Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
d0g_
A potom som prisiel ja z celym zastupom gangu YRN a znicili sme vas!
Kopec je nas a nedame sa len tak!!!!!!!!!!!!
Mine
Po dokázaní cudzieho zavinenia a pokusu o otravu išiel KoLoB na súd, kopec dali do záložne, odtial som ho kúpil za 5$, kopec je moj a tentoraz je chránený alarmom a Bezpečnostnou službou 24/7
Gameluner
Povolal jsem démony z hlubin a ti vás zahubili všechny >> Kopec ist forever moj
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
KoLoB
Mám exorcistický kurz, nebylo těžké tvé démony zahnat, tebe vzali sebou, KOPEC JE MŮŮJ :D
Octavia
Řekl jsem ti, že OAR nad námi vyhráli 3:0 tak jsi radši spáchal sebevraždu.

KOPEC JE MŮJ

img.tpx.cz/uploads/octavkapodpismik.gif
KoLoB
Byl jsem znovuzrozen proto abych fandil čechům v boji o bronz, v té naději jsem tě z kopce zahnal! Kopec je můj!
Mine
všetci češi boli u tvojho psychiatra z traumy z prehry práve ked si dostal záchvat úzkosti,takze doktor na teba nemal čas, musel si ist hladat dalseho, a volny kopec je opet mooooj
KoLoB
Po vyléčení jsem se na kopec vrátil, ty jsi zrovna hrál minecraft takže kopec je můj
Octavia
Když jsi zjistil, že on opravdu hrál minecraft tak tě trefil šlak

KOPEC JE MŮJ

img.tpx.cz/uploads/octavkapodpismik.gif
KoLoB
Po respawnu jsem šlak chytil ještě třikrát, a pak jsem tě na kopci zastřelil, kopec je můj :D
Gameluner
Já tě na kopci podřízl >> Kopec ist forever moj

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
KoLoB
Prijela si protebe policie zato ze rusis nocni klid, nahlasil te soused z druheho kopce, kopec je muj.
Mine
Prvý kopec si zobrala slovenská vláda, stráži ho SIS, avšak ten starý sused z druhého kopca už umieral, zato že som sa oňho staral posledné dni jeho života, tak mi zveril susedný kopec, takže DRUHÝ kopec JE MÔJ Smile
KoLoB
Slovenské vládě byl odebrán, nemá žádnej nárok na ten kopec, ATomas proti tomu udělal velký krok, já jsem si kopec přebral. Hlavní kopec je můj ( a druhý mě nezajímá :D ).
Gameluner
Bohužel se zjistilo, že ten druhý byl ten pravý. Tak jsem Minecrafta sestřelil a HLAVNÁ KOPEČEK IST FOREVER MOJ

KoLoB
přátelsky jsi mě vzal do autobusu a dovezl jsi mě na kopec že mi to tam ukážeš, na kopci jsem tě brutálně zavraždil, kopec je nachvilku zase můj :D
Gameluner
Pak přišla moje nebožena žena Božena, která tě válečkem na nudle vyhnala z kopce a zase jsem vládcem já.

KoLoB
Prisel jsem a nakrajel jsem ti nohy a dal je do polivky, tebe vyhodil za kopcem, nevim jak dlouho potrva nez se doplazis zpatky. Kopec je muj.
Gameluner
Já se zabil = reinkarnoval = sestřelil tě sniperkou a kopec jsem si vzal, zase je můj. :D

KoLoB
Kopec sis vzal do kapsy, ja chytrej kluk a zkuseny kapsar jsem ti kopec ukradl. Kopec je muj
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%