Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
Klaun
Citácia
_ShaKi_ napsal:

Ja som Ashokovi nevyhrážal hneď som ho znásilnil a umrel na bolesť ritného venčeka. Kopec je môj.

:DDDDDDDDDD Sorry ale to ma fakt dostalo
hmmm tak niečo vymyslím aj ja
Skopal som shakiho
Zrušený účet
Sestřílel sem všechny s kopce s RPG Kopec je můj !
Ashok
Já nainstaloval s0beit a na kopec sem se teleportnul. Potichoučku ze zadu sem zabil Pestofku a kopec je zas můj!
RockeR
Ashokovi pernamentně upadli koule takže neměl na to udržet kopec ve vlastnictví, takžte kopec je můj!
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=8583

KLIK NA OBRÁZKY K VIZITKÁM *gp*

i.imgur.com/GN5zH7F.jpg
Joseph_CZ
OldRocker je starej a bolej ho kolena takže na kopec nevyleze, kopec je můj
SKRILLEX_
Josephova kraksňa čo má v podpise hore na kopec nevytiahneKráva, takže ja na bycikli ovládnem kopec a je môj. Jooo
RockeR
Skrillex z kola spadl a rozrazil si hlavu na napíchl si mozek na větev stromu a já sem si vzal Fastungel a vyrazil na MŮJ kopec ! Kopec je můj
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=8583

KLIK NA OBRÁZKY K VIZITKÁM *gp*

i.imgur.com/GN5zH7F.jpg
GaNNz
Vylezl jsem nahoru, dal jsem mu lahev s metylalkoholem OldRocker to vypil, oslepl ja ho zhodil a KOPEC JE MUJ !
SKRILLEX_
GannZ si pri oslavách dobytia kopca pomýlil flašky, nechcene vypil 5 deci otráveného Rumu, zomrel, pokúsil som sa mu dať prvú pomoc no bolo neskoro. Novým majitelom kopca som sa stal ja kedže som mu pri prvej pomoci ukradol z kapsy doklady o vlastníctve kopca.

BTW :
Citácia
OldRocker napsal:

Skrillex z kola spadl a rozrazil si hlavu na napíchl si mozek na větev stromu a já sem si vzal Fastungel a vyrazil na MŮJ kopec ! Kopec je můj

Kráva Vždy nosím prilbu takže FU
Fuska
Zavolal jsem na Skrilexe policii , aby ukázal doklady o vlastnictví a doklady byly už rok propadlé ještě dostal od policajtu policejní šikanu za lhaní , a proto je kopec muj!
RojcekSK
Fuška sa ožral a spadol z kopca a ja som zobral jetpack a vyletel som na ten kopec a kopec je môj :D
GaNNz
Rojckovi jsem na kopec privezl koleckove kreslo, kdyz nasedl zhodil jsem ho a KOPEC JE MUJ !:D
TheRaP
Vytrhal som GaNNzovi všetky zubi a kopec je moj Skull
Joseph_CZ
Rap neumí rep tak je kopec muj
Tomek
v Repu sem josepha setrel a kopec je muj
Joseph_CZ
Moje MK2 předjela tomkovu supru takže kopec je muj
Mikull
Všichni šli spát tak jsem si kopec přivlastnil.
GaNNz
Mikulliny šel na lov, zabili ho, já jako první vylezl na kopec a kopec je můj !
RojcekSK
Gannzovi som nalial metanol do kávy a zdechol :D vyliezol som na kopec a kopec je muj ! :D
TheRaP
Rozprakal som sa, a od lútosti mi Rojcek daroval kopec takže je môj
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche