Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Zamyšlení pro AT
Tr1xmy
Ja plne zdielam názor wlcacka. Ono je síce pravda, že pred dvomi, tromi a viac rokmi to bolo úplne iné, ale administrátorom bolo treba dať, nechcem to nazvať volnosť, ale dajme tomu, lenže niektorý administrátori to využívajú až moc.

Taktiež problém nastáva jak zo strany hráčov, tak aj pár administrátorov. Dnešný hráči prídu na server, robia bordel, provokujú, nadávajú, nevedia hrať. Na závodoch to vyzerá ako na derby a na Ukrajine, tak potom sa nedivte, že administrátorský team už nerobí akcie ako kedysi, ale to som už odbehol od témy.. Niekto tu písal, že by do administrátorského teamu prijal dlhodobých hráčov.. no ono to tak aj bývalo... s tým že vydržal mesiac a povedal, že ho nebaví a odišiel..Ja by som dal skôr šancu aj tým, ktorý sú tu menej a viem, že budú ešte dlhodobo aktívne hrať.
Už to tu isto odznelo, ale práca administrátora nieje lahká, robia to popri svojej škole a svojom živote. Starší aj popri práci, ale hlavne pre Vás a zadarmo, s tým že niektorý hráči sa snažia im túto prácu znechucovať.
Problém v administrátorskom teame vidím len v tom, že už nie všetci podávajú kvalitu ako kedysi. Neodpisujú na PM, niektoré dotazy sú úplne nepochopitelné aj pre mňa - odpovede.
Ono harmonogram na niečo je, ale nie vždy ho treba dodržiavať (treba :D ale tak snáď sa chápeme :D ) (myslím teraz body ohladom mute. pr: Ak hráč napíše §Hladám firmu - tak by som mu dal len varovanie, pretože omyl sa môže stať každému a zbytočne majú potom plné suspecty.)

Na záver: Celé toto tu je diskutabilné, každý na to môže mať iný názor. jak z pohladu administrátora, hráča, ex administrátora.... Každopádne, nie vždy ide o štatistiky administrátorov, to by si mohli niektorí administrátori uvedomiť. - ide o Vami podanú kvalitu hráčom, nie číslam v tabulke Smile

každopádne nič v zlom na Vás, držím palce nech sa to len zlepšuje a pekné sviatky Smile

Na záver ukážka mentality hráčov na SP Smile - z zábavného koutku.
img.tpx.cz/uploads/ex02.png

//E: Tečka - Správně
Upravil Tr1xmy dňa 13.12.2014 15:16
dpq7WImm8w
Citácia
Teczka83 napsal:

Tak trošku souhlas. Dnešní administrátoři...nemluvím o všech samozřejmě, nepozdraví, když přijdou na server. Dnešní administrátor než aby řešil to co má, tak se stará o svůj gang. Místo aby řešil dotazy tak si jezdí gangrace, atd, atd. Na druhou stranu se nedivím tomu jak se chovají. Dnešní ideální hráč přijde na server a první co zkouší tak je trpělivost AT. Ať už je to bordel na arpu, nebo nesmyslný dotazy typu "dáš mi peníze?..". Můj osobní názor? Dohromady tak pěti členech AT bych řekl že jsou administrátoři takový jací tu bývaly třeba v roce 2010 až 2012. Ostatní jsou tam spíš z toho důvodu, že dneska není na výběr. Dřív si i hráč mohl přečíst žádost potenciálního administrátora. Alespoň věděl s kým bude mít tu čest. Dneska ani nemám tušení, čím se někteří "administrátoři" zasloužili o to být v AT. Smile

Tohle je celkem zajímavej názor Palec nahoru
wlcacek
Citácia
Professor napsal:

Najzávažnejší problém u mňa predstavuje oháňanie sa harmonogramom a pravidlami namiesto toho aby sa zapojil mozog. Je tu viac príkladov, trestanie slova "p*ca" vo vete, kde je jasné že dotyčný akurát nevie písať pokrm talianského pôvodu. Banovať za nahrabávanie hodín, hoci si hráč len niekam odskočil a čerešnička na torte, trestanie za ****rvenévíno, slepicka...

Namiesto použitia obyčajného sedliackeho rozumu, ti v sťažnosti skopíruju vetu z harmonogramu a masturbujú nad ďalšou "vyhranou" sťažnosťou a zlepšením štatistík. Ak by ste sa k hráčom chovali tak ako by ste sami chceli aby sa kvám chovali admini ak by ste boli hráči tak by tam bol nejaký rešpekt.

Stačí to len brať trochu s nadhladom, rozumom a nechovať sa ako na najvyššom súde pri obvienní z vraždy.

Hi

pokud neumí napsat slovo pizza, tak je to vcelku jeho boj. Tohle ví i moje 6tiletá dcera, která ještě ani nechodí do školy.

Citácia
Banovať za nahrabávanie hodín, hoci si hráč len niekam odskočil

Jasně ráno v 7 zapne a jde do školy, mezi tím se mu hrabe bonus k výplatám. Považuji to za bugování a podle toho se trestá.
Popřípadě položí golvový míček na W a jde spát a trajdá vlakem po SA.

Citácia
a čerešnička na torte, trestanie za ****rvenévíno, slepicka...

Tohle je kapitola sama od sebe. Tím jste si zavařili Vy hráči. buzerujete? provokujete? bude tak s jedincema naloženo.

Citácia
Namiesto použitia obyčajného sedliackeho rozumu, ti v sťažnosti skopíruju vetu z harmonogramu

To je administrátorova povinost. Neučiní tak, byde trestán administzrátor.

Citácia
Ak by ste sa k hráčom chovali tak ako by ste sami chceli aby sa kvám chovali admini ak by ste boli hráči tak by tam bol nejaký rešpekt.

To platí i o hráčích.

Citácia
Stačí to len brať trochu s nadhladom, rozumom a nechovať sa ako na najvyššom súde pri obvienní z vraždy.

A taky stačí tu hrát a chovat se dle zásad slušného chování.
Pak to bude mnohem lepší a nebudeš muset toto psát anonimně z multiúčtu
Panzer
Ono je to taky tím že dřív hráči tvořili jednu komunitu, teď je to rozdělený a nechtějí se míchat dohromady, jablka a hrušky...
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Zrušený účet
Ahoj Rudo. Musím říct, že jsi tohle napsal opravdu pěkně a i z velké části pravdivě. Jsem v AT, takže vím, co se tam řeší, jak se to řeší a vidim i to, co vy ostatní hráči vidět nemůžete, je to pro vás skryto. Nemyslím si, že každý admin, co je nebo byl v AT nebyl bez chyby, každý dělá chyby, co si budeme nalhávat. To, že admin udělá chybu a vy z toho uděláte aféru, to už je zase věc hráčů, ti by si taky měli nahlédnout do svědomí, jak se oni chovají. Rudo, sice jsi to napsal přímo k AT, ale nemyslím si, že to všechno, všechna ta slova patří jenom na nás. Byl jsi v AT, sám víš, jak je někdy něco těžký. Jako hráč jsi určitě chodil na akce a když se ti jí tam někdo snaží neustále ničit, tak tě taky třeba ujedou už nervy. Stává se to, stávalo se to a stávat se to bude. Nezávisí všechno na nás, myslím tím AT, ale i na hráčích. Nebudu se tu nějak obhajovat, nebudu řikat, jaký já jsem admin, nebudu řikat, co já dělam a co ne, to nemůžu soudit, to už je na hráčích, jak mě vidí. Snažim se, snažit se dál budu. Jsem rád za každou zprávu od někoho, když mi napíše, co se mu nelíbí nebo co se mu nezdá na mojí práci. Dokážu si s nim o tom popovídat, vysvětlit mu danou situaci a pokud jsem opravdu něco udělal špatně nebo jsem dal přehnaný trest, dokážu to uznat, zapracovat na nápravě a snažit se, aby se to dál neopakovalo. Ale pouze snažit, protože jsem člověk, který zapomíná, dělá chyby, dělá je neustále a nedokážu si do hlavy nic naprogramovat, nemám 50 monitorů, abych mohl sledovat 50 hráčů najednou.

Takže děkuji ti za to, co jsi tu napsal, určitě je to dobrý názor, který ti nelze jen tak vyvrátit. mam na tebe jednu prosbu, napiš mi do SZ tvůj názor na mě, co se ti nelíbí. Díky moc
HelloXDmartin
Je pravda že kdysi byli admini ochotnější a celkově byli vstřícnější , Zdravili server atd.
Teďka administátor příjde na server a o některých by hráč bez /admins ani nevěděl. Souhlasím s Teczkou s tím že je k tomu z části vyprovokovali hráči protože půlka toho co hráči napíšou jsou provokace nebo spam . Prostě se Děti kteří neuměli pravopis změnili na Teenagery kteří dělají bordel a provokují, Polovina rozumných lidí přestala hrát protože to tady prostě všechny jednou přestane bavit a určitá část z toho zbytku tady je jednou za měsíc .

