Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
JohnyStar
Nahodil jsem si nový systém = není java, v klidu jsem se dostal na kopec.
Swampy
Tvůj nový systém není legální, napráskal jsem tě a kopec je můj Smile
Larex
Swampy spáchal sebevraždu, protože nechtěl žít jako praskač takže kopec je můj
Upravil/a Larex dne 16.04.2018 17:39
Swampy
Byl jsem ve silném poutu s policii, tak mi pomohli sehrát sebevraždu a Larexe dali do vězení za šíření nepravdivé informace, kopec je můj jazyk
Larex
Měl jsem pod čepicí Ratatouile ( Myš ), která sebrala klíče dozorcovi, když usnul a dostala mě ven, a ve spánku jsem tě podříznul takže kopec je můj.
Swampy
V noci, ve které sis myslel že si podříznul mě, jsem byl ve věznici se na tebe podívat, zabil jsi mého bratra Mirka. Když jsme s policii zjistili že jsi utekl, vrátili jsme se na kopec a tam tě našli. Zatkli tě a kopec je můj
Upravil/a Swampy dne 16.04.2018 19:57
Skybatros
Ale Swampy. je psychicky narušený člověk a nezvládl smrt svého bratra a s pomsty zabil Larexe, ale policie ho přistihla a i přes všechny jeho dobré vztahy ho zavřeli do vězení.
A já si v pohodě nakráčel na kopec, je celý můj!
Mine
Aby Swampymu v base nebolo smutno samému, s pomocou šéfa NAKA sme na teba prišili obchod s drogami. Vy ste obaja v base, a kopec je moj
Wain_old
MinecrafterSK podvod se zjistil. Dostal ses do basy a kopec je můj
Skybatros
Ale protože je to LOW BUDGET vězení a mají málo cel, tak nás dali všechny do stejné cely, pomohli jsme si navzájem a zdrhli jsme přes kanalizaci, ale před východem jsem je tam shodil a bachaři si jich všimli a já prozatím utekl Smile
Využil jsem svojich kontaktů a vybavil jsem se na zabrání kopce, neměl proti mě šanci, je můj!
Mine
Keďže si práve vyliezol z basy, nemal si žiadne $, účty si mal zamrazené. Tvoje kontakty napojené na mafiu boli nasrané, a rozhodli sa odstrániť ťa. Kopček bol teda moj.
Swampy
Jak jsme utíkali tak jsem si po cestě vzal dláto a po návratu do cely jsem si za záchodem vykopal díru, nikdo si ničeho nevšiml a já v pohodě utekl. Přišel jsem na kopec a tím dlátem jsem tě udusil. Kopec je můj
Upravil/a Swampy dne 21.04.2018 13:07
Skybatros
Ruská Mafia byla sice nasraná, ale než mě chtěli zabít, tak jsem se chtěl z toho vymluvit, řekli, že jejich šéf je v base a od tamaď neumí šéfovat, chtěli se ho zbavit, tak ho otrávili ve věznici jedem na krysy a záchranka ho musela převézt do nemocnice, tam jsem nastoupil já a autem jsem vrazil do záchranky a zbytek lidí se o něho postarali, tím jsem si splatil dluh a potom jsem převzal vládu nad kopcem!
Mine
Yakuza urobila záťah na Rusákov, a vyhladila všetko živé na kopci. Po dobre odvedenej robote išli naspať do svojho sídla, a ja som ostal na kopci.
Skybatros
Ale pro Yakuzu jsem dělal informátora, takže mě nechali žít, ale vzali si mě sebou abych jim pomohl dát plány dohromady, potom mi slíbili že mi pomůžou dostat kopec zpět a tebe si vzali do sídla a trochu tě potrápili mučením.
Ondrah98
Došly vám "argumenty", kopec je můj. ---E
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Interstellar
Ondraha zdissovala partička kidov a psychicky to nezvládol.
Kopec je môj.
d0g_
Dosiel yrn]dog, zbrechal vas a kopec je jeho PEACE <3
AntiS
Prišiel som na kopec, v dialke vidím brechať doga. Zakričal som najviac ako to len šlo : "K NOHE". V tom sa dog pochcal od strachu a vylakane sa doplazil ku mne. "Táák, kopec je môj".
Larex
Přišel jsem zezadu na kopec hodil jsem psovi kost z kopce, který pro ní skočil a tebe jsem shodil za ním takže kopec je můj.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%