Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Provocateur - Vizitka
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
Calibra napsal:

PYKSEL, písal to niko. ;)
A zas, Provoušek super vizitočka ako inak.
Smile
Dúfam, že ešte niekedy pokecáme. :D

vždyt vim že to psal niko mg :D
Calibra
Prepáč, zle som to myslel, chcel som napísať, že to tak písal. :D
Zrušený účet
Vizitka na jedna, hráč na jedna Smile *Dobrá práce*
Ajo82
Provo ja ďakujem že si mi dal možnosť byť v A.C.A.B., vážim si to Smile Vizitku máš peknú. Správny spravodlivý admin, rešpekt provo.
Provocateur
Citácia
Ajo82 napsal:

Provo ja ďakujem že si mi dal možnosť byť v A.C.A.B., vážim si to Smile Vizitku máš peknú. Správny spravodlivý admin, rešpekt provo.

Já děkuju tobě, že můžu být v společnosti lidí jako jsi ty a zbytek staré gardy ACAB, protože to je ta skupina, co dotáhna ACAB tam kde je a drží ho tam. O spravedlivosti mého adminování se radši vyjadřovat nebudu. Všichni ví, že se neřídím pravidly, které jsou dlouhé jako ****papír, ale zdravým rozumem. Za tím si stojím a stát budu.
Respekt
Zimbabwe
Provo je ekonom :D asi píšú po druhé,ale vizitka je super,admin v normě,capo gangu největší..
Matias1
Ekonom, phe :D je z neho biznis čávo, šak on vie.. Smile
Super hráč/admin, super vizitka.
Zimbabwe
:DD on mi pošle 50 rpg a potom mi napíše 55 000 $ :D
Matias1
:D :D Já som hladal autá na export a on sa mi prihlásil alebo skorej ja som mu napísal a on: za každé auto 30 000$ :D
Provocateur
Ale všichni jsou spokojení, no ne? :D

Vydělávat se musí, tak to funguje všude. U mě je to jenom o něco levnější a výhodnější do budoucna.
Potřebuješ něco od pistolí po nemovitosti? Volej Prova:D
DeyeS
Good admin !
kenji_CZ
Skvělý týpek :D vidim že máš rád tvrdší věci (tvrdá hudba, bojový plemena, "Mrtvoly neodmlouvaji":D)Jojo Hezky vizitka Smile :D
Provocateur
Slovní spojení Mrtvoly neodmlouvají pronesl Frank (Salvatore) Capone - bratr Ala Capona. Zatímco Al preferoval vyjednávání, Salvatore šel cestou násilí - je mým vzorem (ve hře:D)
Chicago Outfit!

Vizitka aktualizovaná.
Vlk_Junior
So Good :D
Provocateur
Je fascinující, co s lidmi dělá chamtivost a jejich chování. Hodně lidí mě nemá rádo, zbytek zase stojí za mými názory. Jde hodně o gangy, ale i o lidi mimo gang systém. Já sám se považuji za rozumnýho člověka se schopností řešit těžké situace. Ve vašich očích jsem jen admin zneužívající práv z čehož vyzažuje jen závist k admin právům. Není o co stát, to vám řeknu dopředu. Lidé se často ženou do věcí, o kterých nemají ani páru jak fungují. I já mám takový problém. Adminem se snažím být spravedlivým, ačkoli vždy se jedna strana bude cítit ukřivděně. Jen si mě označujte za admina, který zneužívá práva a nadržuje jen svému gangu, začnu za to tvrdě trestat pravidla nepravidla. Nepravdivě osočovat mě nikdo nebude, to si líbit nenechám.

