Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

RPG na územkách
Mikull
Moc dobře pamatuju jaké to bylo, když si někdo vylezl na vyvýšený bod na území a cpal jedno RPG za druhým. Zajímalo by mě, který inteligent se to rozhodl povolit. Proti RPG není žádná forma obrany a věta "rpg je drahé" je zas typická výmluva. Ono je teď totiž v módě se vždy na vše vymlouvat a svádět to na ostatní. Naprosto netuším, kdo mohl brečet, že se na území nemůže používat RPG. Nejspíš nějaká parta swaggerů co neumí ani M4, natož sawn.
Krowky
Ak sa zakáže RPG tak sa prestane bojovať o územia, pretože z toho zase bude "One gun show" a sawnerom je na SP 5 a pol a tých si podelia 2-3 gangy. Ale ako chcete.
Čakám ale stále na to ako rozlíšite kedy sa RPG územia týka a kedy nie, lebo príde mi hlúpe zavádzať tento zákaz bez domyslenia práve tohto problému. Pamätám si zopár zbytočných trestov kvôli tomuto. Nehovoriac o tom že hráč bez gangu dostane za takúto vec ban. Ak sa to hráčov bez gangu týkať nebude tak sa to zase bude zneužívať....tak si to nejako domyslite dokonca. Viem že sa opakujem ale odkedy som toto napísal neprišiel nikto s použiteným nápadom či výkladom daného pravidla.
SmouKy_
Citace
Krowky napsal:

Ak sa zakáže RPG tak sa prestane bojovať o územia, pretože z toho zase bude "One gun show" a sawnerom je na SP 5 a pol a tých si podelia 2-3 gangy. Ale ako chcete.
Čakám ale stále na to ako rozlíšite kedy sa RPG územia týka a kedy nie, lebo príde mi hlúpe zavádzať tento zákaz bez domyslenia práve tohto problému. Pamätám si zopár zbytočných trestov kvôli tomuto. Nehovoriac o tom že hráč bez gangu dostane za takúto vec ban. Ak sa to hráčov bez gangu týkať nebude tak sa to zase bude zneužívať....tak si to nejako domyslite dokonca. Viem že sa opakujem ale odkedy som toto napísal neprišiel nikto s použiteným nápadom či výkladom daného pravidla.

Tak když mě asi někdo se sawnama dává, tak se je asi naučím abych ho dával poté já ne ? to je logické, ten kdo by chtěl uzemí by měl umět sawny a né dgl z auta a rpg..
Krowky
Každý striela s tým čo sa mu hrá dobre, ale s M4 napr. nemáš šancu proti sawnerom....proste tie územia sú ako som už napísal onegun show...preto tam ludia ťahajä RPG a dgl z G...
Upravil/a Krowky dne 15.02.2016 22:53
wlcacek
Pak by to chtělo uzemí zvýhodnit tak, aby je gangy chtěli a ke své funkci potřebovali.

nevím třeba že pokud by měl tolik uzemí, mohl by používat takový a takový zbraně, nebo jezdit takový a makový závody.
třeba :D
Krowky
No navrhol som gang systém ako celok kde je aj toto tak nejak ošetrené...len to zapadá prachom :D
Szelby
Mikull co furt fňukáte na RPG? RPG je zbraň jako každá jinná koupíš ji v ammo nevidím důvod jí zakazovat.

SMOUKY? Myslel jsem si že si inteligentní, ale jak vidím jsem se asi spletl, jelikož cfo píšeš nemužeš myslet vážně. Proč bych se měl učit sawny několik týdnů? Třeba ani nechci když je neumím. Vezmu si RPG a hotovo. Je to zbraň jako každá jiná. To je to samé jak my co neumíme sawny dáme návrh o zakázaní SAWNU na uzemkách... Když narazíš na dobrého sawnera taky proti němu nemáš žádnou šanci...

Podle mě toto je úplně zbytečna debata....Prostě RPG je zbraň jako Sawny a tím to končí není co řešit.
Szelbovsky Cool
Baseball
Tak změníme systém území, o území se bude bojovat jen rukou bez zbraní a je po problému..
HrBeeeC
Szelby se tu vyjadřuje jako totální profík v gang systému (y), ale na území jsem Tě ještě neviděl, promiň.

