Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
NorB
Tak som sa prechádzal a našiel som kopec. Nikto tam nebol, ty si bol asi nakúpiť v obchode. Kopec je môj!!
DowN
Dohnala tě exekuce! Kopec je můj!
Vendad
za falešnou exekuci tě zavřeli do basy a já jsem navrátil kopec NorBovi a ten mi nabídl bydlení s ním KOPEC JE MŮJ A NORBUV!!!:D:D
boss02
prisiel som ana koepc a nikto tam nebol a pozeram vy ste sli pracovat takze kopec je moj :D
ScaRed_Joker
ale už ne tet je můj!!
Tomas66
Ale já jsem byl schovanej v kadibudce navrchu kopce a potichu jsem tě přetáhl zezadu po hlavě jeleníma parohama. ty jsi omdlel a já tě z kopce shodil KOPEC JE MŮJ
Vendad
já jsem se týden nesprchoval a zemřel si na můj smrad.KOPEC JE MŮJ????:D:D
boss01
ale ja mal plynovu masku a ked si ma si myslel ze som mimozemstan tak si zdrhol a spadol z kopca a kopec je moj :D
Kanniball1
Pak jsem přišel já a otevřel jsem pytel s mouchami jelikož jdou za smradem tak tě oslepily a sežraly. Poté jsem dal kolem kopce silové pole které prorazí jen atomový reaktor který by zničil celý kopec! KOPEC JE MŮJ!!!! A KDO HO BUDE CHTÁT MUSÁ HO ZNIČIT!!!
Godexik
byla akce a vyhral jsem kopec :D
Vendad
neva já ti ho ukrad
LeGacy
Citácia
Zabil som ťa vrtulou, kopec je môj.
Vendad
dali jsme si souboj v matematice tys nezvládl a radši si dal /kill
KOPEC JE MŮJ!!!!!:D:D:D
EnTeR
Zdedil som kopec
Kopec je môj!
Luko
Ja som kopec prepadol klasickým útokom v troch smeroch.
1. Delostrelectvo vyčistilo nepriatelov z okolia a následne pechota obsadila pozície okolo kopca. Nad všetkým týmto sa premávali stíhačky.

2. Plameň a požiar po výstreloch zahalil kopec do temnoty a horiace telá padali z kopca ako keď praskne tobolka maku.

3. Čistiaca fáza posledné zbytky tvojej armády boli zastrelený a zajatci popravený.Kopec je môj.
Dominusus
LuKaska unesli mimozemšťani kopec je můj a vytvořil sem kolem něho magnetické pole :D :D :D
Luko
Mimozemšťania ma síce uniesli, ale moja letecká flotila vypustila riadené strely tomhawk a podarilo sa im zostreliť ich lode a tým pádom ma aj vyslobodiť. Nuž tvoji mimozemský ludia si obsadili kopec a urobili ochranu kopca tak som začal uvažovať. Opäť som zvolil tri taktiky dobitia, ale rozhodne to bol ťažší nepriatel.
1. Kobercové bombardovanie B2 z velkej výšky pre UFO ťažký nepriatel.

2. Prelomenie magnetického pola pôsobením tajnej zbrane čo zničí molekulové väzby a to pole sa proste rozpadne.

3. Klasické zbrane tanky delostrelectvo mínomety RPG pechota.Plus bitevné vojsko s ťažkými kanónmi obstrelovalo zvyšných marťanov.

Kopec je môj.
Tomas66
A protože lukasko má moc velkou fantazii všechno se mu to jenom zdálo a když zatím spal tak já jsem sestřelil ufo a ukradl kopec KOPEC JE MŮJ
boss02
ale odrazu vyletel kopec do vzduchu takze jama je moja :D :D :D
Rewqa
Já sem do tý jámy zpátky navezl hlínu svojí super Tatrovkou a je z toho opět kopec a můj!!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
22%
Skyrace
16 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
6%