Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
Bratek
Mezitím co jsem padal tak jsem se chytil. Urval kousek šutru z kopce a znovu na něj vylezl. Ty jsi byl u druhého kraje a vyhlížel si přilétající vrtulník. Já tě šutrem bacil po makovici a skopl dolů. Kopec je můj !
RuliiKkO
Ale já skočil padákem z letadla na kopec s M4A1 (typ zbraně) a Zastřelil tě .. Zůstal sem tam jen já a mrtvoly Bratka a AK47 .. Kopec je Můj !!
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Bratek
Padla na mě kapka z nebe a ožil jsem jako nemrtvý. Vstal jsem a než se Ruliiceko vzpamatoval už ležel pod kopcem. Kopec je můj.
AK47
Co? to moje mrtvola se portla na kopec? ok :D možná mě bolela hlava ale nezdemřel jsem, vyhodil jsem rulicka a mrtvolu bratka a kopec je můj! (vzal jsem si ruliho M4A1 :D)
Bratek
Nemrtvý Bratek opět vylezl na kopec a ty si se divil stejně jako Ruliiceko a taky si se nemohl vzpamatovat. V tu ránu si už byl v sanitce na cestě do SF do nemocnice. Kopec je můj.
AK47
Poté, co mě vyléčili, ukrad jsem jim sanitku, jel jsem na kopec a přejel jsem tě a hodil tě i se sanitkou dolů, nešťastnou (chci říct šťastnou :D) náhodou ta sanitka spadla na tebe a navíc je kopec můj :D
RuliiKkO
Na moji M4A1 Nesahá nikdo !! Když moje mrtvola ležela "někde" Přišel můj kámoš a použil Elixír života kterej mi dal znova život .. já vzal Helikoptéru a letěl na kopec .. Tam sem všechny co na kopci byli rozsekal vrtulí , skočil z vrtulníku na Kopec a Kopec je Můj (M4A1 Taky) ;)
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
AK47
Jen sis myslel, že si mě rozsekal, zachytil jsem se o vrtule a nasedl a rozsekal tě :D kopec je můj, i s M4A1, jů boj o kopec a M4A1 :D
Bratek
Když jsem ležel pod sanitkou tak jsem přemýšlel. Potom jsem si řekl proč sakra přemýšlím pod sanitkou a mrsknul ji na kopec jak HULK. Vylezl nahoru a viděl že sanitka leží na tobě. Kopec je můj !
AK47
Zase jsi začal přemýšlet, a jak si tak přemýšlel, využil jsem toho a hodil sanitku na tebe, sletěl jsi a kopec je můj! :D
Bratek
Zase jsem odhodil sanitku. Tet ale už někam úplně do pryč. Na zemi jsem našel mačetu vylezl na kopec. Usekal ti ruce, poté nohy a nakonec hlavu. Takto zmasakrovaného jsem tě hodil dolů a vybudoval kolem kopce 5 metrovou betonovou zed vysokou 10 metrů a za ní elektrický plot. Nahoře jsem kopec vybavil automatickými protiletadlovými děly. Kopec je můj.
AK47
To byla moje podoba, takže jsem vzal M4A1 a roztřílel všechno na kopci i tebe, takže je můj!
Bratek
Nechápavě na tebe z kopce koukám jak se snažíš ééM Čtyrkou roztřílet betonovou zed a protiletadlové střely. Nakonec jsem vzal Barret co se válel na zemi a na dálku jsem ti ustřelil hlavu. Kopec je můj.
AK47
Ne, to jen tak vypadalo jen jsem skočil bokem abych uhnul střele, a pak jsem tě sestřelil M4A1 když si lezl na kopec takže je stále můj!
Ghost8971
odpálil som celej kopec a kopec je muj :D (teda to čo zneho ostalo :D)
Fugi.
Specnazovi vybouchl celej kopec a já musel postavit novej! Kopec je můj !
Smadny
Fugi isiel na obednu pauzu a nevsimol si ze odisiel z kopca - kopec je moj!
Fugi.
Letěl sem jen tak kolem kopce hunterem a všiml sem si že mi kopec zabral smadny,tak sem mu tam poslal pár raket z huntera a smadný náhle zemřel když ho převáželi sanitkou.Kopec je můj !
Smadny
Fugimu doslo palivo a musel ist natankovat a ja som odisiel zo sanitky - Kopec je moj !
AK47
jenže protože tě neošetřili tak jsi zemřel na kopci, shodil jsem tě a kopec je můj!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%
Deathmatche
3 Hlasov
6%