Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Ukažte se na fotce
Xena
Citácia
Teczka83 napsal:

Citácia
Yamatino108 napsal:

Po dlhšom čase pridávam fotku:
img.tpx.cz/uploads/IMG_13072014_202950.png

Tak trošku změna v tom topicu konečně. Jinak koukam že je to tu samej Rytmus a genksta FacepalmNemůžu. Jestli jseš to ty tak v pohodě vypadáš

To súhlasím Palec nahoru ....všetko samí gangstery :D to si dobre napísal :D...
Yamatino108
Er,áno aj pôjdem sa hrať s koníkmy Smile.No neviem kto tu je nafetovaný ked tu píšeš takéto bludy.A s tým Elvisom?To mal byť kompliment,ale to si ZASE nepochopil :D.Ved sa pozri na fotku ktorú si pridal Smile.A ani ja teba nemám rád a štveš ma s tvojími komentárami.A čo?Mám to ísť povedať ATomasovi?Facepalm.A nenechám si to na doma Smile.Svoj názor mám právo vyjadriť slušne(čo som vyjadril narozdiel od teba ked tu takýmto tonom hovoríš Vikush Smile).
SmouKy_
Hh gang koníčkářú vs erko :D
Takze Vikush kdyz tady erkovi vyčítas ze mu sem pise nazor tak se nema davat fotku jestli mu to vadi.
Taky yamatino to ze je holka neznamena ze je neco vic nez kazdej co tu hraje takze si erko muze psat co chce :D
obrik151
img.tpx.cz/uploads/obrik151kubo.JPG

Kukáme na ženy heheheee
BonG
Slávo čo si vyzeral včerajší deň :D Inak dobré temeno máš ;)
Vikush
Ehm, mal si si prečítať čo som napísala
Citácia
Čo máte s tým pigmentom stále? Aj keby bol zelený.. teba do toho nič. Facepalm
je tam niekde spomenuté meno Erko ? Bolo to myslené na to, nech mu s tým dajú pokoj.
Yamatino108
Nikto tu nehovorí,že ked je dievča je niečo viac,ale nech sa vie vyjadrovať normálne Facepalm-A to si odpusti ten ganng koničkárov Facepalm.
Xena
Citácia
obrik151 napsal:

img.tpx.cz/uploads/obrik151kubo.JPG

Kukáme na ženy heheheee

Aká pekná cica :D
Ruda
Obrik, jinej zabiják. :-D
eR_
Obor, jeje :D :D
Smouky, ze gang konickarov to si zabil, navyse to aj pochopil
Yamatino, pojdes sa hrat s konickami? okej, potom natoc videjko jak ta sundava Smile ty prosim ta nehovor kto co nepochopil, lebo ked ja som povedal ze ''vyfakovat holku'', tak tvoja odpoved? ''tak to si frajer ked bijes dievcata'' tak sa nauc pojem vyfakovat, nemas ma rad Sad jeje, asi si porezem zilu, skor si zober stolicku a pockaj kym ma budes zaujimat, ja pisem atomasovi? :D nefetuj, ja si mozem akym chcem tonom hovorit Vikush, to ze je holka neznamena ze je nieco viac ako Chlapy, neboj sa k holkam/zenam sa viem spravat Smile ale k tym ktore za to stoja
Vikush
Myslím, že by to už stačilo. Skrátka nenarážaj na jeho farbu pleti keď sem nabudúce pridá fotku alebo to aspoň napíš menej urážlivo, úprimne je mi jedno jak sa ku komu správaš, tým aspoň dokazuješ tvoju inteligenciu. Hodnotiť ludí, o ktorých nevieš v podstate nič je také slovenské no :D. Neviem prečo sem pletieš niečo, čo sa už dávno skončilo(myslím to zo SB ) Ale asi chápem, dochádzajú ti argumenty. To je celé. :D
eR_
Argumenty? naco? jednim slovom je to Cigosko ktoreho nemam rad, hotovo :D
Pozri, on mna tiez moze zdissovat, je mi to jedno, ale ked tu prida fotku, tak kazdy jeden sa moze vyjadrit k jeho fotke, tak ako ja som sa vyjadril k tej jeho Smile Vikush, len sa prosim ta hlavne z neho nezblazni lebo jazdi na konikovi heheheee
Yamatino108
Er,mňa zatial kôň nezhodil,pretože sa k nemu správam s úctou a porozumením Smile.Dalej tvoja inteligencia je na bode mrazu čo sa aj v niekolkých prípadoch potvrdila.Keby Vikush bola chlap tiež by som sa jej zástal.Mne je úplne jedno či ťa zaujímam alebo nie.Inak tvoja hlavička pochopila,že v shoutboxe sa dajú upravovať správy?:O Tak z nás nerob prosímťa blbcov.Vidíme ako sa vieš správať ku dievčatám.Práve si nám ukázal názornú ukážkuFacepalm.
//EDIT:A ani ja teba neznášam ačo?Chod to nažalovať maminke..*!*
Vikush
Erko, dávaj si pozor na rasizmus :D, názor tu dal každý z nás. Skrátka to od teba nebolo pekné, každý je taký aký je. Neboj nezbláznim sa z toho Smile Takže jak si písal peace.
//Edit: Nezhodil jama? Veď neboj, to ešte príde :D :D
eR_
Yamatino co si nepochopil na tom ze sa dokazem spravat k holkam ktore za to stoja? moja segra ma 22 a rozumiem si s nou uzasne a nesom na nu hnusny ani zly, mam 3 spoluziacky ktore maju 15 rozumiem si s nimi, nemaju potrebu vystavovat cecky na fotky (je mi jedno ze to bola fotka daj hlavu hore ale nejaka blbost)
Yamatino, hovoril som ze kon ta niekedy zhodil? :D asi ta kopol do hlavy ale nezhodil, ja z vas nemusim robit blbcov uz ty zo seba robis blbca, mamicke sa vyzalovat? ja nesom ty :D nepotrebujem nikoho aby ma obranoval ;) btw. yamatino, dal si si asi ciaru ze? chutilo? fetacik heheheee
Vikush
Erko, pridám sem fotku kde budem polonahá :D aby si mal dôvod to písať. A nechápem prečo to všade pletieš, hádali sme sa v SB tam si to dával, vo vizitke som to exkluzívne tebe ujasňovala, v hre si to písal a píšeš to zase sem Facepalm ? Je to skôr smiešne, že na mňa nič nemáš tak používaš toto :D *OFFTOPIC* Smile
eR_
:D :D ty si cela smiesna, proste mi prides ako krava a to sa nezmeni, koncim... lebo sa nam to vymklo z ruk, este pozriem co napise nas Jazdec Konikov, ale nebudem odpovedat Smile
Vikush
Dobre, tak sladké si vypočuť hodnotenie od človeka, ktorý o mne "tolko" vie :D, takže nič. Vymklo z rúk? Áno trochu viac :D My ťa máme tiež moc v láske. Koniec.
Yamatino108
Ty si celý smiešny pozri na svoj výbuch na hlaveNemůžuNa hlavu.Dalej Vikush sa vie narozdiel od teba správať lepšie.Vie sa vyjadrovať lepšie než ty.Ty jej po pravde tu nesiahaš ani po členky.Peace.
Xena
ludia, toto si vyriešte v SZ alebo na skype..robíte tu offtopik.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%