Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskuze o autech a motorkách
Lankos258
Citácia
_Faster_ napsal:

Audi je tiez nemecke, to sa ti nepaci? Lebo naj. nemecke je audi co sa tyka kvality a konfortu.
jako jsou dobrý (ostatně jako všechny německá auta,ale já mám nejradši tydle dvě značky
Lankos258
Citácia
Radik napsal:

Sakra pořád tak nějak nevím co na jaře pořídit. :D

S penězmi krize asi nebude, teda doufám. Ale začal mě vrtat hlavou šestiválec a zadohrab = Bayerische Motoren Werke :D

Táta mě furt sice tlačí do teho Golfa 1.9 TDI, ale u toho mě vadí, že ho dnes má každej ****. Smile
nebo jestli chces poradit tak si kup starší ford escord nebo vw golf ten je dobrej ,a i docela dobře postaveny auto
Upravil Lankos258 dňa 07.12.2012 18:37
beepME
Citácia
The_Creamcz napsal:

Náhodou jsem projížděl web a narazil na tento pro mě zajímavý topic.. Tak mi to nedalo se pochlubit ;)

Toto je můj krasavec.. E60 3litr v naftě, 6ti kvalt, plná nálož .. jsem velmi spokojen a vřele bych doporučil všem co mají rodinu i těm co nemají ;) Je to všestranné auto.. a dle mého názoru jedno z nejhezčích Bwm co udělali ;)

img.tpx.cz/uploads/2_358.jpg

Tichá závisť.. Smile BMW milujem.
twistedTSD
Citácia
Lankos258 napsal:
nebo jestli chces poradit tak si kup starší mercedes ten je dobrej ,a i docela dobře postaveny auto

Co já vím, tak některé starší Mercedesy měly nemalé potíže s kvalitou a spolehlivostí.

Jinak, Bora či Passat, proč ne.Správně
Lankos258
Citácia
domhus32 napsal:

Poradte mi aké auto si mám kúpiť na 18 ku. Rozmýšlam nad
1 .) Ford Focus 1.8 TDCi ročník od 2000- 2002
2 .) VW Golf 1.9 TDI ročník 1999- 2002
3 .) Peugeot 406 2.0 diesel ročník okolo 2000
Všetko je do 3500€
doporučil bych ti golf nebo peugeot ale vyber si dobrý kousek .
Upravil Lankos258 dňa 07.12.2012 19:57
Lankos258
Citácia
twistedTSD napsal:

Citácia
Lankos258 napsal:
nebo jestli chces poradit tak si kup starší mercedes ten je dobrej ,a i docela dobře postaveny auto

Co já vím, tak některé starší Mercedesy měly nemalé potíže s kvalitou a spolehlivostí.

Jinak, Bora či Passat, proč ne.Správně
ja myslel požitkově :D ne že je to nějakej borec co vydrží všechno
twistedTSD
Citácia
Lankos258 napsal:

Rada chcete si koupit drahý auto na nic ktere ma kazdy **** zvolte znacku SKODA

V rodině jich máme několik a spokojenost.§dss)ú
Sh1TeRkO
Volkswagen Golf III, IV.
Honda Civic.
Audi A3 / S3.
hardorkondor
Citácia
Lankos258 napsal:

Ahoj,
tak a teď mi řekni nějaké auto které se může vyrovnat vybavením a kvalitou škodě za menší cenu...
Navíc během pár měsíců přijde do prodeje trojková Octavia a ta je opravdu pěkná...

... s úctou Hard.
_Faster_
Citácia
MrMates3 napsal:

Citácia
Radik napsal:

Citácia
MrMates3 napsal:

Taky se pochlubím naším miláčkem. 280 kw.
img.tpx.cz/uploads/muahahahahhbezznacky.jpg
img.tpx.cz/uploads/zasejsakdh.jpg

S těma kilowattama si to trošku přepískl ne? Smile
Pochybuji, že to je 330i a ani ta nemá tolik, spíš bych tipoval 330d, která má 150kw. Smile

Načepovaný, chceš ukázat důkaz nebo co?...Mám ti sem poslat otce aby ti to dokázal?Fakt má 280kw. Smile Je to dělo jak sviňa.

