Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskuze o autech a motorkách
Teczka83
Citácia
NISSAN_350_Z napsal:

Zdravíčko, dlho som sem nedal nič žiadny príspevok, tak teraz potrebujem radu ja. Chceli by sme nejaké rodinné auto, ktoré bude od r.v 2005 a vyššie a cena do 7500€, ak máte nejaké návrhy, tak sem s nimi Smile Vďaka Smile

Kámoš má Ford C-max 2.2TDCi a je s tím nadmíru spokojen. Jede se s tím dobře, ale je to velký :D
Sh1TeRkO
Citácia
NISSAN_350_Z napsal:

Zdravíčko, dlho som sem nedal nič žiadny príspevok, tak teraz potrebujem radu ja. Chceli by sme nejaké rodinné auto, ktoré bude od r.v 2005 a vyššie a cena do 7500€, ak máte nejaké návrhy, tak sem s nimi Smile Vďaka Smile

Sedan, či Combi?
NISSAN_350_Z
Citácia
Eddo napsal:

Citácia
NISSAN_350_Z napsal:

Sedan, či Combi?

To je jedno Smile

Iroc: C-max nechceme až taký :D 1.8 keď tak Smile
Sh1TeRkO
Volkswagen nejaký? BMW, poprípade nejakú Audinu, či? Smile
NISSAN_350_Z
Citácia
Eddo napsal:

Volkswagen nejaký? BMW, poprípade nejakú Audinu, či? Smile

Skôr VW, Ford a Škodovicu Smile
Teczka83
takhle kdyby byl Nissan 350 Z combi :D:D:D
The_Creamcz
Citácia
NISSAN_350_Z napsal:

Čau chlape osobně jako rodinné auto bych ti doporučil Renault Espace... Jeden čas jsem s ním jezdil a od té doby jsem si řekl, že až bude rodina, tak že do něj pudu .. pro více info mi piš SZ ;)
LuKe
VW Bora,Golf IV,Škoda Octávia (combi) I,II,
NISSAN_350_Z
Creamcz: Díky, no Renaulta si rozhodne kupovať nebude otec :D Že sa mu tam niečo najčastejšie kazí...
Lukáš: Golf IV, Škoda Octávia, tiež som mu to vravel Smile Sú to dobré autá Smile
twistedTSD
Citácia
Iroc_Z napsal:

Brl bych něco americkýho. 60-léta. Jenže to bych tam musel bydlet, protože tady bych to asi neuživil. Koukal jsem že aktuálně stojí v USA litr Shell V power kolem 17-ti korun. Nedivim se že tam mají takový obsahy.

A co se týče škodovky, tak mě zklamali tím Rapidem a všeobecně přízviskem RS. Sakra RS bylo odjakživa spojený s motorsportem ne? Škoda Ostavia RS má 200 koní. Trošku málo. A ještě udělají diesel!! Kdyby to mělo motor 3.6 TFSi a těch 300 koní, už bych se nestyděl nalepit tam RS, ale takhle? Škodovka u mě úplně propadla.

Rapid je fajn, ale tu cenu bohužel trochu přehnali, snad ještě spadne...RS je holt označení pro rychlejší a pěknější verze, ne pro "supersporty". Zřejmě si zkrátka spočítali, že univerzální auto typu OII RS je mnohem výhodnější. Kolik lidí si koupí oturbený dvoulitr/diesel, a kolik by si opravdu koupilo oktávku s nenažraným šestiválcem?
twistedTSD
Citácia
NISSAN_350_Z napsal:

Pokud něco rodinného, prostorného a ne Renault, tak třeba Octavia (nejlépe II, ale pozor na stočené km), Golf V Variant (ale začal se dělat později, takže má vyšší ceny), Ford Focus II v kombíku, Ford Mondeo, Opel Astra Caravan, Seat Altea, možná i Fiat Stilo Multiwagon, z japonců třeba Toyota Corolla Verso...
Radik
Citácia
MrMates3 napsal:

Citácia
MrMates3 napsal:

Taky se pochlubím naším miláčkem. 280 kw.

Načepovaný, chceš ukázat důkaz nebo co?...Mám ti sem poslat otce aby ti to dokázal?Fakt má 280kw. Smile Je to dělo jak sviňa.

Ne, je to prostě nesmysl. To, že je "načipovanej". To je sice krásný, ale auto o 130 kW opravdu načipovat nemůžeš.
Ještě by mě zajímalo co to je za motor.
Teczka83
Citácia
twistedTSD napsal:

Citácia
Iroc_Z napsal:

Brl bych něco americkýho. 60-léta. Jenže to bych tam musel bydlet, protože tady bych to asi neuživil. Koukal jsem že aktuálně stojí v USA litr Shell V power kolem 17-ti korun. Nedivim se že tam mají takový obsahy.

