Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
Ondrah98
V chatu si spatřil porušení pravidel a utíkal si to nahlásit na web, tak jsem si kopec zabral pro sebe. Kopec je můj.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
KoLoB
Viděl jsi hádku na webu tak si tam šel rozdat nějakej ten kvalitní diss, mezitím jsem kopec zabral pro sebe, kopec je můj.
Gameluner
Šel jsi sledovat Ondrahovy "kvalitní" dissy na web (myslím ty, při kterých nemá, co říct), takže Kopec zůstává mně.
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
KoLoB
Pak jsem se vratil a podival se natebe, ty jsi ze strachu utekl, kopec je muj.
Gameluner
Neutekl, schoval jsem se tak, že jsem tě pak zastřelil sniperkou, Kopec je můj.

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
KoLoB
Nojo, dalsi pokus jsem te radsi rozmasakroval rpgeckem tak moc ze jsem si musel zavolat uklizeci cetu, sam bych ten bordel nikdy neuklidil, kopec je muj.
Gameluner
Svými košťaty tě rozmetali, takže jsi mrtev a Kopec je samozřejmě můj.

KoLoB
Jenze sis zasel na skok do hospody, a ja prisel na kopec s pekelnou zasobou zbrani, kopec je muj.
Octavia
Zbraně Ti byli zabaveny a neměl jsi se jak bránit tak jsem tě zabil bojovým uměním.
KOPEC JE MŮJ

img.tpx.cz/uploads/octavkapodpismik.gif
KoLoB
I ty jsi zůstal beze zbraní, v tělocvičně jsem se naučil nové bojové umění a pak tě na kopci pěkně zmlátil, kopec je můj
Octavia
Jelikož tvoje bojové umění bylo už na dobré úrovni, tak jsem si netroufl na tebe jít bez zbraně. Vzal jsem deagl a C-Bugem jsem tě zabil

KOPEC JE MŮJ

KoLoB
Po příchodu na kopec jsem zjistil že jsi stále na c-bugu, proto jsem použil motorovku a rozsekal tě na kousky, kopec je můj
Octavia
Motorovka nedokáže porazit mojí M4. Takže jsem Tě zastřelil M4-kou.
KOPEC JE MŮJ

KoLoB
Přišel jsem na kopec také s m4-kou, začal souboj který jsem vyhrál a kopec obsadil, kopec je muj
Octavia
Vzal jsem si na tebe pořádnou výbavu, neprůstřelnou vestu a rotačák, kterému jsi se neubránil a zase jsi umřel.
KOPEC JE MŮJ

KoLoB
Byl jsi zabanovan za nagivovaní minigunu, kopec mi byl navrácen, kopec je můj.
Gameluner
Ty máš celou dobu trollmode, takže máš také ban. Kopec je můj.

KoLoB
Po unbanu jsem te klasicky zastrelil sniperkou, kopec je muj.
LSK
na kopec som nabehol s buffalom a vsetkych som vas pretankoval XD (zdravim Demingera)
kopec je moj
Gameluner
Sestřelil jsem tě RPG, Kopec je můj.

Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%