Je to těžký, každý chce jiné zbraně. Mě se to také nelíbí. Ale už jsem si nějak bohužel zvyknul.

Chtěl bych trochu vyvrátit názor, že sawner nemá nárok proti stojícím hráči na jednom a tom samém místě s RPG. Ono to zas tak rychle nestřílí a dostat se mu na tělo, popřípadě trochu snížit ty rány, co RPG uštědří není tak těžký.

Návrhů už tu bylo celkem dost pěkných, ale neviděl jsem nic z toho na serveru. Něco co bych opravdu ocenil.

+ mi přijdou území tak nějak bezcenná, nemohu si pomoct.. spíš jen jako ozdoba mapy, nic víc.
Upravil/a HrBeeeC dne 16.02.2016 16:30
Mikull
Citace
Szelby napsal:

Mikull co furt fňukáte na RPG? RPG je zbraň jako každá jinná koupíš ji v ammo nevidím důvod jí zakazovat.

SMOUKY? Myslel jsem si že si inteligentní, ale jak vidím jsem se asi spletl, jelikož cfo píšeš nemužeš myslet vážně. Proč bych se měl učit sawny několik týdnů? Třeba ani nechci když je neumím. Vezmu si RPG a hotovo. Je to zbraň jako každá jiná. To je to samé jak my co neumíme sawny dáme návrh o zakázaní SAWNU na uzemkách... Když narazíš na dobrého sawnera taky proti němu nemáš žádnou šanci...

Podle mě toto je úplně zbytečna debata....Prostě RPG je zbraň jako Sawny a tím to končí není co řešit.

Pises o Smoukym, ze neni inteligentni, ale sam pises sracky.
Ruda
Citace
Szelby napsal:

RPG je zbraň jako každá jiná, to je to samé jak bych napsal návrh zakažte Sawny na Územích protože je používá každý (ten kdo je umí). Já se přiznám nejsem PROFI sawner a jsem zastánce střechy a RPG. Prostě proč bych šel na někoho se zbraní, s kterou mi to nejde. Podle mě je tento návrh kravina.

NesouhlasímŠpatný

Tak to mám pro tebe nemilou zprávu, nemáš co v gang systému dělat. Takový jako ty ho akorát domrvujou. Už jen to že píšeš že je to "zbraň jako každá jiná" dost vypovídá o tvojí inteligenci. Po tomhle příspěvku jsem ještě víc přesvědčenej že to pravidlo by se mělo zavést znovu právě proto aby vyhubilo takovej odpad kterej by měl jít radši vydělávat za hasiče než zabírat uzemí. Zkrátka území by mělo zůstat pro lidi co umí s jakkoukoliv zbraní a nejsou to jen boti co stojí jak zbabělci na střeše a střílí zbraní která vyžaduje nulovej skill.
Jo a poprosil bych tě abys tu o lidech nepsal že jsou neinteligentní potom co tu napíšeš takovej slovní průjem. Většina lidí co se tu vyjadřuje byla součástí nějakého kvalitního gangu a gang aktivit se účastnili ještě když ty si ani nevěděl co je SP. Z toho důvodu soudím, že jakákoliv tvoje další účast v tomhle topicu je naprosto bezpředmětná, protože se ti tu každý tak akorát vysměje a zbytek tě bude mít za blbce. V ideálním případě se nevyjadřuj už vůbec k žádnému návrhu ohledně gangů, protože lidi jako ty jsou přesně důvod, proč to teď vypadá tak jak to vypadá.
Peace and love my friends.
Krowky
Za to kde je gang systém nemôžu ludia ako Szelby ale návrhy ako je tento - nedotiahnuté do konca + tie atomasove vaylepšenia. Prvoplánové návrhy a nápady ktoré nie sú doladené ale rovno ich šupne na server a za pochodu fixuje leukoplastom.
Sú tu už tri stránky diskusie ale ani jeden KOMP0LETNÝ do DETAILU spracovaný návrh, stále je to polonávrh, takže bude najlepšie keď to tu moderátori zamknú a keď niekto konečne vymyslí kompletný návrh potom ho napíše, hádať o inteligencii sa môžte inde.
Ruda
Hele Krowky bejt na tvým místě tak prostě zavedu to pravidlo vztahující se jen na jednotlivý gangy a dám tomu nějakou dobu, pokud se prokáže že se to až přehnaně zneužívá tak bych to dál řešil, ale myslím si že by to v pohodě stačilo. Určitě by to bylo lepší než jak je to teď.

Za nás se taky objevovali gangy co si volali někoho na pomoc s RPG, nicméně takovej gang pak ztratí jakejkoliv respekt a tak nějak si myslím že by si to žádnej gang nedovolil nějak více zneužívat. Pokud by se něco takového skutečně stalo tak by se něco vymyslelo, ale nějak nevěřím že to nejde přidat jako pravidlo co tu bylo před dvěma lety.
Krowky
Od začiatku gang systému také pravidlo nebolo a nebol problém smilionom sťažností, potom sa zaviedlo a každú chvílu niekto plakal na webe. Jediné čo sa tým zákazom dosiahnebuýde zase bonzovanie na iné gangy a opäť raz sa nebude bojovať na servery v GR/GW aôe na webe videjkami. ALe ako chcete-.
SmouKy_
Co tady píšete že rpg je zbraň jako každá jiná ? Gangy vždy byli o skillu, nejsi dobrej v sawnech ? táhni si jezdit mise a neser se do gangů, a teď tady lidi budou psát že sawny jsou moc OP a že se je nechteji učit že si radši vezmou rpg a pujdou na střechu, tak kam se to dostalo ? Uzemí vždy bylo o sawnech ale nikdo vám nezakazoval si vzít sniperku, nebo mku na střední vzdálenost, dřív když bylo rpg zakázáno tak uzemí bylo aspoň zábava, ale co to je teď : Nabereš sawny přijedeš, dostaneš 1rpg jsi mrtvý, zábava že ?
Prostě zakázat RPG, a ten kdo brečí že sawny jsou moc OP ať se je naučí nebo ať jde jezdit mise Smile

K shelbymu :
Citace
Proč bych se měl učit sawny několik týdnů?

Aby jsi na tom uzemí byl dobrej jako všichni ostatní co sawny umějí, jinak žádný normální gang tě už bez sawnů nevezme.

Už vidím jak si budete sepisovat přihlášku a budete tam psát že umíte RPG protože je to zbraň jako každá jiná ;)
Krowky
Očividne si pamätáš len časy kedy boli RPG zakázané, pretože na územiach to najviac žilo keď boli RPG povolené a takisto ešte tanky, hydry, seasparrow, hunter atď.

Tak živo na územiach ako bolo vtedy už nikdy nebude.
Ruda
Ale ta regulace je prostě nutná. Navíc tohle je pravidlo, který se(narozdíl od escapu) nedá tak lehce zneužít. Samozřejmě to jde, pokud se budete hodně snažit, ale co si tedy já pamatuju, tak se stalo fakt jen HODNĚ občas, že někdo nafejkoval porušení tohohle pravidla. Argument že ze začátku tohle pravidlo nebylo a nikdo si nestěžoval je sice hezkej, ale musíš si uvědomit že spousta věcí dřív byla horších a hráči to "vylepšili".
Krowky
Ako píšem, ja Vám to rád odobrím ale vopred vravím že to prinesie len problémy.
Spamer
Krowky co sa ku mne donieslo je to ze vy mate uzemia na LV len vdaka RPG Jednej nemenovanej osobee z AB co cez den nevedela sawny a rano od 1-3hodiny uz davala ta nemenovana osoba vsetko hmm dalej neriesim
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
thorous
Citace
SmouKy_ napsal:

Citace
Krowky napsal:

Tak když mě asi někdo se sawnama dává, tak se je asi naučím abych ho dával poté já ne ? to je logické, ten kdo by chtěl uzemí by měl umět sawny a né dgl z auta a rpg..

Přesně, když jsem začínal, taky jsem netušil o co go, když na území přihnalo stádo týpku a stříleli sawnama jak kulometem. Ono stačí nebýt línej a chtít se učit něco novýho Smile asi nejlepší by bylo, zavést pro ty noobky nový příkaz, aby to samo přehazovalo, mířilo i střílelo.

Ale střílet sawnama do RPG hned po jejich vystřelení má taky svoje kouzlo
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů