Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
Pandy
Koupila jsem 3 sudy chlazený Plzničky, všichni jste se k tomu sebehli a ja bezela vítězoslavně alespoň s jednim škopkem na kopec a zařvala KOPEC JE MŮŮŮŮŮŮŮJ :D :D :D
MGparmenCZ
Citácia
Tom3k napsal:

Sundal jsem tě sniperem a doběhl jsem si pro kopec a kopec je můj Smile

Ale já sem ve VW a ty nevíš v jakym :D kopec je pořád můj :D
MajoKotleba
kedze ste vsetci mrtvy tak je kopec moj kedy to konecne pochopite ?
Nexfo
Ja žíjem zabijem ta ja kopec je moj.
MajoKotleba
ty to nechapes ? si mrtvy, dead, tot, a kopec je moj
gummy
Já jsem živý až moc, sejmu tě. Kopec je můj + bráním ho s Hunterem. (:
MajoKotleba
Prečo to stále nechápete ? Aha, možno preto že ste stále mrtvy a kopec je moj Smile
gummy
Ty nub, respawn ti nic neříká? :D Vypíšu na tebe hitman všichi po tobě půjdou sejmou tě jak nic a mezitím si přeberu kopec. Ezzy pezzy zase kopeček můj. :*
Dreamys
Všichni víme, že děláš rád dealera, předáfkoval ses já si tam přišel jak pán a KOPEC JE MŮŮŮŮŮŮJ :D:D:D
MajoKotleba
ziadny spawn ani dealer proste nic vas nezachranilo ste mrtvy a kopec stale vlastním !
Dreamys
Moje duše, se střetla s tou tvojí, sejmula jí ovládla tvoje tělo a sestrojila klony, udělal jsem si kolonyji NEZNIČITELNÝCH mimoňů přišel jsem si na kopec jak pán vyhodil jsem tě do vesmíru, takže KOPEC JE MŮJ + Dal jsm ti ban na tomhle webu jazyk :D
gummy
Dal som /vypoved a zavolal jsem si zdravotnika Sima ktery ma vyléčil ze zavislosti. Dale som pozadal satana aby ti vzal duši. Domin šel off, bo tu nesedí 24 / 7 a já jsem si převzal kopeeec.
Dreamys
Potkosil jsem tě a spadnul si do bahna, ostudou si radši odešel já toho využil přišel na kopec, a kopec je můj jazyk
Geroj
Kým si tu nahrávate príspevky tak ja som práve získal nadvládau nad kopcom a moje stráže vás vyviedli, čiže je kopec môj.
Mindie
Jelikož jsem královna, tak tvoje stráže jsou nic oproti mému vojsku a dostal jsi takový výprask, že utíkáš s pláčem domů a kopec je můj.
Krowky
Zobral som Ti barle a ty si spadla z kopca, kopec je môj :D
MajoKotleba
je to irelavantne kedze ste mrtvy takze kopec je stale moj a nikdy ho nik neziska lebo vsetci su vsade mrtvy a iba ja zijem a bodka
Dreamys
Umřel si stářím, já jsem se to dozvěděl jako první přišel na kopec a kopec je můj Smile
Lee
Na kopec byl vstup lidem starším 18ti let, takže jsem tě předběhl a kopec je můj, cs
Dreamys
Musel si ukázat občanku, já o tom věděl a přepsal jsem 18 na 12, nepustili tě nikam a já pořád zůstal na kopci, kopec je můj Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
26%
Deathmatche
3 Hlasov
6%