Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Optimální počet členů v crew (gang+firma) ?
hormoskunk
Citace
Undertaker napsal:

Však vy nejste normální Na hlavu

Já mám plnou firmu a z toho snad 45 aktivních hráčů a
další mě prosí, abych je vzal do firmy a já prostě
nemám pro ně místo a vy tu píšete, ať to sníží na
32 nebo méně.
Tak jako **** vám to už na tu palici nebo co ?

3 Firmy na serveru kde může být přes 60 hráču
a všechny jsou plné. Kdyby tu hrálo denně online
200 lidí tak prosím, dejte 32 ale při tom co je teď
je 32 opravdu málo a snad má ATomas tolik rozumu,
že tohle neudělá, aby to snížil na 32 hráču ve firmě.
Když to dá na 50 nebo 60 souhlasím, ale na 32 je ****vina na 3.

ATomasi, poslechni mě jinak si tě najdu Skull rofl

More však o to jde :D my mame ve firmě skoro 50 aktivních členů v druhé firmě je asi 30 aktivních a ve třetí není nikdo.... To že se všichni tlačí k nám, je jen protože, že jsme stálá firma (nestřídá se majitel a asi 20 členů je vesměs stejných) a kdyby kdokoliv rozjel tu "třetí" firmu tak to nerozjede (nemá dostatek kvalitních členů, sám víš že teraka nemůže dělat každý :D, nemá dostatek financí na vozovy park atd) Já jsem teda pro snížení a kdyby tě zajímalo pro kolik jsem hlasoval, tak pro 40.
Undertaker
Utři si čelo, potíš ****viny ty vole FU
Všecko jde když se chce.

_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
mor
Provrtám tě
resite tu s prominutim hovadiny kolik lidi ve firme a ze jsou jen 3 firmy u zamestnani a prazdne ale nevidim tu nikde to hlavni ..... lidi chodi do firmy hlavne a kvuli kolektivu kdyz snizite pocet na 32 tak zbytek lidi co se nevleze do firmy se super kolektivem vas bude jen hejtovat ze musi byt ve firme kterou vede nejake male dite a nebo uplny retard ( napr firma u vojaku Kappa )
andyyzz
Hlasoval jsem pro 40, LS je teď mrtvé město. Větší problém ale je to, že některá povolání dělá jen pár hráčů, zatímco některá jsou totálně přeplněná.
Baseball
Unde ano ale to je jen u vás (terák) ostatním je to za dobře
Vojto
Ale najlepšie bude spraviť pre každého hráča nech má sám firmu alebo nech to dá na 5 a ked nebude jeden aktívny firma sa zruší. Šak nech to bavi ne?
Qvosty_
To, že máte 50 aktívnych členov vo firme je síce pekné, ale čo ostatné firmy s rovnakým zamestnaním? Dostal jsem nápad
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
Baseball
ATome tak co? Bude se něco dít?
Vojto
Citace
Baseball napsal:

ATome tak co? Bude se něco dít?

Pýtam sa to isté :D
Tr1xmy
Citace
Vojto napsal:

Ale najlepšie bude spraviť pre každého hráča nech má sám firmu alebo nech to dá na 5 a ked nebude jeden aktívny firma sa zruší. Šak nech to bavi ne?

No to je trochu blbost.. :D

Mne úprimne je to jedno, nemám proti updatom nič, avšak v ankete som dal možnosť 40.

Ak to beriete z tej strany, že je vela hráčov zamestnaných v danom zamestnaní, ktoré má 3 firmy z toho je minimálne jedna prázdna, skúste hladať chybu aj v majiteloch alebo v organizácii. Tým pádom je jasné, že všetci chcú byť v jednej - dobrej firme. Myslím si, že znížením počtu členov v crew sa to nevyrieši. možno by to chcelo iné riešenie
Vojto
Citace
Tr1xmy napsal:

Citace
Vojto napsal:

Mne úprimne je to jedno, nemám proti updatom nič, avšak v ankete som dal možnosť 40.

Ak to beriete z tej strany, že je vela hráčov zamestnaných v danom zamestnaní, ktoré má 3 firmy z toho je minimálne jedna prázdna, skúste hladať chybu aj v majiteloch alebo v organizácii. Tým pádom je jasné, že všetci chcú byť v jednej - dobrej firme. Myslím si, že znížením počtu členov v crew sa to nevyrieši. možno by to chcelo iné riešenie

Ano máš pravdu oni hladajú chybu v počte max členov firma a v lokácii. Ale otom že to je na vedení som sa Ja a Bastard presvedčili keď sme rozbehli firmy Royal Pizza LV. Pizzar predtým? Mrtve zamestnanie, nikto to nerobil max tak do levelu. Zobrali sme partiu a snažli sa to rozbehnuť a nakoniec sa firma predala za neuveritelných 80 mega. Ale ATomas absolútne nevie ako to na jeho servery ide, tomu vôbec nechápe. Si myslí že keď to dá na 32 a LS firmu kúpi 12 ročné decko ktoré ani nevie čo je firma tak ju rozbehne........ Vitajte v reálnej zemi, vytvoril ATomas

To je vše
Tr1xmy
Citace
Vojto napsal:

Citace
Tr1xmy napsal:

Citace
Vojto napsal:

Ano máš pravdu oni hladajú chybu v počte max členov firma a v lokácii. Ale otom že to je na vedení som sa Ja a Bastard presvedčili keď sme rozbehli firmy Royal Pizza LV. Pizzar predtým? Mrtve zamestnanie, nikto to nerobil max tak do levelu. Zobrali sme partiu a snažli sa to rozbehnuť a nakoniec sa firma predala za neuveritelných 80 mega. Ale ATomas absolútne nevie ako to na jeho servery ide, tomu vôbec nechápe. Si myslí že keď to dá na 32 a LS firmu kúpi 12 ročné decko ktoré ani nevie čo je firma tak ju rozbehne........ Vitajte v reálnej zemi, vytvoril ATomas

To je vše

SprávněSprávněSprávně

Takže, ideal by bolo to ponechať. Kto chce a vie ako, tak si firmu rozbehne...
Bastard
Citace
Takže, ideal by bolo to ponechať. Kto chce a vie ako, tak si firmu rozbehne...

Presne tak... A by ma zaujímalo kedy sa atomas rozbehne a ukonči hlasovanie asi zabudol, že sem dával niečo také..
Vojto
Citace
WerbX napsal:

A by ma zaujímalo kedy sa atomas rozbehne a ukonči hlasovanie asi zabudol, že sem dával niečo také..

On rieši asi ďalšie premko tak nemá čas sa starať o takéto veci. Veď vieš že už nemám do čoho dávať $$ tak kupujem kredity ale nemám snimi čo robiť.
hormoskunk
Citace
Vojto napsal:

Citace
Tr1xmy napsal:

Citace
Vojto napsal:

To je vše

Nevím jak je to u ostatních zaměstnání, ale u teráka se můžeš snažit jak chceš, ale třetí firmu nerozjedeš ani za boha. První dvě firmy vlastní hráči, kteří hrajou na serveru přes 2 roky a dělají jen teráka. Jsou to hráči, kteří ví co a jak běží, dokonce jsou i bohatí a mají hodně známých, takže s výplatami 99% nemají problém. Můžeš se snažit jakkoliv, ale zaměstnanci za tebou nepůjdou, když ti dva majitelé jsou stálí, normální a známí.

Myslím, že tohle bude i u jiných zaměstnáních, takže nějaký smysl to snížení hráčů v crew určitě má.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%