Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
Mine
Kombajn si ukradol dealerom z misie, teraz ťa nahánajú, kopec bol volný, a je moj
destiny-
mas velke lagy nevidel si ma a ja som ta podrezal nozikom ! kopec je moj
life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain
KoLoB
Přijel jsem sandem, dal ti čelo a ty jsi z kopce odletěl i se svým autíčkem. Kopec je můj :D
Mine
Kolobovi dali ban za TankMode, kopec je moj
Wain_old
MinecraftSK šel prosit mámu o originální majnkraft.. Já mezitím postavil hradby, bránu, obranný systém a 5metrovou díru kolem kopce. Kopec je můj !
Mine
Od putina došla podpora, MIGmi rozstrielal hradby, hlina čo odletúvala zasypala jamu, kopec je moj
KoLoB
Ale nemáš žádnou obranu, zajel jsem tě opět kombajnem, kopec je můj.
Mine
V kombajne dosel benzin, nemaš vbody, mechanici nesu online, rozstrielal som sawnami kombajn aj teba, Kopec je moj a momentalne tam hliadkuju vojaci z tankami
KoLoB
Podplatil jsem teroristy, vojaci utok neprezili a tebe jsme podrizly, kopec je muj.
Gameluner
A já podplatil SWAT, všichni jste byli postřílení >> Kopec ist můj
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
KoLoB
FBI te zatklo za podplaceni policistu, kopec mi byl po rozhodnuti soudu navracen.
Kopec je muj :D
Mine
Zfalšoval som rozhodnutie súdu, po Gamelunerovej smrti som právoplatný dedič kopca, kopec je moj
Gameluner
Gameluner je nesmrtelný, tudíž tě přišel zastřelit svým kulometem >> Kopeček ist forever moj.
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
KoLoB
Gamelunera zase zatklo FBI, tentokrat za utek z vezeni. Kopec jsem si koupil v drazbe, kopec je muj :D
Majky_
KoLoBa sežral můj jezevčík, kopec je můj
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
KoLoB
Majkyho jezevcik nesnedl me ale figurinu naplnenou jedem na pejsky, majky s jezevcikem utikali rychle na veterinu kde pejska zachranili, doufam ze pejsek bude zit jeste dlouho ale kopec je muj.
Majky_
Mýho Jezevčíka uzdravili a geneticky upravili, takže jsme zase vylezli na kopec a KoLaBa slupnul jako jednohubku. Kopec je můj!
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
KoLoB
Po mem respawnu jsem svolal vsechny sve pratele a tveho jezevcikodinosaura jsme znicily, nadale jsme te zabily, kopec je muj :D
Fantasy
Jeden z tvých kamarádů chtěl kopec pro sebe a tak vás všechny zlikvidoval, potom sem přišel já, sejmul sem ho a kopec si vzal pro sebe. Kopec je můj. Hi Hi
KoLoB
Porouchalo se ti auto a jelikož jako mechanik nemáš až tolik zkušeností tak jsi volal své kolegy z Doherty Servisu, jasný že první se ukázal KoLo[B], už z dálky mě vítáš tak jsem tě radši zajel. Kopec je můj
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%