Mozes na tuningy s tym chodit ked to ma tolko, zarobis aspon Smile
Lankos258
Citácia
twistedTSD napsal:

Citácia
Lankos258 napsal:

to my jsme jednu měli a je to auto na h***** sry ale proste nanic
_Faster_
Citácia
Lankos258 napsal:

Citácia
twistedTSD napsal:

Citácia
Lankos258 napsal:

Taka octavia je v poho, nie?
The_Creamcz
Citácia
beepME napsal:

Citácia
The_Creamcz napsal:

Náhodou jsem projížděl web a narazil na tento pro mě zajímavý topic.. Tak mi to nedalo se pochlubit ;)

Toto je můj krasavec.. E60 3litr v naftě, 6ti kvalt, plná nálož .. jsem velmi spokojen a vřele bych doporučil všem co mají rodinu i těm co nemají ;) Je to všestranné auto.. a dle mého názoru jedno z nejhezčích Bwm co udělali ;)

img.tpx.cz/uploads/2_358.jpg

Tichá závisť.. Smile BMW milujem.

Děkuji jsem na něj taky právoplatně pyšný ;)
twistedTSD
Citácia
Lankos258 napsal:

Je lehký napsat "na ho***", ale v čem přesně jsou tak strašně špatné?Smile
wlcacek
V dnešní době bych škodověnku nekoupil(ačkoliv takový Yety je opravdu fešák vymazlený:D)
Ale cenově jsou hrozně přemrštěné.
Ale kvalita tam byla, je a věřím tomu že i bude.
Měl jsem Š120,Š130 Mám doma dva Favority, Mezi svátkama si jedu pro vyvoněného Formana, měl jsem Feldu krátkou i combi a chvilku oktávku 1,8 20v (to je žravec ale utíká pěkně)
Tak tyhle auta já uctívám.
Mám je prostě rád a nedám na ně dopustit. Vždy dovezli a když vzdechli tak sis to poskládal na silnici.
Teczka83
Brl bych něco americkýho. 60-léta. Jenže to bych tam musel bydlet, protože tady bych to asi neuživil. Koukal jsem že aktuálně stojí v USA litr Shell V power kolem 17-ti korun. Nedivim se že tam mají takový obsahy.

A co se týče škodovky, tak mě zklamali tím Rapidem a všeobecně přízviskem RS. Sakra RS bylo odjakživa spojený s motorsportem ne? Škoda Ostavia RS má 200 koní. Trošku málo. A ještě udělají diesel!! Kdyby to mělo motor 3.6 TFSi a těch 300 koní, už bych se nestyděl nalepit tam RS, ale takhle? Škodovka u mě úplně propadla.
sK
Škody sú pre sedlákov, preto sú také velké ceny, sedláci si zoberú hypotéku a sú ochotný za to auto vysoliť bohvie kolko či už má aj 10x stočené kilometre. Smile
Teczka83
Nene, nemyslím si že by si sedlák vzal nadupanýho Superba. Škodovky jsou jinak v pohodě, ale stěma "RS" verzema šlápli vedleTo jsem nechtěl
LuKi_
My máme starou Škodu Octávii 1.9 TDI Combi,81 kw-rok 2002 motor ale jinak vyrobena 1999.Jako jede to jak dělo minulej rok ještě se starým motorem jsme dali 190 km/h a to už jako..Potom dodám fotku.. Už nám náraznik upadl takový kousek. :D Jinak basy 1000 w v kufru trochu zabíraj místo. :D
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
NISSAN_350_Z
Zdravíčko, dlho som sem nedal nič žiadny príspevok, tak teraz potrebujem radu ja. Chceli by sme nejaké rodinné auto, ktoré bude od r.v 2005 a vyššie a cena do 7500€, ak máte nejaké návrhy, tak sem s nimi Smile Vďaka Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%