Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
KoLoB
Došla ktobě lež, to se nikdy nestalo, na kopec jsi obyčejně docházel ale já tě zestřelil sniperkou. Kopec je můj.
Octavia
Achjo, zase si měl sen a Gameluner tomu uvěřil, takže kopec byl prázdný. Došel jsem na něj a KOPEC JE MŮJ
img.tpx.cz/uploads/octavkapodpismik.gif
KoLoB
Česko dalo gol a ty jsi vyběhl pryč z kopce abys to mohl každému říct :D Kopec je můj
Octavia
Když Česko vyhrálo a Francouz si sundaval betony tak jeden odlétl a zabil Tě.

KOPEC JE MŮJ

KoLoB
nezabil, vážně poranil.. Následně ses připravoval jít na zápas Česko - OAR ale cestou tě zmlátila partička rusáku, já na kopec jen prisel. kopec je můj.
Octavia
Když jsi zjistil že OAR vyhrává proti Norsku 5:1 na začátku třetí třetiny tak tě trefil šlak.

KOPEC JE MŮJ

KoLoB
Nojo, pak jsem přiletěl vrtulníkem na kopeca rozsekal tě vrtulí, tím kopec získal přezdívku, kopec smrti :D Kopec je můj
Gameluner
Až na to, že tam byla střecha. Vrtlník vybuchl, zabil vás oba, střecha a stěny také odpadly, takže kopeček ist mine
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
KoLoB
No, po respawnu jsem odtebe kopec odkoupil. Kopec je muj
DanyaS
Přišel jsem s mojí grill, oslnil vás mojí krásou a z toho jste spadli z MÉHO KOPCE 8)

kpc j mj
KoLoB
Souboj krasy si semnou prohral, vypadas jak krecek.. kopec jsem v vyhral v souboji, kopec je muj.
d0g_
Zatial co ste sa hadali prisiel som na kopec a ohranicil som ho neznicitelnym kuzlom ktore vas zabije a mna to posilni
Taze zamknite tuto temu a vykaslite sa na dajaky kopec :D
Je moj Lock! plz
KoLoB
No, ale nezabil jsi me a ja kdyz te videl na kopci tak jsem te normalne zabil, tvuj stit okolo zmizel tim padem je na kopec opet volny pristup. Kopec je muj
Mine
Na kopci sa zorganizoval kopec smrti, sekali Larex. A [W]arning :D, vyhral som a kopec je môj
KoLoB
HP ti po akci nastavili na 0, ja na kopec jenom dosel a zbylo tam jen spousta mrtvol, kopec je muj.
Mine
Nastal restart serveru a nastaveni, vsetci ste sa objavili pri zamestnaniach, dosel som 1., kopec je moj
KoLoB
Sice jsi tam došel první, ale já cestou zašel ještě do Ammunation, nakoupil tisíce zbraní a pak jsem tě jednoduše zabil, kopec je můůj :D
d0g_
Ale já si tam zavolal skunky a thoře všichni zahynuli na smrad, jen já ne, protože jako jediný jsem měl kolíček na nos :D Kopec je můj!!!!!!
Mine
Hydrou som označil kopec, nasledne A.C.A.B. zahajili na oznaceny kopec teroristicky utok, ja som teamoval, kopec je moj (zas a raz)
KoLoB
přijel jsem a kombajnem zajel všechno živé na kopci, kopec je můůj!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%