Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
vajcak
Dosel som ja po 100 rokoch kopec je moj
Koldy
Očividně jsi se vrátil jen na skok, protože jsi hned odešel. Kopec je zase můj HAHAHAHA
vajcak
vratil som sa na kopec ked si supal zemaky ked si ma uvidel padol si kopec je moj
Mine
Z tých zemiakov, čo šúpal Koldy, si šiel zrobiť vodku. Kopec si mi nechal na stráženie, takže je moj.
RuliiKkO
Přileťel jsem na kopec, pustil tam býka a luis suáreze aby tam udělali pořádek, pak si kopec v klidu přebral. Kopec je můj
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Jenda51
Přišel jsem na kopec udělal z tebe španělskýho ptáčka a snědl tě. Kopec je můj
Koldy
Na kopec vyskočil Cristiano Ronaldo zakřičel "SIUUUUUUUU" a Jertn kopec radši přenechal, kopec je můj
Hendy
Ja som s hunterom zabil Cristiana Ronalda a kopec je môj!
Koldy
Jenže já to věděl a dal tam jen figurku Cristiana, takže Cristiano Ronaldo neumřel a zabil tě dozad, kopec je muj
Hendy
Takže teraz je na kopci pravý Cristiano Ronaldo a ja sa premením na Hulka, vyskočím hore, zabijem Ronalda a kopec je zase môj
vajcak
Zoberem radlicu a pojdes dole kopec je moj
Mine
S radlicou si šiel ničiť lekárom konvoje, kopec ostal nestrážený a tak som si ho zobral.
Kopec je môj
vajcak
Auto mi buchlo vratil som sa na kopec zobral som rpg trafil teba padol si kopec je moj
Antihrdina
Tirs mi pujčil hunter a vybombil jsem tě, kopec je můj.
vajcak
Tirs isiel off hunter si nemal ale ja radlicu hej zabil som ta kopec je moj
Koldy
Tirs se napojil, odparkoval hunter, já si ho dal do garáže, odletěl na kopec a zabil tě. Kopec je můj
Hendy
Koldymu zavolala mamka aby išiel do SF pretože niečo potrebuje, Koldy tak odišiel s hunterom a ja som prišiel a kopec je môj.
vajcak
Tebe zavol tatko a poslalta do ls kopec nikto nestrazil
Kopec je moj
Koldy
Ty jsi šel na konvoj dealerů a opustil si kopec. Všiml jsem si toho a šel na kopec, KOPEC JE MUUUJ
Hendy
Koldy si potreboval odbehnúť do obchodu, ktorý bol hneď pod kopcom, tak išiel teda do toho obchodu a ja som zatiaľ prišiel na kopec a z hora Sniperkou zabil Koldyho. Kopec je môj.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
18%
Skyrace
8 Hlasov
24%
Deathmatche
2 Hlasov
6%