Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vaše úspechy v League of Legends
Mikull
Citácia
Dratecek napsal:

Mě tady naštěstí o potahání nikdo nepsal :D Mě jen zajímá, jestli tě znám z lolka nebo ne. Smile kdyžtak mi napiš nick do zpráv, byl bych rád, nebudu žebrat o potahání. :D

Btw. si nějak spadl ne? Že jsi v diamondu V.

Ale já jsem se svým bronzem I ticho. A to jsem si myslel, že v rankedu nejsou takový lamy jako v normalu..
Mythron
Citácia
Ruda napsal:

Citácia
Mythron napsal:

Citácia
SvKBarney napsal:

Ruda screny nedám meno nedám tak to tu nepíš jžš. Zas admin tak sa robi dôležitý. A spooky ty hráš LoL? No LoL musime zahrať :D. Pridaj si ma Barney81 a dame hru.

Nerieš,v skutočnosti je v bronze a nadáva na ostatných QQ.

Když si to myslíš tak tě v tom nechávám, ale naposledy jsem někde dal svůj nick a přicházelo mi 20 zpráv ať je potahám, Navíc nejsem ten z QQ dětí co si myslí že jsou v bronze kvůli polákům, celá ta hra je o skillu.

Nie,celá tá hra je o teamovej práci,lenže to nechápe väčšina komunity.Môžeš byť skill aký chceš,keď máš 4 ludí čo feedia a nechcú spolupracovať je ti skill na nič.
DrateK
Citácia
Mikull napsal:

Citácia
Dratecek napsal:

Mě tady naštěstí o potahání nikdo nepsal :D Mě jen zajímá, jestli tě znám z lolka nebo ne. Smile kdyžtak mi napiš nick do zpráv, byl bych rád, nebudu žebrat o potahání. :D

Btw. si nějak spadl ne? Že jsi v diamondu V.

Ale já jsem se svým bronzem I ticho. A to jsem si myslel, že v rankedu nejsou takový lamy jako v normalu..

Jo, spadl, ale je mi to nějak jedno.. Jak jsem spadl do III. tak jsem se přestal snažit a jak jsem spadl do IV. tak jsem to uz začal lehce trollit, prostě mě to nebavilo. :D Teď se stejně soustředim na west.
Jarda_Jarax
Hele ted se mi stalo, že celý můj team v 5vs5 byl afk... Sad
BlueDevill
kto hraje na EU West tak at mi napiše ;) :D
DrateK
Nedávno jsme hráli proti eXtatusu (známý český tým), mohli jsme krásně vyhrát, ale náš jungler byl jak saintvicious a nesmitnul barona. :D O pár minut později se nechal chytit v jungli 1v5, good guy. Na výsledek hry se můžete podívat sami. :D Kdyby někdo nevěděl, jsem ten Jayce.
img.tpx.cz/uploads/League%20Of%20Legends%202013-08-08%2003-35-37-60.jpg

(Sorry, lepší screen nemám :D)
A co vy? Hráli jste už proti nějakému "slavnějšímu" českému týmu?
Flex
asi největší úspěch je ten, že jsem si něco takovýho ještě nenainstaloval
Mikull
img.tpx.cz/uploads/veigarmuheheh.png

Veigar Skull

/edit nějak to tu umřelo, btw. akali:

img.tpx.cz/uploads/mikullakaliranked.png
Upravil Mikull dňa 15.08.2013 11:41
SvKBarney
Chlapci už som LvL 30 Bronze III ! OP. :D Ak chcete tak by ste mi mohli pomôcť do silvru :D
/edit: Mikull bo som tu nebol ja. :D A počuvajte mám napad. Čo keby urobime ranked team a boli by tam všeci zo sp čo su na tom čo hram ja nwm ako sa to vola ten server a tý čo su lvl 30? :D Aspoň niake spojenie by sme mali keď už mam pban na sp. By sme chodli 5vs5 rankedy :D atď :D Niečo take ako gang a GR/Gw. :D
Ruda
Barney dej mi účet s 30lvl a dáme pár her, ale když se nevytáhneš sám tak i kdybych tě potahal tak zase spadneš, to jen tak btw. Celé je to o personal skillu a tahat si hry sám.

Dratecek: eXtatus už není co býval, Freeze hraje za Nynjas, co tak sleduju jen tak bokem LoL scénu, Kazmitch ten nevím kde je a kdo jim zbyl? Aim? Nejlepší éru měl eXtatus s Freezem a Mozillou teď to stojí za prd.
Jinak jsem hrál WoWko s Gornagalem když nám bylo 14 ( HAHA )
DrateK
Citácia
Ruda napsal:

Dratecek: eXtatus už není co býval, Freeze hraje za Nynjas, co tak sleduju jen tak bokem LoL scénu, Kazmitch ten nevím kde je a kdo jim zbyl? Aim? Nejlepší éru měl eXtatus s Freezem a Mozillou teď to stojí za prd.

