Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
hirifig
Co jsem se vrátil se všemi dokumenty tak jsem po tobě hodil cihlu , dostal jsi otřes mozku a musela tě odvést rychlá do nemocnice. PS: stačilo říct že to byla nehoda .. a Kopec je můj
Brabus
práve si sa priznal, zatkla ťa polícia.. zbavila ťa kopca a ja som si ho obsadil
hirifig
Policisti byly zkorumpovaní a braly úplatek. Odvezly mě zpátky na kopec kde vzaly tebe za ,,falešné obvinění'' šel jsem dovnitř uvařil si kávu a lehl jsem si do svého zeleného křesla .. Kopec je můj!
Herkules0801
Dal som úplatok sudcovi , ten ťa posadil na kreslo. Umrel si , kopec je môj.
hirifig
Mám dvojníka.. šel jsem na kopec a řekl ať si o ten kopec zahrajeme mariáš. Měl jsem karty schované pod stolem takže jsem vyhrál a ty jsi kopec prohrál. - Kopec je můj!
Sipoxx
Poslal jsem ti na oslavu vodku. Ty jsi ji vypil. "Nečekaně" jsi oslepl a já jsem tam přišel, skopl tě a získal kopec.

Kopec je můůůj. (Mám sebou celou Yakuzu, která mě nikdy nezradí)
Baseball
Přiletěl jsem na kopec bombardérem, zabil vás a vyskočil z letadla na kopec.

KOPEC JE MŮJ
hirifig
jenže co se nestalo .. Baseballův bombardér měl závadu a havaroval přímo na kopec. Ohromný výbuch bombardéru .. trosky létaly kolem takovou rychlostí až kus plechu rozřízl Baseballa na polovinu. Vzal jsem smeták vše uklidil postavil si garzonku a žiju šťastně až do smrti .. Kopec je můj!
Lacikaa
A prišiel som ja... Kopec je môj..
Sipoxx
Zabil som ťa. Kopec je môj
RuliiKkO
Pan sefis Sipox dostal lopatou po hlave a kopec jsem si prebral.

- Kopec je můj
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Strny
Rulíček přepsal majetek na mě protože jsem nejlepší tím pádem , Je kopec můj !
MaTy
Strnymu se kopec nelíbil čímž skočil z kopce dolu a zabil se. Kopec jsem si zabral takže...
KOPEC JE MŮJ

There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
MrZoom
Přeskočím tu díru.. :D
Volání z jiné dimenze jsem příjmul a zahájil raketový útok na kopec.. :D Kopec není nikdo ho nemá, tečka. :D
BrramBorrak
Na kopci přežil jsem jen já udělal jsem bobek kopec je můj :D
AndreW_
Nenápadne som priletel s padákom na ten kopec, zhodil som ťa dolu a kopec je môj!
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14265

Skull SP player since 2012 Skull
Tester team SP since 2020
Yakuza LV Member
Mayo
Kým si sa smial ako si ho zhodil dolu, zhodil som ťa za ním > Kopec je môj FU
AndreW_
Keď si ma zhodil, zase som si otvoril padák a dopadol som na zem a následne som nastúpil do helikoptéry ktorá ma čakala dole a vyletel som na Kopec kde som ta opät zhodil
>>>Kopec je opät môj! :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14265

Skull SP player since 2012 Skull
Tester team SP since 2020
Yakuza LV Member
TimG
Som mrtvy muž. Zoslal som na kopec svojho ducha a ten ťa vystrašil a zhodil > Kopec je môj. *DEVIL*
Mayo
Keďže to bol len duch, a ty si bol mrtvy. Priletel som na kopec vzducholoďou a obsadil ho. Kopček je môj
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
10 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
6%