Informácie o serveri
Čítať tému
Kto prežije - AT
|
|
Skylake |
Pridané 22.01.2018 20:55
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 2670
Založený: 12.08.16
|
Fifa [16] ANTIVIRUS [14] Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [21] Mordis [19] +1 evry [17] Ameli1 [4] -1 Wery [40] [W]arning [16] Reggie_ [19] Panther [29] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
KoLoB |
Pridané 22.01.2018 21:04
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1289
Založený: 05.11.17
|
Fifa [16] ANTIVIRUS [15]+1 Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [21] Mordis [19] evry [17] Ameli1 [3] -1 Wery [40] [W]arning [16] Reggie_ [19] Panther [29] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
Azor |
Pridané 22.01.2018 21:23
|
![]() ![]() Príspevkov: 916
Založený: 11.02.14
|
Fifa [16] ANTIVIRUS [15] Salamoun [16] Baseball [19] Krowky [21] Mordis [19] evry [17] Ameli1 [3] Wery [39] -1 [W]arning [17] +1 Reggie_ [19] Panther [29] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
KoLoB |
Pridané 22.01.2018 21:52
|
|
Fifa [16] ANTIVIRUS [16]+1 Salamoun [15] -1 Baseball [19] Krowky [21] Mordis [19] evry [17] Ameli1 [3] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [19] Panther [29] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
Skylake |
Pridané 22.01.2018 21:56
|
|
Fifa [16] ANTIVIRUS [16] Salamoun [15] Baseball [19] Krowky [21] Mordis [19] evry [16] -1 Ameli1 [3] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [20] +1 Panther [29] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
KoLoB |
Pridané 22.01.2018 21:59
|
|
Fifa [16] ANTIVIRUS [17] +1 Salamoun [14]-1 Baseball [19] Krowky [21] Mordis [19] evry [16] Ameli1 [3] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [20] Panther [29] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
Pink |
Pridané 26.01.2018 14:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 2521
Založený: 04.04.16
|
Fifa [16] ANTIVIRUS [17] Salamoun [14] Baseball [19] Krowky [21] Mordis [20] +1 evry [16] Ameli1 [2] -1 Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [20] Panther [29] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
Gameluner |
Pridané 26.01.2018 15:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 1845
Založený: 15.12.16
|
Fifa [16] ANTIVIRUS [17] Salamoun [14] Baseball [19] Krowky [21] Mordis [20] evry [16] Ameli1 [3] +1 Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [19] -1 Panther [29] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
KoLoB |
Pridané 26.01.2018 19:48
|
|
Fifa [16] ANTIVIRUS [18] +1 Salamoun [14] Baseball [18] -1 Krowky [21] Mordis [20] evry [16] Ameli1 [3] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [19] Panther [29] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
OR1G1 |
Pridané 30.01.2018 19:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 921
Založený: 04.09.15
|
Fifa [17] +1 ANTIVIRUS [18] Salamoun [14] Baseball [17] -1 Krowky [21] Mordis [20] evry [16] Ameli1 [3] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [19] Panther [29] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
KoLoB |
Pridané 30.01.2018 20:13
|
|
Fifa [17] ANTIVIRUS [18] Salamoun [14] Baseball [17] Krowky [21] Mordis [19] -1 evry [16] Ameli1 [3] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [19] Panther [30] +1 Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
Rich |
Pridané 02.02.2018 15:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Fifa [17] ANTIVIRUS [17] -1 Salamoun [14] Baseball [17] Krowky [21] Mordis [20] +1 evry [16] Ameli1 [3] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [19] Panther [30] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
As3 |
Pridané 02.02.2018 16:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 376
Založený: 03.04.16
|
Fifa [17] ANTIVIRUS [17] Salamoun [14] Baseball [17] Krowky [21] Mordis [21] +1 evry [16] Ameli1 [3] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [18] -1 Panther [30] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
KoLoB |
Pridané 02.02.2018 16:31
|
|
Fifa [17] ANTIVIRUS [17] Salamoun [15] +1 Baseball [17] Krowky [21] Mordis [21] evry [15] -1 Ameli1 [3] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [18] Panther [30] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
Skylake |
Pridané 02.02.2018 18:34
|
|
Fifa [17] ANTIVIRUS [16] -1 Salamoun [15] Baseball [17] Krowky [21] Mordis [21] evry [15] Ameli1 [3] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [18] Panther [31] +1 Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
KoLoB |
Pridané 03.02.2018 21:54
|
|
Fifa [17] ANTIVIRUS [16] Salamoun [15] Baseball [17] Krowky [21] Mordis [21] evry [14] -1 Ameli1 [3] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [19] +1 Panther [31] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
Gameluner |
Pridané 08.02.2018 08:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 1845
Založený: 15.12.16
|
Fifa [17] ANTIVIRUS [16] Salamoun [15] Baseball [17] Krowky [21] Mordis [22] +1 evry [14] Ameli1 [3] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [19] Panther [31] Pink [19] -1 ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
As3 |
Pridané 08.02.2018 10:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 376
Založený: 03.04.16
|
Fifa [17] ANTIVIRUS [16] Salamoun [15] Baseball [17] Krowky [21] Mordis [23] +1 evry [14] Ameli1 [3] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [19] Panther [30] -1 Pink [19] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
KoLoB |
Pridané 08.02.2018 11:52
|
|
Fifa [17] ANTIVIRUS [16] Salamoun [15] Baseball [17] Krowky [22] +1 Mordis [23] evry [13] -1 Ameli1 [3] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [19] Panther [30] Pink [19] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
Brendy |
Pridané 08.02.2018 12:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 533
Založený: 24.01.16
|
Fifa [18] +1 ANTIVIRUS [16] Salamoun [15] Baseball [16] -1 Krowky [22] Mordis [23] evry [13] Ameli1 [3] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [19] Panther [30] Pink [19] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí