Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
Tom14
Skočil jsem na tebe vrabel, svázal tě a schodil dolu, kopec je můj !
Kanetrix_
Zebral sem MP5 zabil Dominika a kopec je muj !!!! a nedam ho nikomu!
Tom14
Možná Dominika, ale né mě s minigunem Ratatata rozstřílel jsem tě a kopec je můj !
andyyzz
Úplnou “náhodou" na kopec spadla plynová bomba. Otrávil ses plynam. Já jsem jen klidně vyšel nahoru. Kopec je můj!
eR_
Dali sme duel sawny o kopec, no hadaj vyhral som. Kopec je moj a nemachruj moc
Rougy
Vypsal jsem na tebe odměnu 5.000.000 a byl jsi zabit. Kopec teď právem náleží mě...
FU
Tom14
Nex_CZ, když si pomaloučku šel na kopec, zakopnul si o kamínek, chtěl si zavolat záchranku, která tě odvezla do nemocnice, nyní je kopec můj ! :D

(Tato věta nemá nikoho urazit)
Rougy
V nemocnici bylo plno a tak mě odvezli spět na kopec. Po cestě jsem si koupil raketomet a zabil tě... ty teď ležíš na hřbitově v rakvi (nejsi Kill Bill, aby jsi se z tama vyhrabal a není tam signál !!!)
Kopec je teď jen můj !!

FU
Tom14
Můj bratr byl na pohřbu a pomstil se ti tak, že vzal kameru, natočil jak se sprc huješ a hanbou si utekl z kopce, kopec je mého bratra Smile !
Rougy
Jenže si nepočítal s tím, že tam příjde má sestra a svede tvého bratra... Ooooh
Tím pádem je kopec volný a je teď můj !!!

FU
Tom14
Můj bratr zašel za roh, protože jí chtěl shodit z kopce, když si se opaloval se zavřenýma očima, můj brácha tě přivázal k lehátku a pak už jen kopal kopal, dokud si nespadnul z kopce + jsem se z hrobu dostal, někdo mi dal do hrobu ,,náhodou jazyk´´ nářadí, takže jsem venku ! A kopec je náš s bráchou Dáme si jedno nee?
Teczka83
jsem sundal ponožky, opřel je o tebe a usmrděl jsem tě nohama, kopec je můj
Tom14
Jsem opět tu, vyšel jsem na kopec, ale viděl jsem, jak se dusíš svýma ponožkama i ty, zavolal jsem ti záchranku, odvezli tě, tudíž je kopec můj !
Kanetrix_
vstal sem z mrtvich prišel sem videl sem , Spadl si a kopec je muj !!
Tom14
Pak si omdlel a z kopce si spadnul i ty, když jsem tam utíkal vyšel jsem na kopec první, ty si spadnul ještě jednou a vzdal si to, kopec je můj !
unKCooL
Kopec jsem přenesl na moji planetu.Je MŮJ
OcoNneR
Jak si ho přenášel tak tě zavalil já byl boblíž tak jsem ho zabral. Kopec je můj jazyk
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13872
Tom14
Když si okurka chtěla přenést kopec do svého města tam mu upadnul na nohu a radši to vzdal, kopec je můj !
Kanetrix_
Zasa pridu , zabiju te minigunem a kopec je muj !!
_Feri_
Nahlásim ťa adminom oni ti dajú ban kopec je môj!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasů
19%
Skyrace
16 Hlasů
26%
Deathmatche
4 Hlasů
6%