Citácia
Co jsem sem chtěl ještě napsat, v jednom případu jsem se dokonce setkal i s tím, že hráč neměl požadovaný level na to aby nakupoval vozidla do firmy. Napsal jednomu administrátorovi jestli mu ty vozidla nekoupí a administrátor mu odepsal "Dáš něco navíc?", hráč neměl tolik peněz aby si to mohl dovolit a administrátor mu poté napsal něco ve smyslu že nemá čas...

Před 2 lety jsem se setkal přesně s opačným řešením . Nováček dělal taxikáře a chtěl si koupit auto tak požádal admina jestli by mu ho nekoupil že by mu na to dal peníze. Administrátor mu ho nakonec dal se slevou a prodělal .
Teczka83
Wlcacek: "Tohle je kapitola sama od sebe. Tím jste si zavařili Vy hráči. buzerujete? provokujete? bude tak s jedincema naloženo." Přesně tohle jsme dneska řešili po telefonu :D. Dost velký problém vidím v tom, že je doba taková, že kvůli harmonogramům se admin provokovat nechat musí. Protože mě osobně přijde směšný dát 50 hodin za urážku admina. Byla doba, kdy já osobně jsem za urážku dal 200 hodin. V AT jsem si to zpětně zdůvodnil a byl klid. Hráč se po banu vrátil a byl jak beránek. A Wlčáku, shodneme se na tom, že pokud by admin trestal podle svého uvážení, tak by se autorita vrátila, že ano.
Tress
Citácia
Terezka83:

Wlčáku, shodneme se na tom, že pokud by admin trestal podle svého uvážení, tak by se autorita vrátila, že ano.

to by dopadlo :D :D :D ...
Professor
Citácia

pokud neumí napsat slovo pizza, tak je to vcelku jeho boj. Tohle ví i moje 6tiletá dcera, která ještě ani nechodí do školy.

Je stupidné aby sa trestalo za niečo také, hoci je jasné že sa jedna o pizzu. (nehovorím o prípadoch, kde sa píše bez diakritiky)

Citácia
Jasně ráno v 7 zapne a jde do školy, mezi tím se mu hrabe bonus k výplatám. Považuji to za bugování a podle toho se trestá.

Hovorím o iných prípadoch. PS: Nezabudni mi tu napísať nech ti ukážem dôkazy, screeny...

Citácia
Tohle je kapitola sama od sebe. Tím jste si zavařili Vy hráči. buzerujete? provokujete? bude tak s jedincema naloženo.

Brať to s nadhladom? Ignorovať? Alebo sa nad tým pousmiať a ísť si svoje? Nie, kdeže, radšej si prilepším štatistiky.

Citácia

Ak sa nemýlim ste "party server", cielom je zabaviť sa a tak si snáď hráči môžu dovoliť trochu zažartovať. Za svoj názor si budem stáť na každom účte, nepíšem to anonymne, som Professor.
Adrian
Citácia
Professor napsal:

Citácia

Je stupidné aby sa trestalo za niečo také, hoci je jasné že sa jedna o pizzu. (nehovorím o prípadoch, kde sa píše bez diakritiky)

Citácia

Hovorím o iných prípadoch. PS: Nezabudni mi tu napísať nech ti ukážem dôkazy, screeny...

Citácia

Brať to s nadhladom? Ignorovať? Alebo sa nad tým pousmiať a ísť si svoje? Nie, kdeže, radšej si prilepším štatistiky.

Citácia

Ak sa nemýlim ste "party server", cielom je zabaviť sa a tak si snáď hráči môžu dovoliť trochu zažartovať. Za svoj názor si budem stáť na každom účte, nepíšem to anonymne, som Professor.

Vôbec to nieje smutné že sa zato trestá. Keď ťa to nenaučia doma či v škole či v živote ako sa to píše, tak ťa to naučia na superparbe.
V tom druhom tvrdení použijem príkaz /afk
Treťom tvrdení nejde o štatistiky ide o pravidlá.
Máš pravdu sme na party serveri, zabávajte sa, ale dodržujte pravidlá ^^ ak sa vám nepáči tak dajte návrh na pozmenenie pravidla/pravidiel Smile)
Professor
Citácia
Vôbec to nieje smutné že sa zato trestá. Keď ťa to nenaučia doma či v škole či v živote ako sa to píše, tak ťa to naučia na superparbe.
V tom druhom tvrdení použijem príkaz /afk
Treťom tvrdení nejde o štatistiky ide o pravidlá.
Máš pravdu sme na party serveri, zabávajte sa, ale dodržujte pravidlá ^^ ak sa vám nepáči tak dajte návrh na pozmenenie pravidla/pravidiel Smile)

Absolútne si nepochopil čo mi prekáža.
Adrian
Práveže až moc dobre :D
Brutalus
Ještě jednou ahoj,
od mého posledního příspěvku nepřišla stále žádná konkrétní stížnost s důkazem, ale příspěvků zde stále přibývá. Proto připomínám, že v případě, že se setkáte s nevhodným chováním administrátora, máte možnost to hlásit ve fóru nebo na skype: spbrutal. Pokud nemáte žádné konkrétní případy, pravděpodobně budeme s wlkem toto téma považovat za vyřešené a nebude pro nás důvod jej dál sledovat. Zatím je to stále tvrzení proti tvrzení.

Díky.
Panzer
Nechte nám to do úterka, uvidíš že se to nahrne, jen chtít. *JSEM FAKT NAŠTVANÝ*
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Budha
Citácia
předem chci napsat že to o co tu půjde nebude nějaký hejt admin teamu jako celku, jen se ke mě dostala další "konverzace" kde si nejmenovaný admin/ka stěžuje na diss na její osobu

Uvediem príklad. :-D

img.tpx.cz/uploads/DSC_668616878787112.png
Na pokraji psychického zrútenia. :D Vybav si lekára dievča.

Bral by som, ak by hráč dostával v chate od admina, ale aby sa admin/ka po "hádke" šla doslova vyplakať na kolená, resp. na Facebook niekomu inému, tak to ma dokáže dostať. :D Povedal by som, že 80% ludí v dnešnom AT je na tak nízkej úrovni sebaovládania, že po sebemenšej hádke, ktorú by mierne nezvládal by buď nasledoval ban s opodstatneným dôvodom (:D), alebo by mi začal nadávať na osobu, poprípade do rodiny, aj taký sú, možno aj na SP. O hráčoch by som tiež toho vedel napísať, ale bavíme sa tu o Vás, velevážených adminoch, ktorí si myslia, že keď majú práva, tak ja nie som nič, aj keď obchádzam ban. Ako som tu mal kedysi podpis, v ktorom som písal práve o niečom takomto, tak stále viac a viac ludí tento podpis citovalo a ja som si vlastne vtedy spracoval to, že robím to isté čo admins, ťahám za sebou skupinku ludí, ktorí berú môj názor, čo je fajn, ale práve proti tomu som hlásal, "ovečky", že je to len banda, ktorá má hlavné heslo "Ty si môj kamarát, Teba mám radšej..". :-) Ten, kto povie, že NIE, tak si serie do huby s prepáčením.

Vaša hodnota prejavu a viditelnosť autority (u väčšiny jedincov) je na bode mrazu, a nemienia s tým nejako hýbať, ale načo aj, veď ich má rád každý, všetko dajú, všetko vedia. Pekný život, ale lepšie si žijú tí, ktorí s tým nič nemajú spoločné, viď ja; dáte ban, pochatujem, prídem znova; ide to dookola, je to stredobod pozornosti, mali by ste to skúsiť, potom by ste sa ma nepýtali vety "Baví Tě to?", nesmierne ma to baví, keď sa smejem ako to vyzerá. :D

Wlcacek pekne si napísal do Skiperov žiadosti..
Citácia
Máš stejný problém, jako měl Pavol5231. Jak se vyskytl útok proti některému z administrátorů, nebo systému zde nastavenému, tak jsi zvesela přitokával a rýpal. Rád jsi se chytal Edda, nebo Funnkyho, ovšem Eddo a Funnky alespoň věděli o čem píšou, kdyžto Ty jsi vždy jen postoval to, co už pře Tebou padlo a ve finále jsi nebyl schopný Tvůj(resp. toho co začal) názor obhájit.

- To je pekné, zahrialo ma pri srdiečku. :-)

//funnky, daj ban.
Zrušený účet
Možná jsem to trochu přehnala, protože jsem měla už fakt nervy, tak jsem se chytla s LoL_Noobem na OD webu v SB a potom se i jak ty říkáš vyplakala v chatu s LittleYein. Bylo to možná odemě trochu neprofesionální, ale na hlavu si srat nenechám. Aspoň někde jinde jsem si to vybila, než na serveru, kde by to bylo horší. Někdy je to fakt těžké se u některých jedinců na serveru ovládat. Mnohdy musím hledat i slušná slova místo těch sprostých, které bych mu klidně na plnou hubu řekla.
Já už tady tuto problematiku s LoL_Noobem neřeším, klidně si mě s tím dobírejte, je mi to jedno. Já jedu dál a kvůli něčemu takovému se nezbláním.
Zrušený účet
Jasně, začněte tu na sebe rovnou vytahovat všechnu špínu, co někde najdete, to je zase vaše úroveň. Zamyslete se. Tohle zase umíte vy moc dobře. Admin neni stroj, neni to žádnej člověk, kterýmu je 40, aby měl už něco v životě za sebou. Ty starší mají většinou děti, který vychovávají, práci, koníčky a na další děti na serveru nemají nervy. Házíte všechno jeden na druhýho, jenom aby byl poškozenej. Z některých hráčů je mi blbě!!!!
Budha
No veď práve o to ide, aby Ti "bylo blbě. :-) FifaPk, musíš pochopiť, že nie každý sa Ti bude vtierať. :-)

Kikush práve o to ide, že nevieš riešiť problém, s niekým, v klude. Apropo, môžeš to písať na moju osobu, keďže som to ja. :-)
Zrušený účet
Já nepotřebuju, aby se mi někdo vtíral, naopak, nemam to rád. To, že jsem v /admins a mam pár příkazů navíc ze mě nedělá bůh ví co. Příkazy mam na to, abych hlídal klid na serveru, dělal zábavu, popřípadě vyhazoval lidi se zvýhodněním. Nejsem na tom líp nebo nejsem výš než hráči. Jsem na tom naopak hůř, protože kolik nesmyslných situací se denně na serveru řeší je až přehnaný. Jak se někdo dokáže chovat mě občas fascinuje. S takovými hráči máme jenom starosti a mnohdy není ani čas na klidný hraní. Serverem to nekončí, je tu ještě web, který mají na starosti správci, další starosti navíc.

Kdyby se někteří hráči chovali normáně, bylo by jenom velký plus pro server. Ono by bylo někdy dobrý si uvědomit, co AT dělá, někdo na akci pracuje hodiny a hodiny, aby vás pak na 30 minut zabavil, ale co je po skoro každé akci slyšet? Samý kecy o tom, jak to bylo na pochvu, kdyby radši byla tahle a tahle akce, že se mu to nepovedlo...., to pak admina taky pěkně nakaká. Proto občas jednáme s hráči tak, jak si o to říkají.

Řídím se podle přísliví - "Jak ty ke mě, tak já k tobě"
To znamená, že kdyby to byl hráč, co byl včera na zabití jeho kecama a dneska se mi normálně na něco zeptal nebo mi jen tak napsal, úplně normálně mu odepíšu. To, jak já se k hráčům chovam je jenom odraz od zrcadla jejich chování. Tohle je taky dobrý si uvědomit Smile
Zrušený účet
Citácia
Budha napsal:

Kikush práve o to ide, že nevieš riešiť problém, s niekým, v klude. Apropo, môžeš to písať na moju osobu, keďže som to ja. :-)

Pokud tě to nějak urazilo,tak se ti omlouvám, já jsem proti tobě nikdy nic neměla, asi jsem to přehnala. Byl jsi můj první případ na koho jsem takhle vyletěla. Nikdy dřív se mi toto nestalo v takové míře. Někdy člověku ujedou nervy, nejsem stroj, abych do sebe nechala rýpat denno denně a snášela to. Od té doby, co jsem na tebe vylítla, tak na serveru ignoruji ty vtipálky co do mě jen rýpají, proč se s něma hádat kvůli něčemu takovému. Je to jen hra, tak proč si dělat nervy.
Když ti ale někdo napíše, že jsi se dostala do AT jen kvůli tomu, že jsi vykouřila vedení a podobné věci, tak tě to zamrzí. Vím že to pár hráčům vadí, že mě vzali mimo nábor, tak mi budou toto psát a myslet si, že mě tím odradí od adminování. Ať si rýpou, když jim to dělá dobře, pak s něma tak budu jednat, když budou chtít odemě pomoc.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
11 Hlasov
24%
Deathmatche
3 Hlasov
7%