Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

vizitka la savage.
savage
Ďakujem Adam :D
Tazzy
Vizitka se mi líbí jde vidět že sis s tím dal práci také děkuji za označení ve FL hodně štěstí na SP i v RL Smile
savage
Díky Baddy, tiež veľa šťastia!
besteu
zdar savage,
vizitka hezká, jeden z normálních vojáků :-)
ať se daří ve hře i v real lifu.
<3
savage
diky moc best,to si cenim.
Sweet
Čau Juraj,
vizitka vypadá v cajku. Nadpisy se mi moc nelíbí, ale to je moje věc. Je mi líto toho tvýho raťafáka. Když jsem měl kocoura (podotýkám kočka<pes) a pak umřela,byl jsem z toho v píčí. Byl to borec. Teď mám ale jiného NP :D. Cením že nejsi jantar co se stydí za to co je. Vypadá to že máme celkem podobný styl, až na ty knihy. Jasně že Máj nečtu - ten že je pro blbečky souhlasím. Ale najdou se i zajímavé knih, jen hledat co tě zaujme.
Na serveru působíš fajne, akorát si pořád ve špatné firmě (ikdyz se čas od času přidáš).
Zatím c. Uvidíme se v sultanu

SWT
img.tpx.cz/uploads/hemrafodit.png
savage
Haha diky Sweet,samozrejme sto ľudí sto chutí,rozumiem,že niekomu sa nemusia páčiť :D Knihy naozaj nemusím,ale rád si prečítam rôzne články,príbehy,fakty a podobné veci čiže niečo sa nájde :D A hlavne ďakujem za komentár,cením si to!jazyk
destiny-
Strasne velky sef Smile nak sa ti dari na sp a hlavne v rl.
life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain
savage
Diky moc Destiny,to si cenim. Aj tebe vsetko dobre.
Will
Nazdar šefis :D vizitkoš krásna úžasná ;) mega v pohode typek dá sa s tebou normálne porozprávať aj zabaviť :D prajem veľa šťastia na SP aj v realoseee :D

/\
Is my value based only on your perception?
Or is your opinion of me
Not my responsibility?
/\

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=29305
savage
Ďakujem Will,to ma teší a tiež prajem veľa šťastiaLOOL
Mordis
Čauko,
tak ti sem taky něco napíšu Smile
Vizitka jako taková má svůj styl, což cením, vidno že jsi si na tom dal tu práci.
Nadpisy, barvy... všechno oku lahodící jak se říká, takže perfekt.

K tobě jako k osobě:
Fajn cápek co hraje už dlouho na SP, za celou dobu jsme mezi sebou konflikt neměli, spíš naopak, pohodis pokecat. Takže jako člověk jeden z těch lepších na SP Smile Často sranduješ a tak to má u online gamesek být *JSEM VÁTĚZ JOO* Tak ať se ti daří šéfko, a na serveru čaues Kytka pro tebe Hi
savage
Caucau,dakujem za kladne slova Mordis,aj tebe nech sa dari ! jazyk
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
24%
Deathmatche