Informácie o serveri
Čítať tému
Kto prežije - AT
|
|
Gameluner |
Pridané 08.02.2018 12:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 1845
Založený: 15.12.16
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [16] Salamoun [15] Baseball [16] Krowky [22] Mordis [23] evry [13] Ameli1 [4] +1 Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [18] -1 Panther [30] Pink [19] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
KoLoB |
Pridané 08.02.2018 12:42
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1289
Založený: 05.11.17
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [16] Salamoun [16] +1 Baseball [16] Krowky [22] Mordis [23] evry [12] -1 Ameli1 [4] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [18] Panther [30] Pink [19] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
As3 |
Pridané 08.02.2018 12:44
|
![]() ![]() Príspevkov: 376
Založený: 03.04.16
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [16] Salamoun [16] Baseball [16] Krowky [22] Mordis [23] evry [12] Ameli1 [4] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [17] -1 Panther [30] Pink [20] +1 ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
KoLoB |
Pridané 08.02.2018 12:45
|
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [17] +1 Salamoun [16] Baseball [16] Krowky [22] Mordis [23] evry [11] -1 Ameli1 [4] Wery [39] [W]arning [17] Reggie_ [17] Panther [30] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
Gameluner |
Pridané 08.02.2018 12:56
|
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [17] Salamoun [16] Baseball [16] Krowky [22] Mordis [23] evry [11] Ameli1 [4] Wery [40] +1 [W]arning [17] Reggie_ [17] Panther [30] Pink [19] -1 ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
KoLoB |
Pridané 08.02.2018 13:05
|
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [17] Salamoun [17] +1 Baseball [16] Krowky [22] Mordis [23] evry [10] -1 Ameli1 [4] Wery [40] [W]arning [17] Reggie_ [17] Panther [30] Pink [19] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
Fantasy |
Pridané 08.02.2018 13:21
|
![]() ![]() Príspevkov: 1022
Založený: 24.01.13
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [17] Salamoun [17] Baseball [16] Krowky [22] Mordis [23] evry [9] -1 Ameli1 [4] Wery [41] +1 [W]arning [17] Reggie_ [17] Panther [30] Pink [19] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
As3 |
Pridané 08.02.2018 14:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 376
Založený: 03.04.16
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [17] Salamoun [17] Baseball [16] Krowky [22] Mordis [23] evry [9] -1 Ameli1 [4] Wery [40] -1 [W]arning [17] Reggie_ [17] Panther [30] Pink [20] +1 ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
Gameluner |
Pridané 08.02.2018 14:25
|
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [17] Salamoun [18] +1 Baseball [16] Krowky [23] -1 Mordis [23] evry [9] Ameli1 [4] Wery [40] [W]arning [17] Reggie_ [17] Panther [30] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
KoLoB |
Pridané 08.02.2018 14:44
|
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [18]+1 Salamoun [18] Baseball [16] Krowky [23] Mordis [23] evry [8] -1 Ameli1 [4] Wery [40] [W]arning [17] Reggie_ [17] Panther [30] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
Gameluner |
Pridané 10.02.2018 09:05
|
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [18] Salamoun [18] Baseball [16] Krowky [23] +1 Mordis [23] evry [8] Ameli1 [4] Wery [40] [W]arning [17] Reggie_ [17] -1 Panther [30] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8 |
|
|
Kurkuma |
Pridané 10.02.2018 10:04
|
![]() ![]() Príspevkov: 1035
Založený: 04.09.14
|
Můžete začít myslet mozkem a zkontrolovat si než to pošlete. Zkuste třeba KALKULAČKU, ale nekažte ostatním hru. Když na začátku bylo 250 životů, tak proč je teď 252... Logické kroky pana Gameluner (koho to zajímá, rozklikněte si to) Citácia