Spousta z vás se odvolává stylem : ty jsi porusil pravidla, ne ja a nebo toto neni v pravidlech. Strčte si to za klobouk! Pravidla nejsou vším. Sám ATomas vám potvrdí, že správný člověk, admin ale i hráč musí myslet hlavně mozkem a používat zdravý rozum a neodvolávat se pořád na pravidla, která jsou sepsaná na situace, které nemusí nikdy ani přijít. Řekl bych, že jsou napsány učebnicově a zbytečně upjatě.
Zkuste se nad tím zamyslet a sami sobě vysvětlete, jestli chcete být vzdělanými lidmi, kteří umí myslet vlastním rozumem, nebo jen opakovat po ostatních a jít jako ovečky na porážku za jiným, hloupým názorem. Zkuste si to v hlavě přebrat..
Bravura
Citácia
Provocateur napsal:

Je fascinující, co s lidmi dělá chamtivost a jejich chování. Hodně lidí mě nemá rádo, zbytek zase stojí za mými názory. Jde hodně o gangy, ale i o lidi mimo gang systém. Já sám se považuji za rozumnýho člověka se schopností řešit těžké situace. Ve vašich očích jsem jen admin zneužívající práv z čehož vyzažuje jen závist k admin právům. Není o co stát, to vám řeknu dopředu. Lidé se často ženou do věcí, o kterých nemají ani páru jak fungují. I já mám takový problém. Adminem se snažím být spravedlivým, ačkoli vždy se jedna strana bude cítit ukřivděně. Jen si mě označujte za admina, který zneužívá práva a nadržuje jen svému gangu, začnu za to tvrdě trestat pravidla nepravidla. Nepravdivě osočovat mě nikdo nebude, to si líbit nenechám.

Spousta z vás se odvolává stylem : ty jsi porusil pravidla, ne ja a nebo toto neni v pravidlech. Strčte si to za klobouk! Pravidla nejsou vším. Sám ATomas vám potvrdí, že správný člověk, admin ale i hráč musí myslet hlavně mozkem a používat zdravý rozum a neodvolávat se pořád na pravidla, která jsou sepsaná na situace, které nemusí nikdy ani přijít. Řekl bych, že jsou napsány učebnicově a zbytečně upjatě.
Zkuste se nad tím zamyslet a sami sobě vysvětlete, jestli chcete být vzdělanými lidmi, kteří umí myslet vlastním rozumem, nebo jen opakovat po ostatních a jít jako ovečky na porážku za jiným, hloupým názorem. Zkuste si to v hlavě přebrat..

S tímhle naprosto souhlasím

Jinak: Provooooooo pleškaaaaaaa:DD Si v poho:D
Provocateur
Pleška to kůl ne že ne :D
Zrušený účet
Provouši ty jeden kolouši :D Byl jsi, jsi a do budoucna snad i budeš dobrý, poctivý hráč a strážce a admin tohoto skvělého serveru.Vizitka se ti povedla celkem pěkně.Taková obyčejná a přesto dokonalá.Pro gang All Cops Are Bastards velký a slušný přínos. Smile Též tímto mám nejraději i když nehraji gang A.C.A.B. Protože jsi v něm ty a spousta dalších inteligentních, poctivých a schopných hráčů a adminů.
Upravil Zrušený účet dňa 12.06.2012 22:47
Provocateur
Citácia
Oksanka napsal:

Provouši ty jeden kolouši :D Byl jsi, jsi a do budoucna snad i budeš dobrý, poctivý hráč a strážce a admin tohoto skvělého serveru.Vizitka se ti povedla celkem pěkně.Taková obyčejná a přesto dokonalá.Pro gang All Cops Are Bastards velký a slušný přínos. Smile Též tímto mám nejraději i když nehraji gang A.C.A.B. Protože jsi v něm ty a spousta dalších inteligentních, poctivých a schopných hráčů a adminů.

Děkuju za názor a za to, že nehledáš zbytečné chybičky. Samozřejmě, nic není bezchybné, ale hledat chyby se nesmíme snažit. Vžážím si tvého příspěvku a doufám, že šel od srdce jako pravý ACAB.
HeWhoMustNotBeNamed
Vítej zpět Provokatére,vizitku Ti přesouvám do "Admin vizitek"
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
21%
Skyrace
12 Hlasov
23%
Deathmatche