Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Fanny - Všechno krásné jednou končí. #Díky za 4 roky
Lkopo
Frenku, vizitka dobrá, jsi jeden z těch dobrých hráčů které mám opravdu rád. Děkuji ti že jsem tě mohl poznat, a doufám, že se poznáme ještě více.
du3an
Mas fajne vizitku, jeden stěch nejlepších hráču Správně
RuliiKkO
Frenkie "Lampard" Nemůžu :D
Super hráč , pohodovej a rozumný !! Jsi dobrý!
Neznáme se dlouho , ale sem tam sme se viděli i popsali v minulosti , teď je to samosdřejmě jinak :D Let's player seš gůt a kamarád ještě lepší ! Sex
Vizitka je krásná a barevná tak jak má bejt.
Rád sem se o tobě něco dozvěděl navíc.

S Pozdravem , Rulíík. Kráva

Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Frenk98
Kluci díky moc !! Moc si toho vážím.

Citácia
RuliiCeKo_OCze napsal:

Frenkie "Lampard" Nemůžu :D
Super hráč , pohodovej a rozumný !! Jsi dobrý!
Neznáme se dlouho , ale sem tam sme se viděli i popsali v minulosti , teď je to samosdřejmě jinak :D Let's player seš gůt a kamarád ještě lepší ! Sex
Vizitka je krásná a barevná tak jak má bejt.
Rád sem se o tobě něco dozvěděl navíc.

S Pozdravem , Rulíík. Kráva

Díky moc wé-cé ruličko, rozumnej to nevím, furt dělám nějaký kraviny :D Kráva . Ovšem to že jsem Tě dříve ''popisoval'' si vůbec nepamatuju :D Možná je to dobře. Každopádně jsi mi teď udělal obrovskou radost.
supoch1
Dobrý hráč byl jsem s tebou ve firmě a opravdu si se o ni staral lépe než fellaz. :D
TimG
Vizitka je pekná. Hráč v pohode a dobrý YouTuber Palec nahoru
Frenk98
Dáme si jedno nee? Díky klucí :D Dobrý YouTuBer bych neřekl, ale snažim se Vás bavit Díky
Zacek
Ty si mazal vizitku ? :D Že si pamatuju jak sem ti to tu komentoval...Pěkná vizitka a si v pohodě hráč, ale moc často tě tam nevidím Smile
Qvosty_
r ako robertek :D:D (dufam že vieš o čom hovorím) :D

Velmi ťa nepoznám, ale na TSku sme raz spolu volali a to mi stačilo :D:D

Vizitiško je super
Frenk98
Citácia
DjQvosty napsal:

r ako robertek :D:D (dufam že vieš o čom hovorím) :D

Velmi ťa nepoznám, ale na TSku sme raz spolu volali a to mi stačilo :D:D

Vizitiško je super

:D :D No, ''volali'' mluvil jsem jen já jazyk jazyk Tys mlčel tak jakýpak volali.

zacekdan: Ne, nemazal a poslední týden mam odehráno 25 hodin tak jakýpak nevidíš ? -,- Naštvaný
TimG
Citácia
Frenk98 napsal:

Dáme si jedno nee? Díky klucí :D Dobrý YouTuBer bych neřekl, ale snažim se Vás bavit Díky

Nekecaj :D Si dobrý :D ;)
Frenk98
:D Tak to děkuji :D Takové poklony si moc moc vážím :D
Ruda
Tuším že sem ti to ještě nekomentoval. :D
Určitě rozumnej a v pohodě kluk na kterýho tvorbu se vždycky rád podívám. Lidí jako ty je na serveru fakt málo, co se nemění po vstupu do nějakého gangu, prostě si pořád stejnej a to se mi líbí, takže určitě přeju hodně štěstí ať se ti dál daří. Smile
Frenk98
Citácia
Ruda napsal:

Tuším že sem ti to ještě nekomentoval. :D
Určitě rozumnej a v pohodě kluk na kterýho tvorbu se vždycky rád podívám. Lidí jako ty je na serveru fakt málo, co se nemění po vstupu do nějakého gangu, prostě si pořád stejnej a to se mi líbí, takže určitě přeju hodně štěstí ať se ti dál daří. Smile

WoW, velký Ruda komentuje. Vážím si Tvého komplimentu, mně osobně se nelíbí lidi kteří si na něc hrají Smile

Btw. Kdy že mi napíšeš na skype že máš čas ? :D :D

//E: Aktualizována vizitka
Upravil Frenk98 dňa 28.10.2014 17:15
SpaktosF5
pěkně zpracovaná vizitka *Dobrá práce*
Frenk98
Děkuji Palec nahoru
Zacek
Citácia
Frenk98 napsal:

zacekdan: Ne, nemazal a poslední týden mam odehráno 25 hodin tak jakýpak nevidíš ? -,- Naštvaný

Mno, že odepisuji tak pozdě :D Jaksi jsem si nevšil asi :D Ale teď tam moc nebýváš jazyk
Chotycansky
Ahoj Smile pěkná vizitka Smile Moc se neznáme + tě na serveru moc často nevidím ale to se spraví :D *Dobrá práce*
Frenk98
Na server chodím jen když točím video ... Uvidíme jak to bude v blízké budoucnosti ale chystám takové překvapení Smile
tomas0
Super hráč Smile Dobrý YouTuber :D Len tak ďalej Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasov
19%
Skyrace
16 Hlasov
26%
Deathmatche