Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Snow mod + návod
thomas23
Citácia
Prometheus napsal:

Prosím Vás kde najdu Gta3.img?

ProgramFiles\RockstarGames\GTA San Andreas\Models

Citácia
Move napsal:

Když to nainstaluju nebude mi lagovat ?

Mě to nelaguje, jen občas když zvýším hustotu sněžení, jinak nikoliv.
Tomicz007
Tak rozhodl jsem že si ho zruším. Takže nahral jsem tam zalohu gta a furt tam mám snow mod ale nejde sněžení. Tak sjem stáhl nové gta3.img uplně bez skinu bez všeho a ten mod tam stale je jeste zkusím reinstall ale nevíte čím to je?
Franta95
Reinstalem by se to mělo vyřešit.
UnknownGamer
Citácia
Tomicz007 napsal:

Tak rozhodl jsem že si ho zruším. Takže nahral jsem tam zalohu gta a furt tam mám snow mod ale nejde sněžení. Tak sjem stáhl nové gta3.img uplně bez skinu bez všeho a ten mod tam stale je jeste zkusím reinstall ale nevíte čím to je?

Ono to môže byť preto, že sa tie zložky snow modu nedostali len do gta3, ale aj inkam..
LuKe
Ja som to už dal preč lebo ma to prestalo baviť.:D Možno časom si ho tam dám znova.Smile
Prometheus
Dobrý den,mám porsbu mám notebook ktery nemá numerickou klavesnici..A nemám tlačítko +,takže nevím jak to nastavím?Jistě + mám a mohu ho psát,protože se kouknete na klavesnici a v levo máte taky čísla 1,2,3...atd.. a u č.1 máte +,takže když zmačknu samotnou 1,tak mám +,ale snežení mi to nezapne,jak teda zapnu sneženi?Díky
Ajo82
Kto ho instaluje aj tento rok? :D ja uz ho mam nainstalovany :D
Deynor
Citácia
Ajo82 napsal:

Kto ho instaluje aj tento rok? :D ja uz ho mam nainstalovany :D

Taky bych si ho nainstaloval, kdybych ještě hrával na SP. To jsem nechtěl Miluju ten mód.
UnknownGamer
Minulý rok ma to prestalo už baviť.. mal som ho asi 3 mesiace. Tento rok asi znova nainštalujem.
kapr
Ten návod tu ještě existuje? :D tak to si asi taky stáhnu, nemohl jsem to najít. :D
LeGacy
Idem to stiahnuť aj ja. :D
Ajo82
jo inak kapr díky za návod btw :D
MrBlue
Poraďte ako si mám spustiť sneh keď nemám num. klávesnicu Sad
Greplik
Paráda, zítra si to nainstaluju. A ještě jsem se chtěl zeptat jestli v tom modu pak třeba víc klouže silnice ??
Upravil Greplik dňa 26.11.2013 18:34
LeGacy
Citácia
Greplik napsal:

Paráda, zítra si to nainstaluju. A ještě jsem se chtěl zeptat jestli v tom modu pak třeba víc koluže silnice ??

Nemyslím. rofl
Deynor
Citácia
Greplik napsal:

Paráda, zítra si to nainstaluju. A ještě jsem se chtěl zeptat jestli v tom modu pak třeba víc klouže silnice ??

Ne, jde jen o vizuální mód. Ale můžu ti doporučit zajet si k Rodeo Hotelu a na jednom domu je pěkná paní. heheheee
JohnyStar
Citácia
_ShaKi_ napsal:

Andy mi poslal odkaz na snow mod - stačilo nainštalovať a v ňom sú všetky 4 veci čo si tu dal na nich odkaz... jednoduché hneď som to mal hotové :D

Pošleš prosím? protože to od kapra mi nějak nejde..
JohnyStar
Citácia
kapr napsal:

Ten návod tu ještě existuje? :D tak to si asi taky stáhnu, nemohl jsem to najít. :D

Ano :D , ale porad prosím jestly budeš vědět,, na Samp mi to háže crash a když skusím singleplayer,, tak se to nestupstí vůbec nevíš proč? udělal jsem přesně jak si napsal akorát jsem to dělal bez zálohy protože mi nevadí si to přeinstalovat .. ;]
smetyx
vsem doporucuju Smile
JohnyStar
halo? Smile poradte pls
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov