Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

vizitka Franta95
Franta95
Citace
smouky napsal:

Nejhorší hráč / admin co tu kdy hrál...
Né pohoda týpek známe se dlouho a jsi fakt pohodář.
Někdy si "popísmenkujeme" :D
Vizitka taky pěkná.

Díky more, nikdy nezapomenu na naší skupinu :D

Citace
WendiS napsal:

Jeden z nejlepších a nejoblíbenějších adminů, jaké jsem na serveru potkal za svou krátkou éru.
Jako hráč slušný a bezproblémový člověk.

Vizitka pěkná. Drž se...

Nápodobně Pivo.
AjanCZ
Máš výborný hudební vkus! ;) Jojo
Franta95
Citace
AjanCZ napsal:

Máš výborný hudební vkus! ;) Jojo

Konečně někdo, kdo poslouchá pořádnou hudbu Jojo
pavol5231
Mega super duper mrte kámoš :D Si úplne vpohode, je s tebou zábava. Snáď to dotiahneš do AT znova Smile A vyrieš to už s ViktorKom, urýchli ten rozvod :D :D
RedGinger
Franto rádo se stalo. Ty jsi mi též vždy rád pomohl, taktéž děkuji. S tim setkáním asi by to problém nebyl. Možná by se i bratr připojil, případně i Wigy, aby nežárlil. To, že beru někdy něco vážně, tak já za to nemohu. Už to mám v povaze, ale vždy se dá se mnou dobře vyjít. Od poslední návštěvy tvé vizitky se toho moc na ní nezměnilo, stále vypadá skvěle a pěkně. Též jsem rád, že jsem tě mohl poznat.

//E:
Vítej zpátky, přeji hodně štěstí a pevné nervy. Přesouvám.
Upravil/a RedGinger dne 09.09.2014 19:12
Rougy
Pěkná a přehledná vizitka. Smile
Franta95
Dík za komenty :D Po roce sem zase napíšu :D Zase jsem předělával barvu písma, zpátky na bílou! Radši si zálohuju bílou i černou verzi kdyby se zase změnil vzhled webu :D Takže už je to zase čitelný!
Floatin
Pekná vizitka , pohodový hráč na pokecanie (y)
MaTy
Vizitka dobrá -> vtipná, barevná :D -> v poho hráč -> #noproblem ;) -> ať se daří Smile.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Nosferatu
Vizitka luxusní + Jinak skvělý hráč Smile Který rozumí kvalitní hudbě a hlavně nejlepší DJ :D :D Ať se ti daří jak tady, tak na SP. A doufám, že se někdy potkáme na MoRu Jojo Skull
I kill people and I like it
KlokanRadek
super frajer moderovali sme a možno ešte budeme mad radio máš skvelý hudobný vkus Pohoda*REKONSTRUKCE*nemam stebou problém :D nech sa ti darí
Franta95
Tumiku - Smile)))))))))))) Taky jsi můj oblíbenec :D
Nosfíku - Díky, taky jsi super a na MoR jedu letos Jojo :D
a Klokánku -Já moderuju pořád, nevim proč taky nehraješ :D Jinak jsi taky frajer, ale menší než já B) :D :D
P.S. Tumiku, začni poslouchat metal a budeš taky frajer jako my 3 Boss :D
Pandy
Jo Franta je fajn clovek a hráč, potkavala jsem ho na serveru kdyz jsem zacala hrát, a potkávám ho i ted, a jelikoz je momentalne v mojí firmě, tak ho mam na ocich Nemůžu
Jinak parádní vizitka, a parádní věk *COOOOL*
Chicago_Girl
Moc pěkná vizitka, díky za označení oblíbeného administrátora :D :D Ještě aby jsi mě tam neměl!! Nejlepší moderátor MADRÁDIA, ve všem poradíš, nemám co vytknout Smile Škoda, že už nejsi administrátor, ráda bych s tebou adminovala :D Smile *Dobrá práce*
Pandy
Franta, Franta Jede , suprovej hráč
Jooo
Franta95
wery - jo jedu! :D taky si super, udělal jsem dobře, že jsem šel k tobě do firmy :D
čikago - nejlepší moderátor - to je jasný, když na to všichni kašlete :D
Jiank oběma děkuju za pochválení vizitky a komentář :D
Lucian
Franta, další naprosto pohodovej hráč, posloucháš fajn hudbu + jsi jeden z nejlepších DJ na serveru Smile ;)

imageupload.co.uk/images/2015/05/07/sa-mp-092.png

:D
Franta95
Děkuju Lucko Smile Jinak, suprová fotka :D To jsem pouštěl hlavně starý disco, protože se to muselo uploadovat po 1:D
_iGDuff_
Takže Franta fajn člověk s kteřým se dá dobře pokecat skvělej moderátor a nejlepší bývalej admin at se daří Smile PS: Nikdy nezapomenu že jsi navštívil mojí firmu Smile
Franta95
díky duffíku Smile Teď dělám znova dealera, tak kdyby sis to někdy rozmyslel :D U toho rybáře jsou na mě ty mise moc dlouhý no :D a když mi můj nadupanej pc spadne 5x z 6ti misí, je to těžký :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
19%
Skyrace
14 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů
7%