Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Rank 0, řešení?
ATomas
Citace
Krowky napsal:

V minulostzi nič také nebolo tak nechápem prečo tvrdíš že áno...

Ano bylo ale asi jen jeden nebo dva dny :D Neslo preci vyzvat jiny gang ktery mel respekt v tisicovkach gang ktery mel respekt pod tisic a naopak. tzn mohli spolu jezdit jen gangy 10 000rs+ a gangy pod 10 000rs
Ruda
Citace
Krowky napsal:

Ze stejného důvodu proč se před dvěma lety 99% populace rapidně zhoršil modem a nejsou schopný mít přijatelnej ping navzdory tomu že mají 100/100(Jako já).
Už bys mohl vědět že tady ta pravda je sice každýmu jasně viditelná, ale i tak popírána. :-D
ATomas
Citace
Ruda napsal:

Citace
Krowky napsal:

Ze stejného důvodu proč se před dvěma lety 99% populace rapidně zhoršil modem a nejsou schopný mít přijatelnej ping navzdory tomu že mají 100/100(Jako já).
Už bys mohl vědět že tady ta pravda je sice každýmu jasně viditelná, ale i tak popírána. :-D

S tim rozdilem ze moje pravda je podlozena dukazy, zato ta vase ne :D

Co se tyce pingu tak uz potreti: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=599422

Nevim jestli to ma smysl psat porad dokola, kdyz si porad melete svoje nesmysly.
Upravil/a Zrušený účet dne 09.03.2016 23:17
Ruda
Tak jestli je tohle pro tebe nějaký "důkaz" nebo nějaká podpora tvejch arguementů, tak je to ještě horší než sem myslel. :-D
mastr
Dal sem ne, stejne jako ostatni tvoje navrhy je tohle ku prospechu jen od a hdl, ale je mi to jedno, aspon hdl ten rs naroste rychleji a to byl nejspis zamer
ATomas
Citace
Ruda napsal:

Tak jestli je tohle pro tebe nějaký "důkaz" nebo nějaká podpora tvejch arguementů, tak je to ještě horší než sem myslel. :-D

Ja mam dukaz kterej je na sa-mp foru kam ma pristup Kalcor (vyvojar sa-mpu) a vsechni jeho betatesteri, kdyby ten typek odepsal nesmysl, urcite by ho uz nekdo opravil. Takze dost dobrej dukaz, co mas ty za dukaz ?
Ruda
Citace
ATomas napsal:

Citace
Ruda napsal:

Ja mam dukaz kterej je na sa-mp foru kam ma pristup Kalcor (vyvojar sa-mpu) a vsechni jeho betatesteri, kdyby ten typek odepsal nesmysl, urcite by ho uz nekdo opravil. Takze dost dobrej dukaz, co mas ty za dukaz ?

Ty důkazy ti tu napsalo už tak 1000 lidí asi tak 10 000x. Já jsem dělal dvě videa na to tuším a spousta dalších lidí to samé. Ale když to slyšet nechceš a radši budeš tvrdit že se 400 lidem zhoršil po Xmas party modem, tak nemá smysl tě dál přesvědčovat. Nehledě na to že ten týpek reaguje akorát na "ping" nikoliv na lagy který na serveru máš a o kterejch ví celej server, ačkoliv se to snažíš popírat.
ATomas
Citace
Ruda napsal:

Citace
ATomas napsal:

Citace
Ruda napsal:

Ty důkazy ti tu napsalo už tak 1000 lidí asi tak 10 000x. Já jsem dělal dvě videa na to tuším a spousta dalších lidí to samé. Ale když to slyšet nechceš a radši budeš tvrdit že se 400 lidem zhoršil po Xmas party modem, tak nemá smysl tě dál přesvědčovat. Nehledě na to že ten týpek reaguje akorát na "ping" nikoliv na lagy který na serveru máš a o kterejch ví celej server, ačkoliv se to snažíš popírat.

Videl jsem pouze videa kde hracum laguje hra, nevidel jsem ani jeden dukaz, ze by zato mohl server.

Jinak bavili jsme se o pingu, a ne o lagach.
reakce na:
Citace
nejsou schopný mít přijatelnej ping

uz to chapes ?

A nikde jsem nerekl ze by se po x-mass lidem hromadne zhorsil modem. Stiznosti na lagy "serveru" jsou tak stare jako je stara SuperParba. Jedine na cem se shodnete je ze mate lagy, ale na cem se neshodnete je odkdy Smile Protoze kazdy tvrdi neco jineho. Kdyby to bylo serverem, zacalo by to vsem ve stejnou dobu ne ? Je to jednoduse potvrditelne, staci zajit na jiny sa-mp server kde je 200+ lidi a budete zazivat to stejne co na SP. Kdysi jsem se bavil mam dojem s pitrasem kterej mi tvrdil ze taky laguje server a rikal ze mi doda video jak to na jinem serveru nelaguje, video nedodal...
Upravil/a Zrušený účet dne 10.03.2016 15:17
Geroj
Tu nejde o ping, ide o to že ako sa server presunul tam kde sa presnul sú SH bugy, pametám si že keď sme jazdili ešte pred presunom tak lagy boli - to je spôsobené nekvalitným pripojením - to ti neberiem.. ale to že chytím SH bug a letím do košíc je spôsobené len presunom serveru, je jedno kto má aký ping, prooste keď ma server náladu tak Sh bug chytia aj hráči čo maju ping 30 o 2 ráno keď je skoro prazdny server..
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%