Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
GaNNz
Ramzicuv duch vydesil Tomneta utekl a kopec je muj
Killer19
Ganzz se taky lekl ramzicova ducha, takže kopec je můj Pohoda
Fugi.
Na kopec přijdou kamarádi lovci duchů ty je pěkně chytnou a máte po srandě.Kopec je můj
GaNNz
Jenze lovci duchu odhali ze je Fugi taktez duch a tak kopci daji me ! kopec je muj Jooo
Raiden
Poslal jsem na GaNNze Vinetoua a ukončil tvé působení. Kopec je můj :D
Ghost8971
Raiden sa zabeal pri lyžovaní na a kopec je môj :D
GaNNz
Ghosta sezral Raiden ktery obzivl a mel hlad a kopec je muj
AK47
Raiden měl pořád hlad tak snědl i tebe a pak byl najeden a zhroutil se z kopce, kopec je můj!
Loukas
Vzal jsem si AKáčko a zabil jsem AKáčko a kopec je můj jazyk :D
Tomek
Proplizil sem se k Baksisovi a kuchlem ho KOPEC je MUJ
AK47
Uhnul jsem a jen jsem dělal, že jsem mrtvý, a jak Tomek bouchl Baksise, vyletělo mu z ruky AK47 do mojí ruky a zastřelil tomka, kopec je můj
Loukas
AK47 koukal na hvězdy a já ho nenápadně polil benzínem a zapálil - AK47 je mrtev.. KOPEC JE MŮJ ;)
Bobo_Bobino
Nepozorný Baksis spadol z kopca :D kopec je môj jazyk Pusa
AK47
Smrdělo to tu benzínem, až si spadl z kopce a přijela pro mě zácharnka, kopec je můj!
Panzer
Svolal jsem Al-Jaziru a spustil válku "KRVAVÝ JIHAD" Akce proběhla úspěšně, KOPEC patří mě dokud nepřijde NIKO a nukradne mi to. Takže ho mam na vždy jazyk
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Loukas
Poté co jsem dopadl na zem , jsem se rozhodl že ze mně bude horolezec , vylezl jsem nahoru a pozdravil Ramzice. Ten se udiveně podíval , a já ho zabil desertem do hlavy ;). KOPEC JE MŮJ!
AK47
Převlík jsem se za Nika a vzal ti ho, kopec je můj
Bobo_Bobino
:DD Bol reset serveru. Kopec je Bobinkov :D
eRo
Bobinovy spadla hra, kopec je můj.
Panzer
hackli ATomase a udělali další rr serveru, na kopci je zámek značky FAP a nikdo se tam nedostane Lock!
Upravil Panzer dňa 16.11.2012 20:14
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
10 Hlasov
20%
Skyrace
12 Hlasov
24%
Deathmatche
3 Hlasov
6%