A co se týče škodovky, tak mě zklamali tím Rapidem a všeobecně přízviskem RS. Sakra RS bylo odjakživa spojený s motorsportem ne? Škoda Ostavia RS má 200 koní. Trošku málo. A ještě udělají diesel!! Kdyby to mělo motor 3.6 TFSi a těch 300 koní, už bych se nestyděl nalepit tam RS, ale takhle? Škodovka u mě úplně propadla.

Rapid je fajn, ale tu cenu bohužel trochu přehnali, snad ještě spadne...RS je holt označení pro rychlejší a pěknější verze, ne pro "supersporty". Zřejmě si zkrátka spočítali, že univerzální auto typu OII RS je mnohem výhodnější. Kolik lidí si koupí oturbený dvoulitr/diesel, a kolik by si opravdu koupilo oktávku s nenažraným šestiválcem?

Passat R36 taky není supersport. A lidi to kupujou. Lepší verze, třeba u oktávky, byla verze Laurin a Klement. Normální 1.9TDi, ale výbava byla to nejlepší co škodovka dělala, nic vybavenějšího na trh neposlali.
twistedTSD
Citácia
Iroc_Z napsal:

Passat R36 taky není supersport. A lidi to kupujou. Lepší verze, třeba u oktávky, byla verze Laurin a Klement. Normální 1.9TDi, ale výbava byla to nejlepší co škodovka dělala, nic vybavenějšího na trh neposlali.

Passat je ale o třídu výše. A ve stejné třídě má Škoda Superb 3.6 V6 FSI, což je stejný motor jako v R36, jen naladěný na trochu nižší výkon a nemá to efektní "bodykit"...Mimochodem, R36 už se neprodává, dělá se jen klasický Passat s motorem z R36.
Lankos258
Citácia
NISSAN_350_Z napsal:

kategorie jaka?hatchback ? ?
Lankos258
Citácia
NISSAN_350_Z napsal:

fakt nej. auta do tech řekněme 7000 euro jsou neco od:ford,vw,škoda
Radik
Twiste, jak seš na tom s autoškolou?
Už jsi se koukl i do nějaké knížky, nebo to necháš až uplně nakonec? Smile Já sem si něco málo přečetl, ale pokračovat budu až o Vánocích. Smile
wlcacek
Jak jsem se tak v podvečer koukal jak padá sníh tak jsem si uvědomil že Berlingo zimáky má nazuté(to si žena obstarala)
Oba Fozolové se na mě smutně koukali a já si říkal co je na nich divného.
No zimáky se válej v garáži a oni chuděry stojí na letních botkách.
Kdyby nenapadl sníh tak je snad vemu do pneuservisu ať mi tam ty kola přehážou:D
Tak si říkám aby takhle nestáli chudáci až do jara:D
twistedTSD
Citácia
Radik napsal:

Twiste, jak seš na tom s autoškolou?
Už jsi se koukl i do nějaké knížky, nebo to necháš až uplně nakonec? Smile Já sem si něco málo přečetl, ale pokračovat budu až o Vánocích. Smile

Asi takhle - už nějakou dobu se dost zajímám o silniční pravidla. Ať už jedu busem, autem nebo pěšky, tak sleduju značky a třeba si říkám, co v takové křižovatce dělat, apod....Dále odebírám na Youtube videa z channelů lidí, kteří mají v autě kamerku a pak upoadují, jaké blbosti lidé na silnicích dělají. Někteří dokonce dělají "mixy" přestupků a hloupostí, které na silnici viděli. Takže si to video třeba pozastavím a přemýšlím, jak bych měl v takové situaci jet, a jak zase ne. A když si s něčím nevím rady (posledně třeba přednost tramvaje), tak si dané pravidlo vygooglím (nebo se zeptám). Řekl bych, že mi tento postup docela pomáhá.

No a tuším někdy k minulým nebo předminulým vánocům jsem dostal knížku, kde jsou popsány nejrůznější technické záležitosti. To znamená jak technika auta, tak i rady k jízdě ve měste, v noci, v dešti, v různých ročních obdobích, jak zvládat různé smyky, a podobně...Ale bohužel si nedokážu udělat čas na to, abych si ji přečetl. Tak snad se mi to do dubna povede povede přečíst.
twistedTSD
Citácia
wlcacek napsal:

Jak jsem se tak v podvečer koukal jak padá sníh tak jsem si uvědomil že Berlingo zimáky má nazuté(to si žena obstarala)
Oba Fozolové se na mě smutně koukali a já si říkal co je na nich divného.
No zimáky se válej v garáži a oni chuděry stojí na letních botkách.
Kdyby nenapadl sníh tak je snad vemu do pneuservisu ať mi tam ty kola přehážou:D
Tak si říkám aby takhle nestáli chudáci až do jara:D

Ber to pozitivně, třeba ti paní vlková konečně půjčí tvé Berlingo.:D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche