Informácie o serveri
Čítať tému
Hodnocení
|
|
Bravura |
Pridané 25.09.2012 15:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 470
Založený: 06.10.11
|
Citácia err0rk0 napsal: Ty, Provouš, wlcacek, někdy Geroid a Kapo se chováte opravdu na svůj věk a též berete svou práci vážně, Tím bych asi chválu na AT uzavřel jelikož více administrátorů chválit v nynější době nemůžu a ani to nejde ![]() a abych též neodbočoval od témata, Errore ty máš asi tu jedinou chybu, že občas ti trvá odpovědět na dotaz ale to je asi vše, Kapo, Geroid a wlcacek to stejné jen jim to trvá o trochu dýl.... Pravda je navíc taková, že na serveru hraji pod 4 ruznými nicky které opravdu nemám chuť říct, o které se jedná... |
|
|
RockeR |
Pridané 25.09.2012 16:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 377
Založený: 17.07.12
|
ATomas - Stvořitel nás všech, vůdce v něm je. geriod - Moc tě chlape nemám rád, ale admin seš dobrej Kapo - Super admin, super kámoš, jen tak dál Kapitáne ![]() thomas23 - Tebe jako admina neznám, nikdy sem tě na serveru neviděl ![]() crymat - Dobrej admin, hráč i správce gangu, dotáhneš to dál. Pixel - Pixel je super admin, nemám na něj nic špatného. [DRiFT]FoxiS_ - Perfektní video-maker, drifter, admin i kamarád. err0rko - Moc tě neznám chlape, ale na server moc nechodíš. ![]() KeepSmilling - Nejlepší přitel v admin-teamu, skvlé akce, doufám, že s tebou někdy budu v AT jestli se tam dostanu. Kriss - Myška si dobrý admin a osobně si myslím, že by si měl být povýšen víše. Ashok28 - Dobrý admin, skvělý chlap, nic špatného na tebe nemám a ani mít nebudu. Danger.RMW - Maestro v závodech i v akcích, patříš s Keepem mezi moje nejoblíbenější kámoše i admini. Degenerate - Znal sem tě chvilku jako hráče, je vidět, že tě admin-team změnil, škoda. Dj.[R]aStAmO[T] - Největší failer z admin-teamu, super kámoš, je s tebou prča ![]() Fugi - Škoda, že už nejdi jako dřívější fugi, byl by jsi lepší ![]() kodeks - Kámoš, pracháč, dobrej admin, stejně jako crymat ![]() Lapour - Znal jsem tě dříve jako hráče a šéfa YCSM, jako admin si byl dříve více online, škoda, že teď už nejsi _Luke_ - Si dobrý admin a líbí jse mi, že chodíš na server především ráno, aspoň je víc zábavy. Dobrej admin. Louis_van_Vasil - Skvělý šéf gangu i firmy a je vidět, že mozek je na správném místě ![]() _Matthew_ - Bývalý společník v gangu, skvělý admin i kamarád. _PrOKill_ - Ani nevíš jak dobře se známe, Dj.Prokille ![]() Provocateur - Skoro nejstarší admin, kámoš a CHYTRÁK ![]() _ShaKi_ - Další We-havenťák a super admin i kámoš, my se taky moc dobře známe ![]() Soach - Ty si prostě autobus, děláš jenom derby, ale zábavně, prostě skvěle, jen tak dál ![]() Teczka83 - Přemýšlel si někdy jet autem a né tramvají ? ![]() [Up]Load - Skoro nejbohatší člověk na serveru i dobrej kámoš. Vlk_Junior - Dobrej admin i kámoš, co dodat. wlcacek - Taky nejstarší admin na serveru, ale moc už tě tam nevidim. WOLIX - Kámo, na tebe se zlobit nědá, si super admin i kámoš, jsi nestejno s Dangerem a Keepem ![]() Xena - Moja milovaná Xenka, ta snad jako jediná o mě ví, škoda, že žiješ s téhácéčkem a gratuluji, že si sa dostala do admin-teamu !! Spooky - Babičke už stárně a je v admin-teamu, gratujuli bro.. ![]() Dratek - Král všech drátů a drátěnek, co dodat ![]() Na žádném adminovi teď není nic špatné, se všema vycházím, ale kdyby tady byl spt tak získá tu nejhorší kritiku odevšech a stejně se nepoučí. |
|
|
Mikull |
Pridané 25.09.2012 16:22
|
![]() ![]() Príspevkov: 3734
Založený: 15.12.11
|
ATomas- Vím že jsi do superpařby investoval hodně času ale někdy se mi zdá že se spíš díváš na hratelnost než na skutečné problémy serveru. Toť můj názor, mám určitě odlišný názor na věci než jiný starší a chytřejší lidé. Geroid- Nekompromisní hlavní admin, kdyby byl admin team jako ty tak by to šlapalo líp než švýcarské hodinky. Kapo- Ochotný hlavní admin který vždy pomůže a poradí. Thomas23- O web se staráš skvěle, tleskám Ti. Crymat- Nemám s tebou problém. Pixel-ADMYN PYGZEL který je ochotný a schpný. [DRiFT]Foxi$_- Schopný admin který mi kradl dotazy. err0rk0- Jeden z mála kteří se opravdu chovají profesionálně a jsou schopní se rvát o pravdu. Jen jedno veliké mínus: mateš mě tím že jsi slovák a píšeš česky ![]() KeepSmiling- Jak jsem se doslechl tak již nejsi v týmu takže se nemusím vyjadřovat ![]() Kriss- Kryso, jak zde již padlo tak se někdy chováš arogantně. Zanedbáváš taky funkci žurnalisty, jakmile si dostal level tak si se na to zprominutím vysral a už se o to nestaráš, jako moderátor fóra jsi ale schopný člověk. Ashok28- ašokdvacetosm, hacker ![]() Danger.RMW-Ochotný admin který je schopný i poděkovat za report hráče/cheatera. Degenerate- edit: zapoměl jsem se tu vyjádřit, schopný admin, nemám s tebou žádné problémy. Dj.[R]aStAmO[T]- Jako admina tě moc neznám, je to tím že už na serveru skoro nejsem a když jsem byl v AT tak ty jsi tam nebyl. Fugi- Luigi, další ze schopných adminů. Kodeks- Tady jsem se taky zapoměl vyjádřit, to samé co u degenera. Lapour- Bývalý hlavní administrátor který má zatím všech 5 pohromadě a ještě se z toho tady nezcvokl. _LuKe_- Jako admina jsem tě ještě neviděl v akci tak radši nebudu soudit abych ti neukřivdil. Luis_van_Vasil- Nevím jestli si udělal správně když jsi založil CCG protože sám víš jak to dopadlo minule a teď se to "opakuje" ale jako admin jsi schopný. _Matthew_- Jako admina tě taktéž moc neznám proto radši nehodnotím. _PrOKill_- To samé jako u Matthewa Provocateur- Administrátor který by mohl profesionalitu rozdávat. _ShaKi_- Opravdu mě překvapuje že Tě znovu přijmuli když si byl už 2x vyhozen za stejnou věc, no je to věc vedení a já do toho nemám co strkat nos. Bylo by k smíchu kdyby jsi dostal kopanec po třetí za stejnou věc. Soach- K tobě nemám nic moc co říct snad jen aby ses nenechal Brutalusem tak lehce vyprovokovat. Teczka83- Jelikož už jsi dospělý tak nemůžeš být na serveru tak často jako někteří, i přes to že nejsi tak moc aktivní svoji práci odvádíš dobře. Up[Load]- Admin který si oblíbil všechny zprávy psát do HIDE ![]() Vlk_junior- Mám trochu chaos v tom že jsi odešel kvůli škole a teď si se vrátil nebo jak to je ? ![]() wlcacek- Dospělý člověk který umí používat mozek, to že jsi dospělý má i svou nevýhodu a to že nemůžeš být na serveru tolik jako někteří ale to nic nemění na tom že jsi kvalitní administrátor, tebe bych rád viděl na postu správce bohužel na to asi nemáš moc času. WOLIX- K tobě nemám moc co říct, v poslední době moc na server nechodím takže si nemůžu udělat obrázek. Xena- to samé jako u wolixe, nechci někomu křivdit.. Upravil Mikull dňa 25.09.2012 20:41 |
|
|
cz_rpd_jawol_kiks |
Pridané 25.09.2012 16:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 20
Založený: 21.11.11
|
ATomas-velmi dobrý admin snaží sa všetko robiť pre hráčov atd... Xena-hodná adminka moc si ťa chválím na serveri. KeepSmiling- no! Niekedy to nie je suprové,pretože jeho tresty na SP sú prehnané ako treba bany,ale inak dostatečné. er0r0rko- Jsi velmi hodný admin a hodně se snažíš doufám,že ti to vydrží dlouho ![]() Kapo-najlepší admin zatial čo znám (samozrejme iný admini sú tiež fajn),ale u teba mam viac oblúbenosti Inak všetky admini čo som tu nepísal ste vela dobry len tak ďalej |
|
|
asthenic |
Pridané 25.09.2012 21:56
|
![]() ![]() Príspevkov: 1518
Založený: 29.06.12
|
Citácia Vlk_Junior napsal: Vlk, sorry, máte to opravené ![]() |
|
|
Yamborghini |
Pridané 25.09.2012 22:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 1425
Založený: 15.05.12
|
No konečně jsem si na tento topic také našel čas, doufám, že alespoň k něčemu bude, pokud jste se jako administrátor v seznamu nenašli, není to diskriminace ![]() ATomas- Sem nelze napsat nic negativního, bohužel poslední dobou nemáš moc čas, zase bych někdy pokecal ![]() Geroid- Tebe na serveru moc nevídám, asi se v hraní nějak střídáme ![]() Kapo- Tebe naopak vídám skoro pořád, jsem za to rád, jsi hned po Atomasovi nejdůležitější na serveru, musím uznat, že jsi mě hodně překvapil. Myslel jsem, že vedení za tebe a Geroida nebude něco slavného, ale ty jsi mi ukázal, že jsem se mýlil. Jsi dost pohotový a doufám, že ti to vydrží, zatím na tebe žádnou kritiku nemám, ale také určitě nevím úplně vše. Thomas23- Tebe musím hodně pochválit, s aktivitou je to trochu horší, ale když už jsi online, je to poznat. Na serveru tedy sice nehraješ, ale o web se staráš dobře, Kerryho dobře zastupuješ, bohužel Kerry na to docela kašle.... Crymat- O gangy se staráš dobře, jen mi přijdeš poslední dobou dost neaktivní, možná se mýlím. Vždy jsem se s tebou domluvil a určitě patříš k těm nejlepším administrátorům, jen tak dál. Pixel- U tebe mi přijde, že jsi více na webu než ve hře, což samozřejmě není vůbec špatně, na serveru tě poslední dobou moc nepotkávám, ale na webu aktivita vidět je. err0rk0- Také tě moc na serveru nepotkávám, i když poslední dobou to zlepšuješ, máš super nápady a toho se cení, nemám co vyčítat. Kriss- Bohužel jsi asi nejméně aktivní administrátor, byli jsme spolu v gangu, ale jako administrátora jsem tě moc nepoznal. Ashok28- Nemám rád tvoje výmluvy, hlavně ty kvůli rádiu, hráč jsi dobrý, ale jako administrátor za moc nestojíš. Degenerate- Tebe znám spíše jen přes GR, ale aktivní jsi, víc k tobě napsat nemohu. Dj.[R]aStAmO[T]- Jsi spolehlivý administrátor, aktivita celkem dobrá, ale taktéž tě znám spíše jako kamaráda, než jako administrátora. Kodeks- Ty jsi podle mě dost aktivní a hlavně komunikativní, to někteří administrátoři moc nejsou. Svou práci odvádíš dobře. Luis_van_Vasil- Ty jsi věčně zaneprázdněný, ale to už tak bývá, když jsi administrátor, zvyš aktivitu. Provocateur - Jsi rozumný administrátor, ale ta aktivita tam moc není bohužel. _ShaKi_ - Tebe také znám jen z GR. Soach - K tobě nevím co napsat, někdy mi přijde, že děláš něco špatně a někdy zase dobře, nevím co si o tobě mám myslet. Teczka83 - Tebe snad vidím jen na webu, zvyš tu aktivitu. Up[Load] - Poslední dobou není aktivita. WOLIX - Mě přijdeš jako dobrý administrátor, vždy jsem se s tebou domluvil. Xena - Jako hráčka jsi byla dobrá, nejdříve jsem myslel, že ti admin level stoupl do hlavy, ale řekl bych, že jsem se asi mýlil, i když něco malinko pravdy tam asi bude, bacha na to Xeni ![]() DráteK - Je vidět že jsi ten týden pracoval docela usilovně, uvidíme, jak ti to půjde dál. Na jednotlivé administrátory mám celkem dobrý názor, asi i proto, že se s většinou docela znám, takže možná některá má hodnocení nebudou úplně nejpřesnější, za což se omlouvám. Myslím, že AT po tom, co nastoupili do hlavní funkce Kapo a Geroid byl ze začátku dost špatný, ze začátku jim to moc nešlo, řekl bych, ale situace už se dost začala zlepšovat. To co mi na administrátorech nesedí, je celková spolupráce admin teamu, tam je bych řekl vaše největší mínus. Podle mě moc neumíte spolupracovat jako kolektiv, i když vyjímky zde samozřejmě jsou, naučte se více spolupracovat. Jako příklad bych mohl uvést to, jak se nedohodnete na pravidlech (viz. keep a quote). Toť asi vše, díky za pozornost. |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Pridané 26.09.2012 20:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 5852
Založený: 20.02.11
|
Táák,ten velký OT jsem promazal. Jinak pro DWM: nebyl jsem na serveru protože mi týden nešel net ![]() PS ![]() |
|
|
otheremilian |
Pridané 28.09.2012 12:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 258
|
ATomas - tak to je ten Buh kterej stvořil krasnou Zemi ![]() ![]() wlcacek - výbornej administrátor když sem býval administrátor velice mě pomáhal a práci odvadí velice dobře ![]() ![]() Wolix - taky výbornej administrátor baví hrače akcema na serveru,odvadí dobrou praci Administrátora,pomahá i hračum s akcema !!!! Kapo - jako HL.admin se moct nehodi,přišel mi dobrej jako Administrátor ![]() Thomas23 - zdali pišu nick spravně,tak též mužu napsat odvadí dobrou práci,hlavně se stará o web dělá všelijaké zabezpečení aby nikdo web nehacknul atd.... Ostatni z AT - bohužel nemam vyjadřeni.... omlouvám se ![]() |
|
|
Geroid |
Pridané 28.09.2012 13:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 2208
Založený: 06.05.11
|
![]() Že se pořád necháváte vytočit takovýma kravinama ![]() no co někdo napíše ,že jsem *@#c!_Å no a co ať si to napíše nějake takové internetové lidi vubec nevnímám.Duležité jsou názory od lidí kteří se chovají jak by to psali vedlě mě na počítači.@ngel,někdy i brut jak zrovna to nepřehání,mikuliny,provo,error.,wlcak,darkmaster a další. Takže když vám vadí něčí špatný názor tak ho stačí přijat v klidu a nemusí se hned oplácet to ,kdyžčlověk na někoho řekl něco špatně.Jednoduchý příklad: Haha ty neumíš počítat.A co jako ty zase neumíš psát. To je přimo to jeden něco napíše a ostaní aby nebyli pozadu musí se v tom rypat.Kdyby jste nechali brutaluse brutalusem tak byj ste se pořád nehádali, má svůj nazor tak ho v tom nechte, já mam taky svůj názor a jak mi ho začne někdo vyvracet tak se bráním. Takže rada, sere vás Brut? Nevšímejte si ho. Sere vás kdokoliv jiný? Nevšímejte si ho., Já tady nejsem od nějakého kamarádíčkování ke všem kdo se neumí chovat a dělá to co pišu tak s tím se bavím jen když něco potřebuje na sp ,ale mezi kruh přátel se kterýma si normálně pokecám nepatří. A vy se pak divíte ![]() |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Pridané 29.09.2012 10:47
|
![]() ![]() Príspevkov: 5852
|
Opět offtopick promazaný. |
|
|
Zimbabwe |
Pridané 29.09.2012 12:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 1001
Založený: 29.11.11
|
ATomas-Tak jasný bez něho by tohle nikdy nebylo,dobrá práce. Geroid-Jo Geroid má dobrej přístup je přísnej a vím,že denodenně řeší tunu SZ Kapo-Kapo ty jsi hodně dobrej,věnuješ se dost hráčům se všim jim pomůžeš, a taky řešíš tunu SZ. Thomas23-Super práce s webem. Crymat-Poslední dobou jsi nějak málo na serveru,jinak nemám problém. Pixel-Pixele ty jsi dost kvalitní admin a hlavně pohodář. [DRiFT]Foxi$_-Kvalitní admin. err0rk0-Velmi profesionální admin a kvalitní. Kriss-Krissi nic moc teď na serveru vůbec nejsi no.Jinak si se taky spíš jen věnoval akcím. Ashok28-Ašoku my jsme se ještě moc na serveru nepotkali.Takže nehodnotím. Danger.RMW-Ty jsi takovej,že přijdeš a hned jdeš /afk to mě fascinuje.Jinak v pohodě. Degenerate-radši nic. Dj.[R]aStAmO[T]-Všichni řikaj,že ti práce admina nesedí,ale mě přijdeš v poho,nic nezanedbáváš,apod. Fugi-Jo fugi ty jsi taky hodně dobrej admin.Pracuješ jak hodinky. Kodeks-Kody falšovač dotazů ![]() Lapour-kvalitní admin. _LuKe_-Jsi tu zatim krátce,ale projevuješ se dobře! Luis_van_Vasil-Já nevim k tobě nemám hodnocení.. _Matthew_-Jo Matthew předtim jak si byl po prvé v AT si mi vůbec neseděl,ale teď pohoda. _PrOKill_-Rišqo vůbec nejsi na serveru,zlepši to.. Provocateur-Profesionalita sama. _ShaKi_-to samý jako u _LuKe_ Soach- jak kdy no.. Teczka83-tebe taky moc na serveru nevidim,ale jinak v pohodě. Up[Load]-Jsi v pohodě, a nemám problém. Vlk_junior.taky nemám problém. wlcacek-kvalitní admin. WOLIX-Jak kdy no občas ti ujedou nervy a řekneš nějakou kravinu,apod..nevim no. Xena-Tak sem si myslel,že to nebudeš zvládat,a že budeš jen v chatu psát samé hovadiny,ale spletl jsem se,opravdu se snažíš a je to v pohodě. Tak sem sesmolil pár hodnocení. ![]() |
|
|
soach |
Pridané 29.09.2012 12:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 1369
Založený: 07.04.11
|
Citácia Eddo napsal: |
|
|
Sh1TeRkO |
Pridané 29.09.2012 12:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 3253
Založený: 10.03.12
|
No napríklad mňa by zaujímalo čo si o Vašej práci myslí Kapo a Geroid, ale keď to máte v AP tak OK. ![]() |
|
|
ZoomiceQ |
Pridané 29.09.2012 22:22
|
![]() ![]() Príspevkov: 1021
Založený: 10.08.11
|
Když už tak sem taky něco hodím ATomas-Bez tebe by to tu vše nebylo a za to ti mužem všeci poděkovat! Geroid-Tebe sem měl rád vždy už jako normal admina nebo hl.admina Kapo-Kapo u tebe vidím takovou praci co odvadíštak si myslím že vše dělas dobře akorat zvyš aktivitu Thomas23-Bez tebe by byl web uplně nekde jinde... Crymat-Ty si taky jeden z tech administratorů co dokáže pomoct a poradit Pixel-tebe moc neznám neměl sem ještě šanci tě nějak poznat takže k tobě nazor nemam [DRiFT]Foxi$_- to samé jako u pixela promin err0rk0-ty si jeden z tech nejlepších adminu co tady je! odvadis skvělou praci KeepSmiling-jeden z dalsich dobrý lidí a odvadis super praci Kriss-Kriso ![]() Ashok28-Tebe moc neznám nemam nazor Danger.RMW-Taky jeden z tech lidí odvadí skvělou praci! Degenerate-Tebe moc neznám nemam nazor Dj.[R]aStAmO[T]- Tebe taky moc neznam nemam nazor Fugi-Fugi tebe si pamatuji jeste od odby když sem zacinal a vzdy si dokazal pomoct a poradit! Kodeks-Kody ti si jeden z tech nejlepsich adminu co na serveru je! odvadis skvělou praci Lapour-Lapoure u tebe sem byl kdysi v gangu a myslim ze si uplně v pohodě a odvadis skvělou praci _LuKe_ - tebe moc neznám promin Luis_van_Vasil- Vasile stebou sem byl v ACAB a myslim ze si skvělej admin akorat zvyš aktivitu _Matthew_- Tebe neznám promin _PrOKill_ - Prokille my sme vzdy na serveru spolu zazily srandy taky si jeden z tech dobrých adminu akorát nejsi moc aktivní Provocateur - Provo ti si taky jeden z tech nejrozumejsich lidi a adminu _ShaKi_ - Shaki ti si taky jeden z tech oblíbených adminu ![]() Soach - Kámo ti si dobrej admin ale zvyš tu aktivitu! Teczka83 - Tečko ti si u mně bez chyby! Up[Load] - Tebe moc neznám promin Vlk_junior - Vlku ty tvoje zmatený zavody mi chybí ![]() wlcacek - Tebe vidím spiše více na webu nez na serveru takze k tobě nemam nazor promin WOLIX - Wolix ti taky odvadis super praci! Xena - Xenko přal sem ti at se jednou do AT dostanes myslím že odvadíš super praci a chtěl bych abys tam vydrřela dloho! Akorát zvyšte nekteří admini aktivitu! A dělejte více akcí! |
|
|
Sh1TeRkO |
Pridané 30.09.2012 09:33
|
![]() ![]() Príspevkov: 3253
Založený: 10.03.12
|
To, že si napísal ku každému administrátorovi niečo, neznamená, že keď to videli, tak to museli hneď aj okomentovať. ![]() |
|
|
KeepSmilling |
Pridané 28.12.2012 13:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 1141
Založený: 25.10.11
|
Jelikož nás furt kritizujete zde máte možnos se vyjádřit. Současné složení AT. ATomas - Kapo - wlcacek- thomas23 - err0rk0- BlackTears- Blondak- Bratek- c00p3xp0- Danger.RMV- DrateK- dusan_sk- Fuska- KeepSmilling- kodeks- NewSuperHero- Nico- N[M].Cz[S]K- _PrOKill_- S0uky- spt- Tr1xmy- [UP]Load- Xena- ZoomiceQ- |
|
|
LeGacy |
Pridané 28.12.2012 13:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 1610
Založený: 16.08.12
|
Keep- seš Faper jak se patrí.. ![]() ![]() |
|
|
Geroid |
Pridané 28.12.2012 13:37
|
![]() ![]() Príspevkov: 2208
Založený: 06.05.11
|
Geroid - je dobře ,že si odešel. Ještě by ti praskl ocas z toho ![]() |
|
|
Move |
Pridané 28.12.2012 13:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 527
Založený: 05.03.12
|
ATomas - totálně ignoruješ. podal jsem návrh ohledně změně nicku asi před dvěma tejdny i přes to že jsem ti X-krat poslal to do Sz tak furt ignoruješ *PANEBOZE* |
|
|
Adrian |
Pridané 13.01.2013 13:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 519
Založený: 28.06.12
|
Citácia Move napsal: True ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa