Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka-Yamatino108
Geroj
Suped hráč, vizitka pekna, jen tak dal a onedlho budeš v /admins Jooo
Pearce
Pěkná vizitka, super hráč Smile
Yamatino108
Kikush: Díky,vážim si tohoDám ti pusu
Geroj: Díky, díky strýčko :*.Nepreháňaj ja sa tam dostanem ked sa bude SP rozpadaťrofl
Pearce: Díky Palec nahoru
Vikush
Yááámá :D super hráč ! sranda s tebou jak v hre tak na skype jazyk :D, 1110hodín hmm hej ty si fakt starec, už mám opodstatnený dôvod ťa tak volať.. každopádne nech sa ti daríí ;)
Kanetrix_
Good Job !! Dobrý hráč !! Pekná vyzitka Smile *Dobrá práce*
Yamatino108
Viki:Díky,vážim si toho :D.Tiež s tebou je sranda :D na nič sa nehráš a si sama sebou SmileKytka pro tebe.A s tým starcom Na holouSom ešte čiperný!:D
Game_ExpertsLP: Díky;)
//edit:Aktualizácia:Hodiny na servery+mariška.
Upravil/a Yamatino108 dne 05.07.2014 15:40
_Ego
Hele, nadpisy máš pěkný, pěknej font, ale nelíbí se mi to jak je to tmavý:D Uddělal bych ti stejně ale světlejší barvy.
Jako hráče tě moc neznám ale přideš mi v pohodě
Yamatino108
Citace
VaciQ napsal:

Hele, nadpisy máš pěkný, pěknej font, ale nelíbí se mi to jak je to tmavý:D Uddělal bych ti stejně ale světlejší barvy.
Jako hráče tě moc neznám ale přideš mi v pohodě

Díky,chcel som aby to s tými nadpismi ladillo :D.Nechcel som napríklad,že tam dám rúžovu s oranžovou atd..:D.Ale ty si to myslel,asi svetlejšiu fialovú a svetlejšiu hnedú.Ešte raz díkySmile.
Teczka83
Ty jakej si byl dobrej kámoš na serveru. Dost jsem si tě oblíbil. No škoda že se šťouráš v čem nemáš a posloucháš jen jednu stranu. Vizitka v poho.
Yamatino108
Citace
Teczka83 napsal:

Ty jakej si byl dobrej kámoš na serveru. Dost jsem si tě oblíbil. No škoda že se šťouráš v čem nemáš a posloucháš jen jednu stranu. Vizitka v poho.
Aj ja som si ťa dosť oblúbil.Proste ma mrzelo,že to už nebude ako predtým ked sme všetci spolu hrali.Niesom na žiadnej strane to ti dopredu hovorím.Ja verím v tom,že si to niako vyrozprávame.Máš pravdu nemal som sa do toho miešať.Inak díky.
Teczka83
Jojo, jednou, někdy o tom pokecáme a jsem zvědav co mi řekneš...
Yamatino108
Citace
Teczka83 napsal:

Ved sám uvidíš.Ale jedno ti poviem.Toto moje jednanie nebolo bezdôvodné.Aj ty si sa mohol zachovať lepšie a po ročnomkamarádstve mi povedať,že somnou končí.Ja by som ti to určite nepovedal Smile.
Teczka83
Citace
Yamatino108 napsal:

Citace
Teczka83 napsal:

Ved sám uvidíš.Ale jedno ti poviem.Toto moje jednanie nebolo bezdôvodné.Aj ty si sa mohol zachovať lepšie a po ročnomkamarádstve mi povedať,že somnou končí.Ja by som ti to určite nepovedal Smile.

Jenže po ročním kamarádství, jak ty říkáš, jsi se neměl šťourat do čeho nemáš. A když už, tak jai si měl vyslechnout obě strany a ne jenom jednu Smile
Yamatino108
Ja som chcel vypočuť obe dve strany lenže ty si mi povedal,že ty mi k tomu nič nepovieš takže asi tak.Ak sa chceš hádať,tak mi už sem viac nepíš díky.Ked tak SZ.
Upravil/a Yamatino108 dne 19.07.2014 17:54
Teczka83
Ne hádat se s tebou fakt nechci. V SZ jsem ti to poslal
Zrušený účet
Yamo, vyser se na to. :D Nemá to cenu. :D
Radši hodit ignor na toho člověka. Kdo se bavil s Hetkou a se mnou, tak je odepsaný.
Yamatino108
Kikush,chcem vedieť prečo tak zrazu jednal..iba chorý človek jedná bezdôvodne a za takého ho (zatial) nemám.
Zrušený účet
Mě taky neřekl důvod a to jsem s ním slušně jednala, co máš z toho. A já ho už neřeším a ani nehodlám. Už jsem na něho skoro zapomněla. :D
Od něho se nedozvíš důvod, proč je na tebe takový. Ani Hetka a ani já jsme se to nedozvěděli.
Yamatino108
Kikush,asi máš pravdu.Ignorovať ho bude najlepšie riešenie Smile.Díky za snahu mi s týmto pomôcť Smile.
//editjazykridaný nadpis s hráčmi na ktorých nikdy nezabudnem.
Upravil/a Yamatino108 dne 19.07.2014 20:14
Vikush
Jamá :D ďakujem za označenie
Citace
A neskutočná milovníčka koní.Toto dievča je proste srdcom smetiarka!
áno to som, jak koniarka tak smetiatka :D vážim si toho starec :3
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
24%
Deathmatche
4 Hlasů