Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vyřešení gang území
zorys
Když vám ty území tak vadí, tak souhlasím se zrušením každodenního RS, ale chci každou sezónu dostat 10rs za každé území co vlastním, protože mi to v klidu může někdo přebrat a já z toho budu akorat v mínusu, takže každou sezónu mi to dá např. těch 3450rs nebo kolik území teď je. Dál tady čtu, že si zavolám kamaraty, pokud mi bude někdo brát území, takže to beru tak, že jsem já ty území zničil, což je asi pravda, protože do týhle doby ty území byly vyrovnaný a já jsem přinesl na server moc lidí, co mi pomáhají. Když mi hned na začátku sezóny území dají 10rs za každý co vlastním, tak s tím souhlasím. A nebo to udělat 1x za 2 dny, to už si vyberte vy. Ale určitě by se nemělo rs za území rušit a spodní hranice by měla být 3450rs na začátku sezóny, aby měly gangy motivaci nám to vzít jen tak. Snad se chápeme, stejně očekávám, že nikdo z mého gangu na to nepřistoupí, protože si furt stojím za tím, že to sežralo víc času jak tu všichni dohromady odjeli gr.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
safty
Precital som si to cele a jedine s cim tu kus suhlasim je krystal, podla mna tie sezony bola zbytocna vec, je smutne ze nikto nevedel SR dobehnut ked malo 250k rs ale tiez kolko casu to stalo najazdit tolko rs, a nech ma tu nikto nepresviedca ze to je nemozne lebo bol som v dvoch gangoch ktore za par mesiacov sa dostali s RS na vrchol sp. A logicky ze gang s najviac rs ze bude na nom sediet ked nikto nesiaha ani po päty. A predbehnut by tych 250k rs by nebol ani taky problem a verim ze raz by to nejaky gang dal. Z vlastnej skusenosti viem ze dat tak 100k rs trva 4-5 mesiacov s dobrym tymom. A ano je pravda ze to hram na rs, ale na co to ma hrat clovek po tych rokoch? Kvoli komunite? Asi nie, ta sa uplne zmenila za tie roky a ostalo len par ludi co som ich tu videl v roku 2013 napr. A k tym uzemiam, tak podla mna by sa malo kus zmensit to davanie rs za nich a chill :D predsa uz tie sawny nebudu co byvali vsak uz sa to hralo roky, vsak aj tie top clany RaS Bsk atd by som menoval rok dpc uz nikto z nich skoro nehra taze ozivit sawny na sp je zbytocne. A zmysel mojho komentaru? ZRUSIT SEZONY :D :D
destiny-
Ja suhlasim s cukrom a saftym , mna tiez nebavia sezony a chcem ich zrusit , proste sa mi paci ked vidim co som si vybudoval a a jak to cisielko ide dalej a dalej hore. Zruste sezony a bude pokoj. A stym rs za uzemie suhlasim.

// mobil
life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain
Darius
Tieto napady ste zobrali z kyblika pre mentalne zoastalych ludi? Tato vasa logika - "nieco mi nejde, tak navrhnem, nech to daju dop***", to ste vyhrabali kde? Okej, tak co tak, zrusit zavody gangov? Viac ludi by hralo GWcka a brali uzemia, cimz by konecne sa zvysila aktivita na nich. To by znelo fer, nie?
To by ste vsak nemohli byt "tupe ovce", ako by napisal Carbon, kde chcete zvyhodnit seba a nemyslite na inych. Pre mna GRka su fakin strata casu, z coho nemate nikde nic uzitocne co by vam do tejto hry prinieslo. Viete dobre ist jednu trasu? WOW, to sa velmi hodi.
Ja osobne by som este zvysil odmenu za gang uzemia, aby ste vy, ktori to nehrate, mohli este viac plakat a namiesto toho plakania, aby ste konecne zacali chodit na tie uzemia. Predsa len zevraj nemame najlepsich sawnerov, pritom ma doteraz este nikto v 1v1 ani v ziadnom GW neporazil, tak na co cakate? Zavolajte si svojich poskokov z hocijakych grc klanov aby ste uz tu "sancu" mali.

