Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Unban pro CzSK
XThoMaSX
CzSk zaslúžiš si UnBan;)Stebou nemám problém proč bych ti mal dat ne?Ale nezlob!:D
Jopo
Tak Cézet, s tebou som mal tú česť či už ako nepriatel na strane fizla alebo ako kolega u teroristov. Ale postupom času to išlo stebou dole vodou a po tom čo som videl som musel dať NIE sorry.
Ruda
Panebože kolikrát to budu muset ještě psát než to vy dementi pochopíte.
Nemáte soudit podle toho jestli vám ve firmě dával karamelky nebo ste ho neměli rádi, ale máte řešit jeho KONKRÉTNÁ prohřešek. Bože, snad to už píšu naposledy, demence některých borců tady je opravdu zarážející.
_Sparc0_
Cezeta poznám už dosť dlho, pri najmenšom 1 rok aj keď to tak nevypadá, nieje to zlý hráč, nikdy som s ním nemal problém, dá sa s ním fajn pokecať. Pre mňa je to zvlášť legenda, UB si rozhodne zaslúži Smile
HrBeeeC
Citácia
Ruda napsal:

Nemáte soudit podle toho jestli vám ve firmě dával karamelky nebo ste ho neměli rádi, ale máte řešit jeho KONKRÉTNÁ prohřešek. Bože, snad to už píšu naposledy, demence některých borců tady je opravdu zarážející.

Rudo, tak asi nic z toho nebude. Nejedná se tu o unban pro CzSK, ale o pocitech hráčů s charakterem Cézeta. Chtělo by to přinejmenším přejmenovat.. :DD
Respy
Je mi to jedno skôr nie.
HelloXDmartin
Ten Ub si zaslouží . Není bez chyby ale na ban to taky není
Max
Nikdy som snim problem nemal a ban za taku staru vec?
Som pre UB.
wlcacek
Citácia
Ruda napsal:

Rudo klid, nebo Ti praskne cévka :D
-------------------------------------------------------------------------
Já se zdržuji hlasování, protože ať dám jakýkoliv názor, tak mohu být napadený z toho, že jsem podjatý.
Mám vcelku blízko jak k Pixelovi, tak i k CzSK.
Proto jsem to taky převedl na ATomase.
Pitras
Zatím 47 nesouhlasů a počet vyjádření proč dali NE bych spočítal na jedné ruce. Prostě kdo dá ne bez důvodu bych to ne ani nepočítal ale je mi to jedno, je to na autorovi té ankety jak si to rozhodne.

Já jsem určitě pro UB, toto na pban dle mého názoru není.
Janci
Zdržiavam sa hlasovania a nie preto, že by som nevedel svoj názor na vec, ale preto, že do hlasovania o unban majú možnosť vstupovať svojimi hlasmi aj hráči na ktorých velmi vplývajú okolité faktory a teda ich názor je mnohokrát mimo témy a na jeho základe hlasujú (častokrát podla dojmov a nie podla osobného názoru). Samozrejme v admin tíme sa s týmto faktorom stretávame o trošku menej ako pri hráčoch. Uvidíme, či sa uplatní verejná anketa aj v prípade, ak sa bude hlasovať o novom hl. administrátorovi.
Skiper
CzSk je arogantný to hej.Ale to za čo dostal permu je úplne dôvod,že poď na mňa z boku.

Dám ti ANO.
andyyzz
Já jsem pro, ale nechci, aby se dostal do AT.
Frenk98
CzSK je na serveru arogantní, vulgární ale ban který mu byl udělen bych řekl že byl ze zuřivosti od Pixela. Znám ho osobně, žádné vztahy sem nekladu ale vždy když se mnou mluvil v realitě tak byl slušný atp. Myslím si že se na serveru objevuje jeho ''slupka'' kterou jen tak neodstraníme, je to jeho osobnost ale v tom virtuálním světě.

Souhlasím pro udělení UnBanu.
PazZ
Ani nasrat
Pixlovo gestapo rozdalo spousty bezdůvodných banů jen proto že jim danej člověk překážel...Nevim proč by zrovna a czsk měl dostat unban
Nezdá se mi to fér.
To že mu atomas dává tutu šanci je sračka..Proč teda každej nemá právo na Hlasování o unbanu ?
Nope
btw...CzSk je pohodovej týpek nic proti němu nemam ba naopak
Píšu ne jen protože tohle hlasování je sračka

Edit... Až ted jsem si všiml že je tu i hlasování :D Dal jsem Ano jen kvuli tomu že se hlasuje o pohodovim týpkovy
To ale nic nemění na tom co jsem psal nahoře
thorous
Někdy si v pohodě, někdy bych ti o hlavu omlátil cokoliv, co by se našlo. Ten pban byl za hovno, to jo, ale když dostaneš unban, tak se okamžitě narveš do AT, když tu není Pixel a to je něco, co opravdu znovu zažít nechci, takže musím hlasovat za ne.
Grizzly
[4:26:27 PM | Upraveno 4:26:41 PM] CzSK:
Citácia
thorous napsal:

Někdy si v pohodě, někdy bych ti o hlavu omlátil cokoliv, co by se našlo. Ten pban byl za hovno, to jo, ale když dostaneš unban, tak se okamžitě narveš do AT, když tu není Pixel a to je něco, co opravdu znovu zažít nechci, takže musím hlasovat za ne.

Vstup do AT mi zamítl ATomas a pokládám to za uzavřený. Takže navždy hráč. Smile
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
hormoskunk
Citácia
thorous napsal:

proč spojuješ dvě věci do sebe? co ma společneho cezetuv unban s žádosti do AT? tady se pouze řeší unban... pleskni si
tomnet
Citácia
Detroit napsal:

Nemám tohle špinavý, kariéristický prase rád, to ovšem není důvod k zabanování a tak si o něm můžu myslet co chci, ale na ban to pořád není.

Každopádně, jak někdo psal - trestu se vyhnout neměl (jen co je pravda) ovšem udělit trest po půl roce je zcela nesmyslné a nedomyšlené ať už je jaký je, na druhou stranu je zase fakt, že nařknout někoho z "úplatů" je hezké, ale pokud to není podložené a prokáže se opak - osočení a za to se vždy bez rozdílů trestalo. Takže jediné, za co by si zasloužil ban bylo právě ono osočení (dne již bohužel bývalého) hl. administrátora.

Osobně jsem ovšem toho názoru, že o jeho případném unbanu by měli rozhodnout členové vedení - nikoli hráči, kteří hlasují podle kamarádství.

Projde-li jeho unban tak by bylo záhodno doplnit trest za osočení do jeho suspectu aby nebyl zapomenut.

Líp bych to nenapsal, úplně s tebou souhlasím.
biatec
hlasoval som za UB,ten banan co dostal sa mi nezda fer,hoci osobne ma to dako netrapi co ho dostane.

ale myslim,ze o UB by mal rozhodnut len a len Atomas,ci ho na SP chce alebo nie.
Anketa o Bane sa mi zda odveci.
negativny hlas mu daju aj ludia co snim nikdy nic nemali,ale proste skodoradostne mu daju nie.

ja na SP hram celkom dlho a napriek tomu som snim prehodil len par viet.ved predsa ak vam niekto nevyhovuje ako hrac(clovek) nic vas nenuti sa snim bavit. preto ma zaraza tych 90hlasov za NIE,ma akusi povest neprijemneho arogantneho hraca tak mu nie daju ludia,co snim nikdy nic osobne na SP nemali a povacsinou na par vinimiek nemaju ani odvahu to sem napisat preco dali nie.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
11 Hlasov
24%
Deathmatche
3 Hlasov
7%