Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Czipisek // vizitka starého pardála!
Czipisek
Citácia
Zetor napsal:

Na teba si z dávnych čias pamätám :D Celkom v pohode týpek a to motto sa mi páči rofl Vizitka je pekná Smile

Je to dost možné no, mám teď dlouhodobější omluvenku kvůli škole, takže na serveru se momentálně budu míhat jen o víkendech, tak jsem se všemi domluvený, takže tak. Jsem rád, že mě vidíš v tomhle světle, doufám, že mě tak uvidíš i dál, díkec.
sTecko
Czipísek :D Máš super jméno :D Asi před 10 lety jsem na cipíska koukal pořád dokola :D Jinak jako administrátor vykonáváš svou práci skvěle! Podle mě máš nejlepší vizitku z celého AT :D Jen tak dál! *Dobrá práce*
Czipisek
Citácia
sTecko napsal:

Czipísek :D Máš super jméno :D Asi před 10 lety jsem na cipíska koukal pořád dokola :D Jinak jako administrátor vykonáváš svou práci skvěle! Podle mě máš nejlepší vizitku z celého AT :D Jen tak dál! *Dobrá práce*

Jojo, podle toho si mě spousta lidí vybavuje, administrátor už delší dobu nejsem, ale jestli Ti to tak dřív přišlo tak moc díky, třeba si to ještě někdy zvopáknu, za pochvalu vizitky moc díky. Smile
Ruda
Někdy mi přijde že si snad nesmrtelnej. :-D Podle podpisu hádám že tu budeš ještě dlouho strašit.
Shoot
Pěkná vizitoš Czipe. Slyšel sem že se budeš vracet na prázdniny. :D
apero
Super vizitka, která opravdu nadchne. Už díky tomu, že si dokážeš vzpomenout na tolik spolupracovníků z AT a také hráčů. Je vidět, že Ti jak hráči, tak celá SP opravdu přirostli k srdci. Co dodat, škoda jen, že v AT nejsi doposud, myslím si, že takové by tam bylo potřeba. Jak říkám, vizitka super, hráč určitě taky! I když si jen tak matně vzpomínám z mého dřívějšího hraní, tak vizitka mě o tom přesvědčila.
Czipisek
Citácia
apero napsal:

Super vizitka, která opravdu nadchne. Už díky tomu, že si dokážeš vzpomenout na tolik spolupracovníků z AT a také hráčů. Je vidět, že Ti jak hráči, tak celá SP opravdu přirostli k srdci. Co dodat, škoda jen, že v AT nejsi doposud, myslím si, že takové by tam bylo potřeba. Jak říkám, vizitka super, hráč určitě taky! I když si jen tak matně vzpomínám z mého dřívějšího hraní, tak vizitka mě o tom přesvědčila.

Trochu pozdní odpověď, ale nevadí, to víš, člověku to tu za ty roky nějákým způsobem přiroste k srdci a pamatuje si to, díky moc! Smile
aure
kks tolko mien vo vizitke a ja nikde :O
snad si ma este pamatas Pláču stary sused na severe lv a sefino
Fatalqo_
Czipe, dobrá vizitka a taky dobrý hráč. Doufám že tady ještě zůstaneš a začneš hrát od znovu. Hodně štěstí v reálném životě i ve virtuálním
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
Czipisek
Auris,
jasný, že si Tě pamatuju, jak říkám, abych si vzpomenul při tom zapisování na všechny, to je téměř nereálný úkol, tak se omlouvám, rozhodně tam taky patříš, kamaráde, díky moc! Smile

Fatal,
děkuju moc, šéfe! No, zatím to vypadá tak, že návrat je reálný, uvidíme! A ještě jednou díky!Smile
Provo
Vítej zpět legendo!! Jsem rád, že jsi zpět!! Hodně moc strávených chvil s tebou na SP. :D
Czipisek
Citácia
Paladino napsal:

Vítej zpět legendo!! Jsem rád, že jsi zpět!! Hodně moc strávených chvil s tebou na SP. :D

To teda, kamaráde. Vždyť už to bude 6 let, neuvěřitelný. :D Smile Snad ještě nějáký fajn momenty spácháme!!!
Primer
Vizitka velmi pekne zladená a pekné farby...Vôbec ťa nepoznám možno tak len z webu keďže pred 6 rokmi som nevedel ani čo je GTA :D..Dúfam že nebudeš mať so mnou žiadny problém.Nech sa ti darí v reálnom a virtuálnom živote a dúfam že ťa ešte niekedy uvidím v AT...To je všetko Hi
Czipisek
Citácia
_Prdonn_ napsal:

Vizitka velmi pekne zladená a pekné farby...Vôbec ťa nepoznám možno tak len z webu keďže pred 6 rokmi som nevedel ani čo je GTA :D..Dúfam že nebudeš mať so mnou žiadny problém.Nech sa ti darí v reálnom a virtuálnom živote a dúfam že ťa ešte niekedy uvidím v AT...To je všetko Hi

Díky moc za hodnocení vizitky, nedivím se, že mě moc neznáš no, já tu působil tak obdobně, občas na webu, na serveru a tak, ale dá se říct, že jsem tak trochu nesmrtelnej. :D Ať se daří i Tobě a myslím, že spolu budeme vycházet v pohodě a co se týče AT, kdo ví, to nezáleží na mě. Smile)
Qvosty_
Vítaj späť. Nech tu vydržíš dlho :D

Vizitka Good job!, nadpisy super
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
Czipisek
Citácia
Qvosty_ napsal:

Vítaj späť. Nech tu vydržíš dlho :D

Vizitka Good job!, nadpisy super

Díky moc, šéfe!
JamesBonG
Czipis :D Starý král když jsem začínal tak ty jsi byl na serveru největší král :D
Vizitka pěkná ať se daří :D
Czipisek
Citácia
JamesBonG napsal:

Czipis :D Starý král když jsem začínal tak ty jsi byl na serveru největší král :D
Vizitka pěkná ať se daří :D

Až tak jo? :D Tak díky moc, ať se daří i Tobě!
Yamborghini
Taková celkem nostalgická chvilka projíždět všechny ty jména v tvojí vizitce. Sice jsme si to už asi říkali, ale vítej zpět, jsem rád, že se sem vrací pár lidí z té staré gardy a můžeme zavzpomínat na ty kraviny, co se tu tenkrát děly, jako třeba války o auta, když tenkrát ještě šly parkovat z ulice. :D
Grizzly
My brother from another mother, nejvíc člověk i vizitka.
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
13 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov