Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
rikardo
Letadlo které letělo okolo kopce tě srazilo a mě vysadilo na kopec. Kopec je muj.
Upravil rikardo dňa 13.11.2014 14:36
WeWeRicKa
Lietadlo na ktorom si priletel počas búrky nabúralo do kopca, pri výbuchu si umrel.Kupec je môj! :D
Dush3yo
Hitler tě vzal k sobě do tábora a kopec tam byl sám. Kopec je můj :D
WeWeRicKa
Po výbuchu v Černobyle si bol ožiarený radiáciou, po príchode na kopec si zomrel. Kopec je môj! :D
Zoldik
Ale ty si u toho výbuchu čenobylu byla taky tak si zemřela..Kopec je můj
WeWeRicKa
Po tom ako si si na kopci sadol, zjedli ťa zombie čajky, ktoré nechali na kopci len kostru. Kopec je môj! :D
rikardo
Zombie čajky sa tak nažrali že explodovali. Tlak ťa odhodil a ty si sa šmykla z kopca. Zostrojil som rebrík a vyšiel som na kopec. Je môj. :D
Zoldik
Ale tebe přejelo letadlo takže...Kopec je můj
JohnyStar
A ja si tam vyskočil z letadla plne C4 ktere spadlo na kopec tebe zabilo protože ja jak tam přistaval padakem tak sem to odbochl a tudiž jsem na kopci ja a je můj
Dush3yo
Jenže tě výbuch zasáhl též tak jsem se vyškrábal na kopec a je můj !
Baseball
Vzal sem si baseballku přetáhl tě a s letěl si dolu. KOPEC JE MŮJ!
JohnyStar
Jo jasně a ja vzal dildo a nacpal ti ho do****e a jako spiderman sem se dostal na kopec
Baseball
Napsal sem si o armadu, zatkli te za carodejnicvi a kopec je zase můj! :D
JohnyStar
Neni bo tumik mě vyhajil a ja tam poslal bombandéry kteři vas sejmuly a hrbeec mě tam jako taxikař dovezl. [na ten kopec] je zas můj jazykjazyk
Ikonatsak
Když si na kopci seděl a relaxoval tak jsem tě golfovou holí poučoval. Co je správné. Co se může ,nikdo ti však nepomůže. :D Když duše v tobě již nezbyla tak má postava pravila: "Kopec jsem obsadil" Jooo (Líbili se ti rýmy?)
_PrOKill_
A nakoniec vás starý dobrý Prokillko vypálil zaživa a prešiel vrtulníkom a potom vznikol "Kopec smrti" a je môj :*
Zoldik
Ale já jsem ti zavolal taxíka aby tě odvezl a ty ses nechal.Kopec je můj
JohnyStar
ne . je můj bo jsem tě odsnipyl z vedlejšiho kopce
Ikonatsak
No ,ale raketomet vše vyřešil a kopec je MŮJ! Smile
Tom3k
Sedel jsi vedle bedny s naboji do rakometu a sniperem jsem odstrelil bednu s naboji a ta bedna vybouchla a ty jsi umrel a kopec je muj :* :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
19%
Skyrace
14 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
7%