Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Ukažte se na fotce
Ruda
Co přesně nechápeš v topicu ukažte se na fotce? :D Myslím že sekce "Ukažte boty na fotce" tu ještě není tak jí můžeš založit. :-D
Proste Trapazz :D
AlinoLEk
img.tpx.cz/uploads/reebok.jpg
Áno mám 12 rokov a čo? :D heheheee
GTAHellsing
Davaj!
img.tpx.cz/uploads/BeFunky_DSC_0345.jpg.jpg
Patazz
Citácia
Ruda napsal:

Co přesně nechápeš v topicu ukažte se na fotce? :D Myslím že sekce "Ukažte boty na fotce" tu ještě není tak jí můžeš založit. :-D
Proste Trapazz :D

cs cs
VTEC
Zachycen při výbuchu tak mě hned napadnul tenhle sranec.Nemůžu

img.tpx.cz/uploads/cozeee.jpg
Panzer
Jsme kvásní scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10269471_459905794143800_7739420608835345041_n.jpg
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Patazz
jak sem psal, ona jo, ty ne
Panzer
a ty si odděl obočí :D nebo tě čeká světelnej meč a rakev
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Patazz
obočí je oddělený ty pitcho :D
Panzer
Tak si nech kecy :D
Patazz
abych tě nerozmlatil cs
Ragnar
patatzz tohle není instagram
PaTreS_
Eggy NemůžuNemůžuNemůžu Prdni na neho. Myslí si o sebe, aký je krásny, ale opak je pravdou. Kolko máte doma puknutých zrkadiel Patazzko? :D
Patazz
prosimte patres zalez si za neoholenou hetkou a vubec nekomentuj tema tvyma komentama, tvoje hlavicka vubec nechape tuhle situaci, nezajimas me ty swagere
PaTreS_
A koho zaujímaš ty prosím Ťa? :DDD Len konštatujem to, čo si tu myslí každý. Smile
Fugi.
Ale notak holky,nehádejte se furt Tu máš
Patazz
patres me je uplne jedno co si mysli ostatni a koho zajimam, kdybys nebyl zaslepenej tim tvym swagem tak by sis přečet muj podpis, takze laskave prestan delat tady pana vrchniho a svihej zase zpatky prudit na server, dik moc ''SWAGu''
Chicago_Girl
Citácia
Patazz napsal:

prosimte patres zalez si za neoholenou hetkou a vubec nekomentuj tema tvyma komentama, tvoje hlavicka vubec nechape tuhle situaci, nezajimas me ty swagere

Neoholenou ? Podívej se laskavě na sebe prosimtě
Hlavně,že tvoje fotky tady každého zajímají
Patazz
je cs hetko mas se? zajimaj me, to je hlavni, na sebe? :D:D:D tsi fole ty si dobra
Chicago_Girl
Citácia
Patazz napsal:

je cs hetko mas se? zajimaj me, to je hlavni, na sebe? :D:D:D tsi fole ty si dobra

Anoo moc děkuju :** Jsi ten nejbožejší miláček na světě :3333
Jsem ti zapomněla říct jak tě LoFíSkuJu Mimo Víš,měl by sis to dávat na Instagram :333 Klidně tě začnu sledovat :*****
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%