Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
Rich
Bože,toto je trapné.Povedal som to nahlas,zobrali ste si to k srdcu a odišli ste.
Je kopec Môj.
:D
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Larex
V tom přiletěl můj nájemný vrah a zabil tě vrtulníkem, který mi to rozmluvil a vrátil jsem se na kopec takže kopec je můj.
Kojo
Odstřelil jsem larexe přitom jsem si přivolal vrtulník a dobil jsem kopec
Upravil Kojo dňa 28.04.2018 17:46
img.tpx.cz/uploads/tokyo-ghoul-kaneki-ken-gesture-look-mask-wallpaper-3840x1080_75.jpg

Jako crew, tvoříme společně dějiny.

since 2016

10.08.2009-10.08.2011 Permaban ((CHEATING))
24.11.2014-12.02.2015 Permaban ((Zneužití peněžního bugu))
26.04.2022-25.03.2023 Permaban ((Rozvrácení portálu, Bezpečnost))
xx.xx.xxxx-xx.xx.xxxx Permaban (( ?? ))

#MINEOUT !!!
Gameluner
V tu ránu jsem přišel s kouzelnými antihráběmi, které nelze zničit. Hodil jsem je na kopec a všechny, jež sem pokusí přijít zabijí na dálku 10km a to jak ve vozidle, tak pěšky. Hrábě se nikdy nevyčerpají a zůstanou na tom stejném místě, takže bum a kopec je navždy volný, můžete lock.
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
Swampy
Že jsou kouzelné ti jen nakecali. Vzali je od farmáře na místní farmě. Hrabě jsem vzal a zahodil někam dolů pod kopec. Kopec je můj
SystemeR
Všechny jsem kicknul a Swampyho navíc zesměšnil a odpojil se sám Tu máš

KOPEC JE MŮJ
Kojo
Zašel jsem za mágem larexem nabrál silnou moc a zamrazil jsem SystemeRa a kopec je můj
Interstellar
Zavolal som si na pomoc koloba a spolu sme nahrabali na kopec 300 ton hliny, a všetkých vás pochovali zaživa.
Kopec a kolobove hrable sú moje.
Larex
Zavolal jsem si armádu krtku, kteří vás podkopali a stahala dolů, kde jste společně umřeli. takže kopec je můj. Jooo
Kojo
Koupil jsem si domestos který jsem nalil do tunelu od krtků a všechny vyhubil
Kopec je můj
MaoS
Skočil som blacka , prdol som si naňho a on umrel od mojho smradíku! :D Kopec je moj. :*
Swampy
Vzal jsem si plynovou masku, takže jsem přežil tvoje výpary :D a pustil jsem na kopec plyn, který tě usmrtil. Kopec je můj
Mine
Nabehli na teba úrady a zatkli ťa za neonacizmus, za to že zabíjaš plynom. Tesne po tom ako ťa odviedli, som si kopec zabral.
Kojo
Koupil jsem si minigun,vyletěl jsem helikopterou nad kopec a začal jsem po tobě střilet po chvílce jsem tě zabil tvoje tělo potom sežrali mravenci. Kopec je muj (v minigunu došli náboje)
img.tpx.cz/uploads/tokyo-ghoul-kaneki-ken-gesture-look-mask-wallpaper-3840x1080_75.jpg

Jako crew, tvoříme společně dějiny.

since 2016

10.08.2009-10.08.2011 Permaban ((CHEATING))
24.11.2014-12.02.2015 Permaban ((Zneužití peněžního bugu))
26.04.2022-25.03.2023 Permaban ((Rozvrácení portálu, Bezpečnost))
xx.xx.xxxx-xx.xx.xxxx Permaban (( ?? ))

#MINEOUT !!!
Budoucnost
Minigun jsi tam nechal ležet, já náboje měl a vzal ho. Náboje už má, tebe i tvůj vrtulník jsem zastřelil.

Kopec je můj
Larex
Já jsem ti sebral minigun přes práva, a pak tě zabil.

Kopec je můj
Barty
Koupil jsem si přes /vobchod hunter kterej jsem si spawnul, nasedl a pak přiletěl ke kopci. Spustil jsem pár raketek na kopec a ty jsi následně padnul na zem. Kopec přebírám já a je můj.
Bakerko
stiahol som si god mod a weapon hack a znicil som ťa

Kopec je muj
Deminger
Ten si ani sťahovať nemusel Kappa
Dal som nenápadný relog a už si ležal mrtvy pod kopcom.
Je môj
Budoucnost
Zapnul jsem svůj super S0beit a než jsem dostal ban tak jsem tě zabil givnutými zbraněmi.

Kopec je můj.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov