Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

vizitka la savage.
savage
tomu ver deminžerissjazyk
EM1N3M
Zdar , prečítal som si vizitku a musím povedať že máme rovnaké zaujmy a nazory čo som z tej vizitky vyčítal takže cenim :D .. Inač vizitka pohodka obsahovo aj graficky . Peace
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23554
savage
haha,tak diky moc eminemissSmile
Twixo38
má proste vkus na gangy Palec nahoru. Jeden z ľudí, ktorý robí LH lepšie, mimo to je to strašný frajer, ktorý helpne, zahrá i pokecá. Jooo
Fullspeed
Zdravíčko,povedená vizitka good luck v životě.
S pozdravem FullSpeed
savage
Diky moc twixo,to som rádSmile
savage
Ďakujem FullSpeed,tiež ti prajem veľa šťastia.
Kubon
Zdravím, vizitka je snad nejhezčí co jsem viděl. Strašně rád jsem si ji přečetl. Vypadáš jako fajn kluk. S pozdravem Nanhu
savage
Diky moc Nanhu, to si vážim
Geroj
Zaujímavé nadpisy, pôsobíš ako vyrovnaný človek čo je dnes celkom rare.. naopak si prepnutý jak som bol ja v tvojom veku čo je fajn :D Diky za označenie ;)
savage
Haha,ďakujem Geroj veľmi pekne!jazyk Počuť to od teba je tiež rare a preto si to vážim.
See_3
Čau savage, vizitka se mi líbí pohrál sis s tim celkem pěkně, příště když budem lovit nauč se G Skill Je to hrozný.. 20x abych jel po tom stejným..
savage
NemůžuNemůžu diky komr a nerob si srandu. dobre vies,ze som stahoval film a inak som vzdy najpresnejsi gckar na serveri. staci pozriet na zarobky hahaa keby nas nema panther tak firma lezi prachom
Ben_
cc sivič dobra vizitka
savage
Cau ben thx kamo
sbq
kvalitka proste.. :D Diky za zminku. Jeste, ze jsem te premluvil na tu appku byla by te jinde skoda xd ses jeden z top sawneru na sp co hraje legit
savage
dikyyy sefe moc cenim
voidisko
fess dobra vizitka, dik za oznacenie sefe Kytka pro tebe
img.tpx.cz/uploads/slowriderspodpisv3bymrtn.png

hypnotized
savage
diky moc voidisko cenim si tojazyk
Ad4M_
Vizitka pekná, nadpisy na mi velmi páčia. Hráč pohode, ale nepoznáme sa moc :D iba viem že sawny Ti idú :D gl
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=26774

i.imgur.com/WHTT459.gif
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
24%
Deathmatche