Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Kariérní růst - Firemní platy
matok007
Citace
Panther napsal:

Citace
Moye napsal:

nic proti ale tohle je naprostý nesmysl. jako majitel firmy si JÁ chci rozhodovat jak co bude. na jednu stranu chápu jak to myslíš, ale sry jako majiteli firmy mi do mojí firmy nemá kdo co kecat kraviny a určovat mi podmínky co můžu nebo nemúžu.

nejsměšnější je že tohle navrhuje někdo kdo je jen školák a o nejakým realnym systemu podnikání či zaměstnanosti naprosto bůbec nevidíš ale kecal bys do toho ostatním. za mě je tohle NAPROSTÝ NESMYSL. KECAT MAJITELI FIRMY DO TOHO CO JAK KOMU NASTAVÁ JE PRACHSPROSTÁ BUZERACE. A PEVNĚ VĚŘÁM ŽE TOHLE SCHVÁLÁ JEDINĚ SNAD HLUPÁK CO NEMÁ MOZEK.

TAKŽE ZA MĚ URČITĚ NEBRAT. VŽDY MAJITEL FIRMY JE TEN KDO MÁ ROZHODOVAT JAKÁ SOU PRAVIDLA V JEHO FIRMĚ A NE NEJAKÁ BUZERACE OD ŠKOLÁKA CO SI HRAJE NA ADMINA. TOTO NENÁ URÁŽKA ADMINA ALE HOLÁ FAKTA.

Ty si to vobec nepochopil ... a tým štýlom, akým si to napísal, nechcem ťa uraziť ... radšej sa všetci tvárme, že si nenapísal nič .. To čo si splodil ty je nezmysel .. ale neskutočný, niekomu ako ty by som zakázal prístup na web ...

A keď už tu kecáš o nejakom reálnom podnikaní, čo pochybujem, že vôbec poznáš politiku obchodovania a podnikania, tak spom nedrístaj sprostosti ...
sry panthere ale povedal pravdu clovek ma obmezenu firmu na severi koli levelu a to ze ju niekto ma a je rad za nu a zrazu maju sa mu clenom zmrazit platy koli tupemu navrhu co mu diktuje co mu maju hraci robit vo firme je blbe a preto som a budem proti nic v zlom len mne toto piride ako pravda proto hovorim to co hovorim
Panther
ake zmrazenie platov, kua vy to fakt nechapete ???? ked mas nastupny plat 60 - tych par k na zvisenie platu na dalsi level mas zarobenych za pol hodinu - to som povedal aj vela ... a za druhe akym hracom vo firme ?? sak ti co su vo firme teraz, tak by dostali platy podla toho, kolko firme priniesli .. to znamena ak si vo firme a priniesol si jej dajeme tomu 2 mega, tak automaticky dostanes plat 90 .. ak chces zmenit firmu, tak pojdes od 60 do 90 ... ale si uvedomte ze pri plate 60 mate zarobenu ciastku na dalsiu hodnost za par minut
Ghost_Hunter
Mám dojem že by nejraději makali při plat 99% a k tomu tankování do 500$ S tím nic nenaděláš Panthere
Czechmas
Supr nápad, souhlasím! Smile
Baddy
Matoku,Matoku nad tvojí inteligencí se často pozastavuji. Prosím uprav tvůj styl psaní. Jinak mně osobně se nápad dost líbí. A Moye, Melmen si s tím dal docela velkou práci. Není to zoufalý návrh jako většina návrhů na úpravu systému. Ale to je to můj názor. ;)
Nxs
Skvělý návrh Melmene, moc se mi líbí a jde vidět že sis na tom dal záležet Smile Souhlasím Správně
i.imgur.com/WHTT459.gif
DaJaS_
Je to staré téma, ale s Melmenem jsme se o tom bavili nedávno. Celkem dost jsme to rozebírali a myslím, že by to bylo hodně užitečné a hráči by si těch firem začali konečně vážit jak se tady už řeklo. Berou firmu jako samozřejmost, vyhodí je z jedné, tak hned jdou do druhé, prostě jako kolotoč. Kdyby se zavedl tento návrh, tak ekonomika by se taky lehce pozměnila, hráči by byli srozumitelnější a ohleduplnější. Souhlasem s návrhem. Nevím, jestli je to vyhozené nebo co, ale byl bych celkem rád, kdyby se o tomto návrh zase začalo diskutovat o jeho aplikování.
LuKi_
Samozřejmě, že souhlas. Toto jsem chtěl navrhnout už dávno. Doufám, že se to už zavede co nejdřív.
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Salazar
Tenhle návrh zní suprově. Já jako majitel firmy bych to určitě ocenil. Koukám, že už je to nějaký ten rok starý, tak doufám, že se na to nezapomnělo. Za mě jasnej souhlas Správně
MaTy
Čau, čau,
Nějak jsem to četl do první stránky všechny ty komentáře, ale pak se to opakovalo a mně to nebavilo číst.
Návrh jsem přečetl a nezbývá mi nic jiného, než souhlasit stejně tak jako to sem navrhl tuším před 2 lety Brumla, kterému jsem fandil, bohužel se na to zapomnělo. *peace*
Určitě jsem pro, aby se dosahovalo nějakého kariérního růstu, protože známé každý ty cestovatele, že, ale to bych se opakoval stejně tak jako 40komentů přede mnou.
Doufám, že se to zavede, jinak tu později budeme mít i zničeny firemní systém, už teď je to "v ls je plat 99 a u vás jen 98, sry".
Máš mou podporu, zdar a sílu!

//Rip, že jsem si všiml až teď toho datumu, ale i tak věřím, že se něco takového určitě zavede.Kráva
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche