Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
Groot
Použil som JetPark a z Uzi som ťa zabil a Koepc je moj
Alexxx2
Dal jsem ti kopačku na prsa až jsi odletěl... Kopec je můj :3
hirifig
dostal si vyloučení s týmu a nástupcem sem já a Kopec je můj *COOOOL*
_ReMinGtoN_
Mám cvičenou opičku, která tě vojela tak, že jsi měl neskutečný orgasmus a umřel. Kopec je můj!
Groot
Remi poslal som Miška(Z Ruského seriálu Míša a máša) na teba a ukázal ti nejaké kúzlo a odpadol si a spadol si až na zem
Kopec je môj
Hollodidas
Putin : Tenhle kopec byl taky vlastně náš co? ..
hmmm..

Kopec je můj!!!!
hirifig
Putin se zamyslel a uvědomil si že mu stačí poloostrov Krym , prodal kopec a Kopec je můj!
AlinoLEk
Zeman si povedal že zautočí na ten kopec a bude jeho :D
LeGacy
Citácia
Zhodil som ťa z kopca, jednoducho, kopec je môj.
LittleCaprice
Šmykol si sa na banánovej šupke, ktorú som tam dal a padol si z kopca. Kopec je môj
Groot
Lenze si pozeral na film pre dospelých (tvoj nick) A zatial som ta zhodil z kopca A Kopec je moj
_ReMinGtoN_
Přiletěl jsem tam s hunterem a sesekl tě vrtulí, kopec je můj!
Groot
Lenže tebe to urvalo vrtulu a havaroval si Kopec je MoJ :D
Hollodidas
Prdnul jsem si a radši jsi zemřel , než aby jsi tam zůstal.. Kopec je můj !
Groot
Prišel som tam z Dekontaminačnou jednou Armády :D Dekontaminovalki vzruch a teba pochovali do olovnatej Truhly bol si moc rádioaktívny...
Kopec je MOJ :D
hirifig
Ale sem tam shodil atomovku Fat Man a nic tam živého nezůstalo ale jen radioaktivní půda , Kopec je můj a vládnu ním počas sem v černobylu 2 na exkurzi :D
Tom14
Ha! Já se schoval v atomovém krytu, poté jsem vylezl vzal si stíhačku a sejmul tě! Kopec je muj !
hirifig
bunkr pěkný ale špatně postavený , tlukl sem do něj kladivem a stěna se na tebe celá vysypala , Kopec je můůj
Tom14
Vrátil jsem se z nemocnice, najmul si na tebe vraha, vystřílel do tebe zásobník z AK-47 a já tě schodil ! Kopec je můj !
hirifig
po dlouhé rehabilitaci sem se zotavil a z vozíčku sem tě šlahl po hlavě větví , že si si upadl do bězvědomí .. Kopec je můůj hah :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
13 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
6%