Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka - FleX
OndraS1
Čauko, hráče znám už pěkně dlouho, ale nikdy jsme se spolu nějak moc nebavili :D
Vizikta je graficky i obsahově Palec nahoru
Hodně štěstí na SP i v realitě Smile

Hi

img.tpx.cz/uploads/sa-mp-xd.png
FleX_
Citácia
emenex napsal:

cs flexo, si super typek, grkar, niečo ako safty :D niekedy zajazdime, čs hh
// kukam ze som ti nejako ozivil vizitu ked tu mas prispevok odomna po 9 mesiacoch :DD rovno kukni moju :D

HEHE EME díki som rád že som zapadol do SR - a že ma berieš pozitívne samozrejme zajazdíme a díki za oživenie :D
FleX_
Citácia
OndraS1 napsal:

Čauko, hráče znám už pěkně dlouho, ale nikdy jsme se spolu nějak moc nebavili :D
Vizikta je graficky i obsahově Palec nahoru
Hodně štěstí na SP i v realitě Smile

Hi

ďakujem a prajem vela šťastia aj tebe Smile
Kurkuma
Citácia
Rivaliss_
[$]
MovemenT
Druck
Geroj.
Spam.
RoNy
Rencock
PAcolet
FotgaS
Matyas_17
Szelby
Weyn
Melmen
Tumik
ObriK
stinG_
NexFo
PENTAGRAM
Qvosty
Vojta369
Wardar
Maiky
Floatin_
Ezy
Suve.
DLBSMY_
Menezeris
Lilie.
Edvins.
DangeR_RMV
Rpph.
Kanye
Mravec
BluFF.

Budu si představovat, že tam jsem :|

Hráč je šéf a vždy pro mě bude.

king La Familia De Sangre king
FleX_
Citácia
Kurkuma napsal:

Citácia
Rivaliss_
[$]
MovemenT
Druck
Geroj.
Spam.
RoNy
Rencock
PAcolet
FotgaS
Matyas_17
Szelby
Weyn
Melmen
Tumik
ObriK
stinG_
NexFo
PENTAGRAM
Qvosty
Vojta369
Wardar
Maiky
Floatin_
Ezy
Suve.
DLBSMY_
Menezeris
Lilie.
Edvins.
DangeR_RMV
Rpph.
Kanye
Mravec
BluFF.

Budu si představovat, že tam jsem :|

Hráč je šéf a vždy pro mě bude.

king La Familia De Sangre king

Dopisaný mojko prepáč tých mien tam bolo samozrejme viac preto som nemal šancu všetkých vypísať preto je dole časom doplním ako teraz práve teba Smile) LFDS TOP ČASY Smile
evry
Flexko topka v odckach ani ted s tebou nemam problem.Prakticky jsem se diky tobe do od dostal za to ti děkuju.Nekdy musíme někam zajít a pokecat at se ti daří.Hi
//Mobilek
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21351

i.imgur.com/WHTT459.gif
FleX_
Citácia
evry napsal:

Flexko topka v odckach ani ted s tebou nemam problem.Prakticky jsem se diky tobe do od dostal za to ti děkuju.Nekdy musíme někam zajít a pokecat at se ti daří.Hi
//Mobilek

ďakujem , však nebývame od seba až tak ďaleko niekedy sa môžme stretnúť Smile
Rich
Ahoj,
Hráč mi prídeš z tých rozumnejších vizitka pekná nech sa ti darí Smile
Hi
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
FleX_
01.10.2017 - aktualizácia
Alexx_GOD
Ahoj, nepoznáme sa síce velmi dlho ale od vtedy čo si u nás v gangu sme už zažili vela srandy. Si hlavne dobrý racer a ty si bloker Hh xd. A tiež ďakujem za označenie. Prajem vela štastia na SP tak aj v reale. Smile wcs
FleX_
Citácia
Alexx_GOD napsal:

Ahoj, nepoznáme sa síce velmi dlho ale od vtedy čo si u nás v gangu sme už zažili vela srandy. Si hlavne dobrý racer a ty si bloker Hh xd. A tiež ďakujem za označenie. Prajem vela štastia na SP tak aj v reale. Smile wcs

Jasné ešte si užijeme , nebojsa dik a wcs
Gameluner
Čauky mňauky,

Musím se omluvit i tobě. Neznám tě na serveru, ani trochu, ale kdo ví, co se jednou stane, třeba se někdy potkáme a zakecáme Smile

Tak tedy začněme vizitkou. Vizitka vypadá úchvatně, sladil jsi dobrou barvu s dobrým fontem, a to si cením. Musela s ní být vážně námaha..

Intriky, faleš. Mám velmi hnusný výraz pro lidi, jež jsou falešní, či manipulativní. Je podobný tvému příjmení, **** :D Ne, samozřejmě si z tebe dělám jen srandu.

Škoda, že na serveru se neznáme, zrovna u tebe by mě zajímalo vyjadřování a, a, a.. Vcelku chování, jsi-li další dítě, co přineslo ze školy poznámku, a jde se předvádět a machrovat na SuperPařbu, nebo jsi normální člověk, se kterým lze pokecat.

Prostě a jednoduše, GoodLuck do obou tvých životů. Jak do tvého imaginárního života na SuperPařbe, tak do tvého osobního, reálného života. Snad se někdy potkáme, GL!
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
FleX_
Citácia
Gameluner napsal:

Čauky mňauky,

Musím se omluvit i tobě. Neznám tě na serveru, ani trochu, ale kdo ví, co se jednou stane, třeba se někdy potkáme a zakecáme Smile

Tak tedy začněme vizitkou. Vizitka vypadá úchvatně, sladil jsi dobrou barvu s dobrým fontem, a to si cením. Musela s ní být vážně námaha..

Intriky, faleš. Mám velmi hnusný výraz pro lidi, jež jsou falešní, či manipulativní. Je podobný tvému příjmení, **** :D Ne, samozřejmě si z tebe dělám jen srandu.

Škoda, že na serveru se neznáme, zrovna u tebe by mě zajímalo vyjadřování a, a, a.. Vcelku chování, jsi-li další dítě, co přineslo ze školy poznámku, a jde se předvádět a machrovat na SuperPařbu, nebo jsi normální člověk, se kterým lze pokecat.

Prostě a jednoduše, GoodLuck do obou tvých životů. Jak do tvého imaginárního života na SuperPařbe, tak do tvého osobního, reálného života. Snad se někdy potkáme, GL!

Wau , celkom si ma prekvapil taktiež by som ťa rád spoznal hh kedže si to tu celkom dobre opísal. Ubezpečujem ťa že pubertu mám už za sebou takže správanie je u mňa v pohode i keď sem tam mi ešte preskočí ale nudiť sa nebudeš Smile
Saph1R
Jak se tak koukám tak se divím že jsem ti tu ještě nepsal. Každopádně jsem rád že jsem krom ostatních tam měl i tebe. Pro mě jsi chováním borec. Snad ještě někdy zajezdíme. Smile
FleX_
Citácia
Saph1R napsal:

Jak se tak koukám tak se divím že jsem ti tu ještě nepsal. Každopádně jsem rád že jsem krom ostatních tam měl i tebe. Pro mě jsi chováním borec. Snad ještě někdy zajezdíme. Smile

Doplním do friendov , ty si tam mal byť už dávno no hold nie na každého vždy myslím hh ale my sme si svoje odžili diki tebe viem gr vo weste si ma učil pro mne si borec ty díki.
DangerRMV
Pane FleX, pěkná vizitka, také super hráč. Nekonfliktní, chytrý člověk :D. Jeden čas sem tě nemusel, ale mohla za to asi rivalita, protože si byl v OD, ale časem sem pochopil, že jsi v pohodě týpek + skvělý bloker, vždycky se klepu, když proti tobě jedu. Ať se daří.
FleX_
Citácia
Ove8 napsal:

Pane FleX, pěkná vizitka, také super hráč. Nekonfliktní, chytrý člověk :D. Jeden čas sem tě nemusel, ale mohla za to asi rivalita, protože si byl v OD, ale časem sem pochopil, že jsi v pohodě týpek + skvělý bloker, vždycky se klepu, když proti tobě jedu. Ať se daří.

Díki moc danger , velká pocta od človeka čo už na sp prežil vela ty už máš čo to odjazdené takže ja se klepu taky :D za hdl a od bývalo dusno ale ako vravíš g. rivalita ešte raz diki moc Smile)
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasov
19%
Skyrace
16 Hlasov
26%
Deathmatche
4 Hlasov
6%