč ji nedat hromadně ? :D
Vím cáklo mi v hlavě.
Zawy
Citace
ATomas napsal:

Citace
kachlYcka napsal:

Podívej se na SP na pingy hráčů, to chceš vážně říct, že všichni / drtivá většina hráčů má špatný net ? Určitě nebudu sám, když napíšu, že na jiných serverech mám ping max. 30, ale když jsem na SP, tak jsem rád za ping 50, většinou se to drží kolem 60. Místo těhle keců se špatnými modemy bys jako první mohl vyřešit ty lagy a až pak dělat updaty a přidávat zbytečnosti...
Jiry
Neřešte tu pingy a reformy, ty kachlycka už vypadni,nevíš co je budovat gang,když si je kupuješ vole
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Opti
Citace
kachlYcka napsal:

A nechceš udělat rovnou reformu SP ? Ať je to spravedlivé ? :D :D
Když chcete dát nováčkům v ganzích šanci, proč ji nedat hromadně ? :D
Vím cáklo mi v hlavě.

Píšeš totální hovna.Kdo má zájem ,tak se do gangu připojí.Každý gang nabírá hráče záleží jen na zkušenostech a dovednostech.Je to gang systém takže ten kdo umí bude lepší,ten kdo neumí prostě bude horší a bude mít možnost se doučit.Kdyby to mělo stát na tom co píšeš,tak nováček,který o tom ví totální hovno viz. ty by byl na špici a všechno by bylo v pohodě?
Krowky
Citace
Pitras napsal:

Krowky, možná že i o tom ten gang systém je Smile. Ty asi žiješ v představě že na SP bude 20 stejně silných gangů. Tak to nefunguje nikde, dokonce ani v realitě.

Lenže v realite silu gangu určuje aktuálna sila a nie to ako sa mu darilo pred dvoma rokmi. Keď už teda do toho budeme ťahať realitu.
_Steve-Man_
Hele, jako mě je všechno úplně jedno..Já když jezdím GR, tak je jezdím 4fan s kamarády, voláme u toho na skypu a jezdíme pro zábavu. Je nám úplně u prdele kolik máme RS, jezdíme, protože nás to baví. Uvědomte si že je to hra tak se tu nehádejte o rs...
Upravil/a _Steve-Man_ dne 03.02.2016 20:48
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů