Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
Bratek
Přijel jsem pod kopec limuzínou. Viděl jsem že tam je hráč AK47. Z kufru jsem vzal Áákáčko dal ho na záda, vylezl na kopec a zastřelil hráče AK47. Kopec je můj !
AK47
AK47 je AK47-ovo živel ne? :D Proto jsem pouze dělal že jsem mrtvý a když se nedíval vzal jsem mu Ákáčko a zastřelil ho :D Je můj :D
RuliiKkO
Ale když AK47 zastřelil Bratka .. Zahodil Ákačko z Kopce a koukal jak to padá a oslavoval.. Jenže já potichu za nim kráčel , Lopatou mu dal po hlavě a ten spadl z kopce i s lopatou , já zůstal na kopci úplně sám.. Takže Kopec je Můj !!
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
airsoftMAN
Citácia
RuliiCeKo_OCze napsal:

Ale když AK47 zastřelil Bratka .. Zahodil Ákačko z Kopce a koukal jak to padá a oslavoval.. Jenže já potichu za nim kráčel , Lopatou mu dal po hlavě a ten spadl z kopce i s lopatou , já zůstal na kopci úplně sám.. Takže Kopec je Můj !!

no a já rulička zabil tím že jsem mu ukázal Atomas on byl tak štastnej že dostal infarkt :D
Wellar
Citácia
airsoftMAN napsal:

Citácia
RuliiCeKo_OCze napsal:

no a já rulička zabil tím že jsem mu ukázal Atomas on byl tak štastnej že dostal infarkt :D
Upadl si kopec je můj
Killer19
Vzal jsem si soukromou hydru, udělal nálet na kopec, vystřelil raketu vedle Wellara, kterej odletěl z kopce :D Vzal padák, seskočil na kopec
A kopec je můj! Ratatata
GaNNz
Ale killer spadl vedle kopce a ja na nej vylezl prvni a kopec je muj
AK47
Kopec byla vlastně sopka a ta vybouchla a odtřelila GaNNze, za pár let se udělal nový kopec přišel jsem první a je můj!
tomnet
na kopec spadla slepice a ak47 se lekl a utekl a ja jsem se ji nebal a kopec je muj §dss)ú
Ashok
Na kopec spadnul granát, tomnet se ho nebál a zůstal tam. Granát bouchl a náš nebojácný tomnet bouchl s ním. Kopec je můj!
AK47
Ale ty ses taky lekl slepice takže si utekl a já přišel a udělal si z ní omeletu jazyk Je můj! :D
twistedTSD
Citácia
AK47 napsal:

Ale ty ses taky lekl slepice takže si utekl a já přišel a udělal si z ní omeletu jazyk Je můj! :D

Ze které se ti udělalo tak zle, že jsi pozvracel půl kopce a odvezla tě záchranka. Kopec je můj.§dss)ú
AK47
Byl jsem unavený stále bojovat o kopec, tak jsem šel spát, vyspal jsem se do růžova :D přišel jsem na kopec osvětlil jsem tě svou růžovostí tak, že si oslepl a spadl si z kopce, kopec je můj :D
Fuska
Vzal jsem černou barvu a polil jsem tu tvojí ružovost .. a ty si se rozbrečel a utekl si z kopce zase spát kopec je muj! FU
AK47
Když jsem se vyspal, už jsi na kopci nebyl (kdovíproč :D) tak jsem šel nahoru a je můj Smile
RuliiKkO
Ale když on běžel domů , tobě v tu chvíli zavolala na mobil tvoje babička ať padáš domu , že je půl dvanactý a utekl jsi domů taky.. Já tam v klidu došel , dál si kávičko a přebral kopec... Kopec je Můj !! Relax
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Ashok
Na kopec jsem zaútočil pomocí nejnovějších nadzvukových stíhaček, které ten kopec zbourali.
Začal sem s výstavbou nového kopce, který je můj!
AK47
byl jsi tak unavený, spadl jsi do vnitřka kopce a já ho dostavěl a ty ses otamtud nedostal protože jsi spal a proto je kopec znovu můj! :D
Bratek
Hráč AK47 nalezl na kopci zbraň AK47 a spustil na sebe spoušť. Já jsem vylezl na kopec a kopec je můj.
AK47
Trefil jsem se jinam (schválně) a když si vyhlížel z kopce, vstal jsem, a střellil jsem tě, je znovu můj! :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
26%
Deathmatche
3 Hlasov
6%