Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
Zoldik
Já si postavil na kopci základnu mezitím co si házel akaie ke krysám takže Kopec je můj
rikardo
Odstrelil jsem te sniperkou, spadnul jsi a ty krysy te sezrali a odesli. Vybudoval jsem elektricke steny a vyskocil jsem na kopec. JE MUJ A NEMATE ŠANCI! :D
Upravil rikardo dňa 20.11.2014 22:23
Rosta
Prodal jsi kopec za pár šupu , kopec je můj Smile :D
rikardo
Skopnul jsem te z kopce i s kufrikem tvych penez a odesel jsi. Takze je zas MUJ!
Extream
Ja si zapnul GodMode přelezl jsem stěny zdvyhnul jsem prostředníček před tvým obličejem vzal si peníze a tebe _XlsOoN_ jsem zajal do vězení mezitím co ty krysi ti rozkousaly teleport :D
rikardo
Ja jsem si nabugoval peníze a kopec jsi mi prodal. :D
Extream
Já tě nahlásil adminům za zneužívání bugů admini ti odebraly kopec dali ti Pban a a daly kopec do dražby po Pbanovanym a ja si ho odkoupil... KOPEC JE MŮJ
Rosta
Jelikož si bugoval dal jsem ti ban a kopec zustal prázdný. Je můj ! :D
Tom3k
Ja jsem tam lezel s kamuflazi a vybafl jsem te lekl si se az si se posral :D a ja te kop do ritky a hapal jsi a kopecek je moj :*
rikardo
Podplatil jsem Rostu a dal mi unban. :D Vyskočil jsem na kopec když byl Tom3k afk, privolal jsem si auto a odsunul ho z autem dolu z kopce. Kopec mám JÁ!
WeWeRicKa
Auto ti vybuchlo a tá explózia ťa zhodila z kopca. Kopec je môj! :D
rikardo
Zapalil jsem mlacku benzinu ktera byla na kopci od vybuchu. Tys zhorela a kopec je muj.
Tom3k
Prisel jsem a jak me strcil dolu tak jsem see sekl v pulce kopce a vylezl nahoru a podrziznul jsem te kopec je moj :D
Teczka83
Hhh, stáhnul jsem tě z kopce dolů, sundal jsem ti ponožky a ty ses přilepil k zemi, kopec je můj :D:D:D
sTecko
Přiletěl jsem s moderním la****m a pomocí něho jsem si kopec uříznul a odvezl si ho domů! KOPEC JE MŮJ!!! FU
Tom3k
U tebe jsem čekal já s tvojí přitelkyní a jak jsi nás viděl vzal tě infakt a kopec jsem si vzal z5 kopec je můj jazyk :D
Mufinak
Na kopec som hodil granát. KOPEC JE MOJ!! :D
Baseball
Shromáždil sem **** ze SP dovedl je POS kopec, nemohl jsi to vydražet a zdrhl jsi. Já **** poslal za tebou A KOEPC JE MŮJ
Zacek
Jelikož jsem nepochopil basebalovo přebrání, tak jsem se zbláznil a on se ze mě zcvokl. blablabla :D KOPEŠEK JE MŮJ
Baseball
Ono totiž d3cka je cenzura :D
:D zavolal jsem ti sanitku, odvezli te do Bohnic a Kopec Je Můj Jooo
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
20%
Skyrace
13 Hlasov
24%