Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
Mordis
Přišel jsem, zabil jsem, sežral jsem, nechal jsem.
Kopec je můj!
Warning
Podplatil som Tumika, dal mi UB a zabanoval HadejaMám ban, len som prišiel a čorkol som ho,kopec je môj! king
SenSuj
Kopec jsem překopal a udělal si z něj půdu na mrkvičky. Při hledání diamantů jsem našel další kopec. Kopec je můj a nik s tím nic neudělá, protože jsem si ho zamknul přes /lock.
sKiLL
Protože jsem dostal ultinu, odemknul jsem kopec přes /unlock. Našel jsem tam pár lopatek, tak jsem si kousek po kousku kopec přeházel jinam a teď je kopec můj a nikdo si ho nevezme, jelikož jsem tam dal nebezpečné psy.
Warning
Psom nasypem otravu do žrádla a na teba hodím lietadlo, kopec je môj a ešte aj premiestnený :3 king
Dreamys
Policie tě zatkne, já vylezu na kopec a kopec je můj [img]http://superparba.eu/static/img/s/71.gif[/img]
gummy
Poslu na tebe sveho draka, ani se nestihnes logoutnout a jsi proste down a kopec je muj. img.tpx.cz/uploads/dragon_PNG994.png
Mayo
Tvojho draka vyrektím tak isto aj teba a kopec je môj.
Brendy
Viete o to, že sa bijete o zlý kopec? Ten kopec je hneď oproti a kopec je môj!
Baddy
Ne, ten kopec byl můj. Dal sem ho na charitu a přistál u Gummyho ,takže ho má Gummy.
SenSuj
Charitu jsem zfalšoval v můj prospěch. Kopec je můj a mám na něm jeřábí očko z dračího doupěte osmdesát osm a mám 10 černých hrášků na hlídání. Prostě je kopec můj a nik si ho vzít nemůže.
Mordis
Jelikož nějaké doupě neuznávám tak volám psychiatrickou léčebnu ať si pro tebe přijede. A hle, kopec je můj!
Geroj
Prídem s 50timi negrami s AK47 a kopec je proste môj.

[img]http://tattoo-tatouages.com/wp-content/uploads/2010/04/tatouage-tupac-thug-life.jpg[/img]
Baddy
Přijde Saph1r se svým zpěvem ,zabije negry a kopec už není tvůj.
SenSuj
Saph1r ztratí hlasivky po zabití negrů, příjdu já, schodím Baddyho do bláta a kopec je můj.
PS: Jako Dračí Doupě je uznáváno jako líbezné políčení od salmoune aka šala kmín.
PS2: Dračí doupě ochran můj kopec, jako nic před tím, bud a budeš hrdinou navždy.
ZueG
Šel jsem chytat pokémony viděl jsem tam pikachu chytl jsem ho a KOPEC JE MŮJ Smile :D
SenSuj
Jelikož si napsal naprostou blbost, tak je kopec stále můj.
Baddy
Už není beru si ho já.
Xena
Prišla tu žena a rozhodla, že kopec je jej! king
eddyts1
S
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%