Poprosim aby sa na moj koment nevyjadrovali "tupe ovce", ktore vzivote nikoho nezabili a ani nehrali sawny, nevedia prehadzovat a podobne.
peace crybabies
fIoW
Grka tě naučí jak ovládat vozidlo a zvládnout se vyhnout srážce nebo naopak. To ze se momentálně jezdí z velký většiny Rally neznamená ze někdo umí "jednu trasu" většina lidi co se v GR pohybuje už nějakou dobu ma naucenou valnou většinu mapy.
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Suve
Citácia
Darius napsal:

Tieto napady ste zobrali z kyblika pre mentalne zoastalych ludi? Tato vasa logika - "nieco mi nejde, tak navrhnem, nech to daju dop***", to ste vyhrabali kde? Okej, tak co tak, zrusit zavody gangov? Viac ludi by hralo GWcka a brali uzemia, cimz by konecne sa zvysila aktivita na nich. To by znelo fer, nie?
To by ste vsak nemohli byt "tupe ovce", ako by napisal Carbon, kde chcete zvyhodnit seba a nemyslite na inych. Pre mna GRka su fakin strata casu, z coho nemate nikde nic uzitocne co by vam do tejto hry prinieslo. Viete dobre ist jednu trasu? WOW, to sa velmi hodi.
Ja osobne by som este zvysil odmenu za gang uzemia, aby ste vy, ktori to nehrate, mohli este viac plakat a namiesto toho plakania, aby ste konecne zacali chodit na tie uzemia. Predsa len zevraj nemame najlepsich sawnerov, pritom ma doteraz este nikto v 1v1 ani v ziadnom GW neporazil, tak na co cakate? Zavolajte si svojich poskokov z hocijakych grc klanov aby ste uz tu "sancu" mali.

Poprosim aby sa na moj koment nevyjadrovali "tupe ovce", ktore vzivote nikoho nezabili a ani nehrali sawny, nevedia prehadzovat a podobne.
peace crybabies

Když asi na sp chce většina gang systému jezdit závody, tak proč je rušit ? Sawny jsou už pár let v dost velký menšině, sawnům se v gang systému věnuje minimum lidí. Je pěkné, že tady všem nadáváš do tupých ovcí, ale to že o gang systému víš úplně kulové, to tě asi nezajímá. Proč zvyšovat odměny na gang území, když zbraně má valná většina totálně u zadku a nebaví je ?
Uvedu ti příklad, doufám, že to tvůj mozek zpracuje, protože když vidím co za blbosti plodíš na serveru, tak chytám těžký cringe.

Je server kde se jedou sawny. Každého to tam baví, hrajou furt jen sawny a závody jen občasně. Příjdu na ten server s (třeba 5 lidma), kterým jdou závody a na jiném serveru jsme je hráli furt. Příjdu a řeknu, sawny dáme na druhou kolej, to že vás to baví a všichni to hrajete mě nezajímá, však jenom brečíte, závody se může naučit každej, "tupé ovce", jedete si jenom sawny, bla bla bla.
A to je přesně věc, kterou se tady snažíš ty a hrstka sawnerů udělat. Poprosím ostatní hráče jako Darius, aby se nevyjadřovali ke změnám v gang systému, když o něm nic neví. Darius je tomu příkladem. Je tak měsíc v gang systému a mudruje, jak má gang systém vypadat. Na hlavu

P.S. Pokud vás ty sawny baví, nikdo vám to nebere, ale nesnažte se z toho udělat hlavní věc na serveru, kde to není populární. Já tady nemluvím za sebe, ale za většinu serveru. Stačí se kouknout sem do topicu nebo se zeptat na serveru.

Abych si zahrál na mentálně zaostalou opici "peace crybabies".

//

Citácia
fIoW napsal:

Grka tě naučí jak ovládat vozidlo a zvládnout se vyhnout srážce nebo naopak. To ze se momentálně jezdí z velký většiny Rally neznamená ze někdo umí "jednu trasu" většina lidi co se v GR pohybuje už nějakou dobu ma naucenou valnou většinu mapy.

Asi tak Palec nahoru
Darius
Spoiler
Citácia
Suve napsal:

Citácia
Darius napsal:

peace crybabies

Když asi na sp chce většina gang systému jezdit závody, tak proč je rušit ? Sawny jsou už pár let v dost velký menšině, sawnům se v gang systému věnuje minimum lidí. Je pěkné, že tady všem nadáváš do tupých ovcí, ale to že o gang systému víš úplně kulové, to tě asi nezajímá. Proč zvyšovat odměny na gang území, když zbraně má valná většina totálně u zadku a nebaví je ?
Uvedu ti příklad, doufám, že to tvůj mozek zpracuje, protože když vidím co za blbosti plodíš na serveru, tak chytám těžký cringe.

Je server kde se jedou sawny. Každého to tam baví, hrajou furt jen sawny a závody jen občasně. Příjdu na ten server s (třeba 5 lidma), kterým jdou závody a na jiném serveru jsme je hráli furt. Příjdu a řeknu, sawny dáme na druhou kolej, to že vás to baví a všichni to hrajete mě nezajímá, však jenom brečíte, závody se může naučit každej, "tupé ovce", jedete si jenom sawny, bla bla bla.
A to je přesně věc, kterou se tady snažíš ty a hrstka sawnerů udělat. Poprosím ostatní hráče jako Darius, aby se nevyjadřovali ke změnám v gang systému, když o něm nic neví. Darius je tomu příkladem. Je tak měsíc v gang systému a mudruje, jak má gang systém vypadat. Na hlavu

P.S. Pokud vás ty sawny baví, nikdo vám to nebere, ale nesnažte se z toho udělat hlavní věc na serveru, kde to není populární. Já tady nemluvím za sebe, ale za většinu serveru. Stačí se kouknout sem do topicu nebo se zeptat na serveru.

//

Citácia
fIoW napsal:

Asi tak Palec nahoru

ty si ocividne vobec nepobral vyznam toho, co som napisal, ale to je v poriadku. skusim to vysvetlit pre teba, ako pre cloveka, ktory mal asi 4 z citania s porozumenim.

vy chcete rusit nieco na zaklade toho, ze vam to nejde - aky je to rozdiel, nez ked ja to chcem rusit?
-> ze to chce viac ludi? no a co? aj v skole ked nemas rad ucitela, tak ho vyhodia, pretoze si ziaci myslia, ze je kar?

zvysovat odmeny bolo ako priklad k tomu, co vy tu plodite za tkzv. "TEZKY CRING", preco by sa sawneri mali prisposobovat VAM KTORY LEN JAZDIA FAKIN ZAVODY? :D to je docela "TEZKY CRINGE".

p.s. pokud vas ty racy bavi, nikdo vam to nebere, ale nesnazte se z toho udelat hlavni vec na serveru. ;)

peace crybabies
safty
Darius ale sawny sa SP su uz nejaky ten rok davno mrtve a uz nikdy nebudu take boje o uzemka ako West vs IB alebo vela podobnych fightov, takze tieto revolucne napady a vase hadky tomu nepomozu :D
Suve
Citácia
Darius napsal:

Spoiler
Citácia
Suve napsal:

Citácia
Darius napsal:

peace crybabies

//

Citácia
fIoW napsal:

Asi tak Palec nahoru

ty si ocividne vobec nepobral vyznam toho, co som napisal, ale to je v poriadku. skusim to vysvetlit pre teba, ako pre cloveka, ktory mal asi 4 z citania s porozumenim.

vy chcete rusit nieco na zaklade toho, ze vam to nejde - aky je to rozdiel, nez ked ja to chcem rusit?
-> ze to chce viac ludi? no a co? aj v skole ked nemas rad ucitela, tak ho vyhodia, pretoze si ziaci myslia, ze je kar?

zvysovat odmeny bolo ako priklad k tomu, co vy tu plodite za tkzv. "TEZKY CRING", preco by sa sawneri mali prisposobovat VAM KTORY LEN JAZDIA FAKIN ZAVODY? :D to je docela "TEZKY CRINGE".

p.s. pokud vas ty racy bavi, nikdo vam to nebere, ale nesnazte se z toho udelat hlavni vec na serveru. ;)

peace crybabies

Tady nikdo neřekl, že by se mělo rušit území, to by stále bylo, jen by se zrušil denní respekt za území. Ten denní respekt vytvořil disbalanci v gang systému a musí se to nějak vyřešit. Teď když tady bylo navrhnuto snížení denního rs z jednou za 24 hodin na 48 hodin, tak mi to příjde jako dobrý nápad, aby se tedy dostaly grka a území do stejné úrovně. V tomto návrhu -> http://superparba.eu/forum/viewthread..._id=97394 jsem také napsal, že po vyřešení denního respektu za území se můžeme zaobírat jinými návrhy, které mohou vylepšit území a přitom by to zase neudělalo totální nerovnováhu. To můj, ani nikoho na serveru, není úmysl, aby se územka zrušila, je to součástí gang systému odjakživa.
Darius
safty:
no a co? je to chyba lh, vdaka comu vyhravaju, alebo chyba vas, co to prestali hrat?

suve:
lenze preco obmedzovat nieco, za co vy nechcete bojovat? kedze predsa nemame najlepsich sawnerov na serveri, tak urcite najdete niekoho lepsieho, kto by vam to potahal, ak nie, tak zavolaj krystalovi a on ti najde nejaky grc klan.
safty
Darius v nikom neni chyba, chyba je v tom ze neviem kto v roku 2019 bude sediet za tymi uzemkami 16 hodin denne :D
Suve
Citácia
Darius napsal:

safty:
no a co? je to chyba lh, vdaka comu vyhravaju, alebo chyba vas, co to prestali hrat?

suve:
lenze preco obmedzovat nieco, za co vy nechcete bojovat? kedze predsa nemame najlepsich sawnerov na serveri, tak urcite najdete niekoho lepsieho, kto by vam to potahal, ak nie, tak zavolaj krystalovi a on ti najde nejaky grc klan.

Omezovat, protože je to až moc OP, když se o územka/zbraně zajímá minimum lidí. Už to chápeš ? Není cílem zrušit území, ale udělat je rovnocenné a né OP. 11K rs za měsíc na serveru, kde jsou sawny mrtvý je prostě OP jak prase.
A sawny jsou mrtvý už tak 4 roky, tak nechápu, proč najednou by měly být OP, když je o ně minimální zájem.
Darius
safty:
tak to je skor vyhoda toho gangu, ne? je to chyba vas, ako gangu, ktory o to ma bojovat, alebo toho gangu, ktory ma o to zaujem?

suve:
kde pisem nieco o zruseni :D
sawny su mrtve tak pre vas, co to nehrate, to vsak neni chyba servera, ktora by mala byt obmedzena.

podla vasej logiky:
podme obmedzit racy, su moc op, daju sa jazdit furt, bojuje sa o vela a je to ez na wintrade :///
Suve
Citácia
Darius napsal:

safty:
tak to je skor vyhoda toho gangu, ne? je to chyba vas, ako gangu, ktory o to ma bojovat, alebo toho gangu, ktory ma o to zaujem?

suve:
kde pisem nieco o zruseni :D
sawny su mrtve tak pre vas, co to nehrate, to vsak neni chyba servera, ktora by mala byt obmedzena.

podla vasej logiky:
podme obmedzit racy, su moc op, daju sa jazdit furt, bojuje sa o vela a je to ez na wintrade :///

To je jako kdyby si přišel na mta a řekl, že ať jdou sawnit, že závody jsou blbosti. Tímhle to končím, protože mi to příjde, že trollíš. Tak hloupej snad být nemůžeš.
Deminger
Citácia

podla vasej logiky:

pochop ty retard obmedzeny,ze system stoji na grkach a bez nich by ten system uz vlastne ani nebol.A to ze sa chce 5 ludi strielat so sawnami nikto nikomu nebere,iba sa chce obmedzit rs.A uz sa prosim nevyjadruj ked tu hras tyzden a pol.
Darius
suve:
tohle je mta? chapem, ze nemas co povedat.

deminger:
15rocny panic mi tu ide nieco vypravat? to ze si chce nejaky panic zavodit tak to mna tiez nezaujima, ale nech neplace o sawnach

krystalko:
a to je chyba vas, alebo servera, ze nehrate sawny? nie si ty prave ten, co hovoril, ze si zavola nejaky grc klan aby nas porazil?

v skratke:
vy chcete obmedzit sawny len kvoli tomu, ze ste neschopny sa ich naucit a hrat ich poriadne, aby ste vobec tvorili konkurenciu.
som zvedavy kolko featur sa tu bude obmedzovat na zaklade vyplakavania ludi, co to nevedia hrat. tento napad by mali dat ti, co vobec vedia nieco hrat a nie su nap*** dogovia.

dufam ze sa obmedzia aj racy aspon tak, ze budete moct hrat jeden za dva dni, pretoze ich nehram, ale chcem to.

btw: paci sa mi to, ze na mna reaguju ludia, co vzivote sawny asi ani nevideli Smile
Deminger
Citácia
Darius napsal:

suve:
tohle je mta? chapem, ze nemas co povedat.

deminger:
15rocny panic mi tu ide nieco vypravat? to ze si chce nejaky panic zavodit tak to mna tiez nezaujima, ale nech neplace o sawnach

krystalko:
a to je chyba vas, alebo servera, ze nehrate sawny? nie si ty prave ten, co hovoril, ze si zavola nejaky grc klan aby nas porazil?

v skratke:
vy chcete obmedzit sawny len kvoli tomu, ze ste neschopny sa ich naucit a hrat ich poriadne, aby ste vobec tvorili konkurenciu.
som zvedavy kolko featur sa tu bude obmedzovat na zaklade vyplakavania ludi, co to nevedia hrat. tento napad by mali dat ti, co vobec vedia nieco hrat a nie su nap*** dogovia.

dufam ze sa obmedzia aj racy aspon tak, ze budete moct hrat jeden za dva dni, pretoze ich nehram, ale chcem to.

btw: paci sa mi to, ze na mna reaguju ludia, co vzivote sawny asi ani nevideli Smile

nemusis sem stale pisat tie sracky co pred tebou pisal zoro:D ked si na tych sawnoch tak moc musis honit ego kludne chod na iné servery kde sa z toho idu po**** tak isto ako ty.Nejde tu o to že by nikto z nas ktorým sa to nepaci nevedel sawny ale o to ,ze to už nikoho tak moc nebaví ako kedysi ...vsetci si prídu zajazdiť par gr a idu prec nie to ešte sedieť jak **** za pc celý den a sledovať uzemia.
zorys
Citácia
kHRYSTAL napsal:

Zoro sam si napisal ze mate vlastne cheaty v bmw ci kera **** tak tu nwpis ze necheatujete a nepiate ze tie cheaty tu nejdu ked idu.

Za 1. nic jsem tady nepsal, nevím proč tu o mně něco píšeš, když jsem tuhle diskuzi už nějakou dobu ignoroval. Dál k tomu bme klanu a tomu cheatu, který vyvíjeli členi bme. Kamarat je čistě sampfuncs cheat tudíž má příponu .sf, zajímá mě jak .sf cheat chceš použít v gtačku bez funkčního sampfuncs, můžu ti poslat všechny verze kamarata co mám, ale ani zázrakem to na SP nezapneš, protože je to v .sf a ne v .cs.

ctrlv.cz/shots/2019/02/14/SQ5G.png

Díky za pochopení, měj se.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
bluFF
Darius :

mne sa zase paci ze sa tu vyjadruje volaky hrac co sem prisiel neviem z akej rici, hra tu mozno tyzden a uz pretaca karty naopak

inac to co sem pises su bludy, chces z niecoho spravit neviem co pritom gr je v gs uz dobrych 5 rokov zaklad brasko, uzemka su uz len taky dodatok kto chce to iste aj gw je uz malo lebo to nikoho nebavi az na par vynimiek.. to ze vies mozno tak sawny a pisat sem blbosti to nikoho nezaujima takze tvoje trapne vyjadrenia k tomuto mozme hadzat rovno do kosa.

//inak suhlasim so zrusenim sezon a tak isto rs za uzemka alebo minimalne o polovicu
Upravil bluFF dňa 14.02.2019 22:21
Nolifer
Ta naplavenina od konkurence mě docela baví ať se vyjadřuje dál
Jak už tu bylo řečeno od kolegů hraješ tu týden i s cestou a už tu rozkazuješ a chceš to tu mít po svém. Tak tě vyvedu z omylu. GR jsou základ tohoto serveru GW se přidaly pro tu menšinu kterou nebavilo jezdit. Nikdo ti ty sawny nebere hraj si třeba území s robertkem nám je to u.... Jde vidět že tu hraješ chvilku.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
18%
Skyrace
8 Hlasov
24%
Deathmatche
2 Hlasov
6%