Fifa [18] ANTIVIRUS [18] Salamoun [18] Baseball [16] Krowky [24] + 1 Mordis [23] evry [7] - 1 Ameli1 [4] Wery [40] [W]arning [17] Reggie_ [17] Panther [30] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
Gameluner |
Pridané 10.02.2018 10:24
|
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [18] Salamoun [18] Baseball [17] +1 Krowky [24] Mordis [23] evry [6] -1 Ameli1 [4] Wery [40] [W]arning [17] Reggie_ [17] Panther [30] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] Upravil Gameluner dňa 10.02.2018 12:00 |
|
|
KoLoB |
Pridané 10.02.2018 11:44
|
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [18] Salamoun [18] Baseball [17] Krowky [24] Mordis [23] evry [5] -1 Ameli1 [4] Wery [40] [W]arning [18] +1 Reggie_ [17] Panther [30] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
Gameluner |
Pridané 10.02.2018 11:55
|
|
Ano, jelikož Gameluner neumí počítat, dávám sem momentální status bodů. Fifa [18] ANTIVIRUS [18] Salamoun [18] Baseball [17] Krowky [23] Mordis [23] evry [5] Ameli1 [4] Wery [40] [W]arning [19] +1 Reggie_ [15] -1 Panther [30] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
KoLoB |
Pridané 10.02.2018 11:59
|
|
Ano, jelikož Gameluner neumí počítat, dávám sem momentální status bodů. Fifa [18] ANTIVIRUS [18] Salamoun [19] +1 Baseball [17] Krowky [23] Mordis [23] evry [4] -1 Ameli1 [4] Wery [40] [W]arning [19] Reggie_ [15] Panther [30] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
Skylake |
Pridané 10.02.2018 14:56
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 2670
Založený: 12.08.16
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [19] +1 Salamoun [19] Baseball [17] Krowky [23] Mordis [23] evry [3] -1 Ameli1 [4] Wery [40] [W]arning [19] Reggie_ [15] Panther [30] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
KoLoB |
Pridané 10.02.2018 15:12
|
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [19] Salamoun [19] Baseball [18]+1 Krowky [23] Mordis [23] evry [2] -1 Ameli1 [4] Wery [40] [W]arning [19] Reggie_ [15] Panther [30] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
|
MaTy |
Pridané 10.02.2018 15:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 1267
Založený: 30.08.14
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [18] -1 Salamoun [19] Baseball [18] Krowky [23] Mordis [23] evry [3] +1 Ameli1 [4] Wery [40] [W]arning [19] Reggie_ [15] Panther [30] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
Gameluner |
Pridané 10.02.2018 16:20
|
|
Fifa [18] ANTIVIRUS [18] Salamoun [19] Baseball [18] Krowky [23] Mordis [23] evry [4] +1 Ameli1 [4] Wery [40] [W]arning [19] Reggie_ [14] -1 Panther [30] Pink [20] ATomas zomrel na nedostatok kreditov v krvi, mal som síce pri sebe záchrannú sms no nevyužil som ju. [Tears] Gallaxy zemřel krutou smrtí kdy na něj byla v AT udělená vzpoura a Gallaxy inkasoval 19 bodných ran do zad. [Trips] DaJaS_ zemřel na oddanost k Superpařbě , kdy beze spánku , jídla a pití adminoval neuvěřitelných 120 hodin v kuse. [Szelby] Fantasy. zemřel na předávkování tvrdýma drogama , když těžce nesl že jeho kariéra skončila na pozici moderátora [Szelby] kuBCa_ zemřel bolestivou smrtí, při které utržel kritický zásah do srdce o síle jeho internetového připojení. [Jhin] Domes byl zabit starou babičkou v obchodním domě kvůli nadměrnému množství másla v jeho nákupním košíku. [Jhin] Johnny byl ukamenován kinder mafií poté, co zabanoval hlavu samotného šéfa kinder mafie. [Baseball] Šrekby zabil admina Fantastického s Dajasem a ti se rozhodli že mu místo jeho odchodů věnují lístky první třídou v pohřebním voze [Mordis] Gloodys spáchal sebevraždu, neunesl tlak šikany. UnderTakerRa postihla karma a všetky jeho obete sa zoskupili proti nemu. A však jeho Hunter neuniesol tolko projektilov a zrútil sa k zemi. [JAZVEC] Azora roztrhal náš pes Azor [abcdefggggg] Nosferatu zemřel po kousnutí upíra [Ove8] |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí