Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
KoLoB
Vstal jsem ze země po srážce s lsk, potom tě zase odpráskl, kopec je muj.
LSK
kedze mam kontakty, objednal som si tank, nabehol na kopec, vystrielal vas a kopec si privlastnil. kopec je moj
KoLoB
Špatné kontakty, když ses snažil vystřelit tak celej tank vybouchnul a zemřel jsi.jen ty.
Gameluner
A já tě sestřelil svým DGL na dálku. Kopec je můj.
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
KoLoB
Střelil jsi mě ale nezabil, další kulka tě zasáhla přímo do hlavy, zemřel jsi. Kopec je můj
Gameluner
Pak jsem tě ale zabil, takže je Kopec stejně můj.

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
Ondrah98
Byli jste okouzlení mým kvalitním grafickým dílem a kopec jste mi radši dali, protože jste neunesli svoje vnitřní pocity. Kopec je můj.

img.tpx.cz/uploads/hrabaci.png
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
KoLoB
Grafika ti nejde, kopec jsem si vzal zpět hned po té co jsi předemnou utekl. Kopec je muj.
zorys
Ukradl jsem ti hrábě a pleskl jsem ti s nima po hlavě ze závisti toho, že dokážeš nahrabat za půl roku víc příspěvků než já za 5 let. Kopec je můj.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
KoLoB
Hrábě si nech, nepotřebuju je, na kopec jsem přijel s pár přáteli a ukázal ti jak se používají, nakonec ses rozhodl z kopce dobrovolně odejít a kopec.si mi přenechal, kopec je můj
Arbys
Hrábě jsem ti vyměnil za motyku, se kterou to neumíš a ve snaze praštit mě s ní jsi z kopce sletěl. Tvá parta přátel skočila za tebou. Jste všichni mrtví a kopec je můj.
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Octavia
Když jsi mu vyměnil hrábě za motyku, tak hrábě zůstalo tobě a vypíchl jsi si hráběmi oči. Neviděl jsi když jsem přišel na kopec a skopl Tě dolů. Kopec je můj
img.tpx.cz/uploads/octavkapodpismik.gif
KoLoB
Ja si pořídil nové hrábě, hned jak jsi me s legendárníma hraběma viděl tak si skočil za arbysem, kopec je muj.
Rich
A ja som stal za tebou,nevšimol som si to bachol som ti po vajcách,spadol si.kopec je moj
:D
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Octavia
Přišel jsem na kopec a ty jsi se mě lekl, takže jsi skočil dolů. Kopec je můj.
img.tpx.cz/uploads/octavkapodpismik.gif
KoLoB
Já prostě přišel na kopec a rozstřílel jsem AK-čkem všechno živé, kopec je muj.
Baseball
Přišel jsem, nakopl jsem, zvítězil jsem.
Kopec je můj
Gameluner
Pak jsi zakopl, z kopce spadl. Kopec je můj.

KoLoB
Spadla ti na zem tvoje pistole, vyletěla kulka a trefilo tě to do nohy, spadnul si hned z bassebalem, kopec je muj.
Gameluner
V rychlosti jsem tě strhl se sebou, takže jsi umřel také => Kopec je můj. Smile

Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%