To máš pravdu, no. Co si pamatuju starou sestavu - Mozilla, Dejv, Aim, Freeze, Kazmitch (ten teď hraje v Reason Gaming, tudíž s Mozillou, Nardeusem atd.), tak teď v tom eXtatusu neni ani jeden z nich. Teď je už eXtatus slabej, víceméně jako každej druhej českej tým momentálně.

btw. Trollil Gorny rád lidi už ve 14ti nebo to na něj přišlo později? :D
SvKBarney
Citácia
To máš pravdu, no. Co si pamatuju starou sestavu - Mozilla, Dejv, Aim, Freeze, Kazmitch (ten teď hraje v Reason Gaming, tudíž s Mozillou, Nardeusem atd.), tak teď v tom eXtatusu neni ani jeden z nich. Teď je už eXtatus slabej, víceméně jako každej druhej českej tým momentálně.

btw. Trollil Gorny rád lidi už ve 14ti nebo to na něj přišlo později?

Mohli by ste sa rozpravať tak aby vam aj niekto rozumel? :D Lebo ja som si to prečítal 5x a nepochopil som. A ruda volám sa Barney81. No a asik máš pravdu. Ale večšinou prehravam keď mám blby team. Ja večšinou svoju lajnu zvládam ale ostatny to kazia.
/edit: Inak poznate tu stranku čo si do LoLka môžte dať offline skiny? Niečo take ako v MC. Ak nie môžem sem hodiť videjko ako to urobiť ak chcete. (Len pre maniakov LoLka)...
Upravil SvKBarney dňa 23.08.2013 11:35
Spooky
Citácia
SvKBarney napsal:

Citácia

btw. Trollil Gorny rád lidi už ve 14ti nebo to na něj přišlo později?

Mohli by ste sa rozpravať tak aby vam aj niekto rozumel? :D Lebo ja som si to prečítal 5x a nepochopil som. A ruda volám sa Barney81. No a asik máš pravdu. Ale večšinou prehravam keď mám blby team. Ja večšinou svoju lajnu zvládam ale ostatny to kazia.
/edit: Inak poznate tu stranku čo si do LoLka môžte dať offline skiny? Niečo take ako v MC. Ak nie môžem sem hodiť videjko ako to urobiť ak chcete. (Len pre maniakov LoLka)...

Trošku sleduj Cz/sk lol scénu, a budeš vedieť o čo ide :D (poradim tryhard.cz)

A ano dá sa to, ale už sa to riešilo na off forum, ževraj to riot zakazuje, tak neviem :D Inak google je toho plný Smile
Mikull
Sion:
img.tpx.cz/uploads/opsionhhhh.png
Duo se spookym:
img.tpx.cz/uploads/jaxopshit.png
A normal s Dariem:
img.tpx.cz/uploads/dariusmehehe.png
SvKBarney
Ruda, tak stačilo by kedy si mi pomohol v promoušnu. :D Vieš aby som sa dostal hore a potom to ja už niako zvládnem. :D
Šiel som ranked a prekvapivo som vyhral 2/8/18 za talona niak cez 25 bodov som dostal. :D Už len 5 bodov a som v promoušnu.
SvKBarney
[IMG]http://i40.tinypic.com/30tktpu.png[/IMG] Tak troška večerna hra za caitlynu zo začiatku to vypadalo že to začnem trolliť a že dame surrender. A tiež som tak hral tak ospalo ale potom z toho vyšlo celkom pekne skore no. Aj môj support mi kradol farmu.
Ruda
Říkám já momentálně nemám ani účet, což je také důvod proč už LoL nehraju, ale to bych tu nechtěl nějak moc rozvádět. Každopádně něco splaším a můžu ti s tím pomoct. Jinak doporučím ti natačet si své hry přes LoL Replay, nezatěžuje to PC a vždy po hře se na to koukni a řekni si co si mohl udělat jinak a snaž se poučit ze svých chyb, troll team totiž nemůžeš chytat v každé hře a většina lidí co se pohybuje v Diamondu by bronze potahala sama, proto tam také jsou. Strašně moc lidí pyskuje na tým, ale nehledají chyby u sebe a to je kámen urazu.

Dratek: On byl troll vždycky, na WoWku měl Huntera a hráli jsme tehdá na Twinstaru spolu v guildě Mosstroopers, sice nemam rád private servery, ale Twinstar byl v komunitě top a Gorny trollil totálně všechno a vždycky nehledě na tom o jak Hardcore progress šlo. :-D
SvKBarney
Jejo diky a kde to stiahnem? hodiš strank? už som v promoušnu takže by si mi mohol helfnuť :D
Ruda
Nemám účet more. :-D
http://leaguereplays.com/
Kriss
Na Weste, jsem zabil 1 bota.
A to jsem to hrál 20 minut. :D
Takže je to důkazem že Kriss není jen pro rejsr, ale i pro skill.Boss
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov