Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Fotky ze Srazu
Teczka83
ale pozor!!! Nikoho nebudeme přemlouvat. Pokud budete chtít, dorazíte, pokud ne, nedorazíte. Jak říkal Wlk, vyvěsí se to tu cca týden před srazem. Hodina a místo srazu, případně nějaký program. Pokud nebude program, můžeme na prolejzačky zase jazyk. A je tam i lanovka, jenže mě to neuveze :D[img]http://en.kolobok.us/smiles/personal/new_russian.gif[/img]
wlcacek
Citace
Teczka83 napsal:

ale pozor!!! Nikoho nebudeme přemlouvat. Pokud budete chtít, dorazíte, pokud ne, nedorazíte. Jak říkal Wlk, vyvěsí se to tu cca týden před srazem. Hodina a místo srazu, případně nějaký program. Pokud nebude program, můžeme na prolejzačky zase jazyk. A je tam i lanovka, jenže mě to neuveze :D[img]http://en.kolobok.us/smiles/personal/new_russian.gif[/img]

Hochu, informoval jsem se na tu lanovku je stavěná do 150ti Kg takže Já s Cézetem mužeme jet spolu:D:D:D:D ale Ty holt sám no:D
Teczka83
Nio když jel cézet, tak šoural zadkem o zem a ten vypadá že váží 50 kilo i s postelí-bez urážky cézete :D:D:D:D
wlcacek
Taky jsem se divil nad nosností:D:D:D:D Ale tak za prubnití nic nedáš:D
ViktoreK
Citace
CzSK napsal:

Citace
Teczka83 napsal:

Nio když jel cézet, tak šoural zadkem o zem a ten vypadá že váží 50 kilo i s postelí-bez urážky cézete :D:D:D:D

50 kg svaly a 30 kg kosti. :D :D

Tak to podle průměru vidím na 200kg tuku... :D
_MaraS
Noooo do Prágu to mam 70km, ale ten den jsem byl v Náchodě na zápase.. Takže jsem nemohl přijet Sad

Jinak na motákary nechcete do Radotína ? (je to pár km od Prahy vlastně je to její součástí. Kdysi nejdelší dráha ve Střední Evropě)
Teczka83
Ten opravdu ne :D. Cézet je spíš do výšky, než do šířky :D. A umí padat z houpačky...a docela daleko :D

Bobo, o Radotíně jsme už přemýšleli přímo na sraze...pak nás uchvátily prolézačky :D
Teczka83
Citace
CzSK napsal:

Citace
Teczka83 napsal:

Ten opravdu ne :D. Cézet je spíš do výšky, než do šířky :D. A umí padat z houpačky...a docela daleko :D

A na zadek. :D

Neasi :D
_MaraS
Citace
Teczka83 napsal:

Bobo, o Radotíně jsme už přemýšleli přímo na sraze...pak nás uchvátily prolézačky :D

Jo ahá :D Takže víte kde je Radotín :D
Teczka83
Samozřejmě. Nejsem blbej ani mladej :D
zorys
Citace
Fantasy napsal:

Z Nové Paky to neznáš To jsem nechtěl

Já to znám Mezi Pardubicema, a českým rájem, nedávno jsem okolo jel vlakem :D

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Fantasy
Citace
zorokus2 napsal:

Citace
Fantasy napsal:

Z Nové Paky to neznáš To jsem nechtěl

Já to znám Mezi Pardubicema, a českým rájem, nedávno jsem okolo jel vlakem :D

Bydlíš někde poblíž ?
Teczka83
jen doražte. Bude sranda Smile. A aspoň se pozná víc lidí Smile
Polaco
No v tu dobu co byl sraz sem byl doma v Polsku takže bych s Warsawi asi těžko dojížděl :D. Ale tentokrát mi to snad výjde i když jsem po operaci. :DD Ale listopad je daleko a cesta do Prahy či kam vlakem není tak od mého domova kde bydlím v ČR daleko. Ale je možné že tu dobu budu možná i v Praze hlídat bratrance 3letého :D takže bych ho vzal sebou. btw. Bydlí na Barrandově takže by mě tam někdo odvezl. :D
Teczka83
Už mi psalo pár lidí, tak jsem na ten listopad zvědavej :D
Polaco
To věřím :D ale zařídím si to snad :D
Teczka83
Záleží na Tobě, pár dní před srazem se to tu vyvěsí. Datum, čas a místo. Pár dní proto, aby to tu nebylo zaspamovaný komentářema typu: "Já nemůžu", "Já nesmím", ... A podle toho uvidíš...
wlcacek
Citace
Paladino napsal:

No v tu dobu co byl sraz sem byl doma v Polsku takže bych s Warsawi asi těžko dojížděl :D. Ale tentokrát mi to snad výjde i když jsem po operaci. :DD Ale listopad je daleko a cesta do Prahy či kam vlakem není tak od mého domova kde bydlím v ČR daleko. Ale je možné že tu dobu budu možná i v Praze hlídat bratrance 3letého :D takže bych ho vzal sebou. btw. Bydlí na Barrandově takže by mě tam někdo odvezl. :D

Pokud by jsi šel a bral jsi bratrance, tak to pak nezapomeň napsatSmile Vzal bych ty svoje :D
Teczka83
Citace
wlcacek napsal:

Citace
Paladino napsal:

Pokud by jsi šel a bral jsi bratrance, tak to pak nezapomeň napsatSmile Vzal bych ty svoje :D

Pffff, by ho Ti Tvoji potomci umlátili mončičákem :D Posledně jsi jim řekl, běžte si hrát a vypadalo to jako kdyby demolovali barák :D
wlcacek
Citace
Teczka83 napsal:

Citace
wlcacek napsal:

Citace
Paladino napsal:

Pffff, by ho Ti Tvoji potomci umlátili mončičákem :D Posledně jsi jim řekl, běžte si hrát a vypadalo to jako kdyby demolovali barák :D

Nevěř tomu že jeho bratranec bude jiný:D
No co hráli si na Demolition mana:D:D:D:D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche