Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Fanny - Všechno krásné jednou končí. #Díky za 4 roky
Nosferatu
Pohodový hráč Smile Snad jediný hráč co umí točit pořádné videa na které se dá dokoukat až dokonce Smile a vizitka je taky nice Smile *Dobrá práce*
I kill people and I like it
Frenk98
Vřele děkuji klucí :3 Snad bavím i nadále.
Frenk98
Vizitka aktualizována po nějakém tom roce ! :D
Upravil Frenk98 dňa 23.10.2015 21:57
BrramBorrak
+ vizitka ujde
+ chce to odvahu natáčet na Sp :D

-Ty Nadpisy nic moc ale nejsou nejhorší[
Dreamys
Super hráč, jsem rád že jsem se s tebou potkal !! Smile
Pohodový hráč, který se věnuje videím, jeden z nejlepších kamarádů co jsem na Super-Pařbě potkal superparba.eu/static/img/s/26.gif Smile
Tak ať se daří jak ve virtuálním, tak v reálném životě ! A snad se jednou dostaneš i k nějaké té magické hranici na tvém kanále Smile
S pozdravíkem danik0306 superparba.eu/static/img/s/06.gif
PatoMRZK
Fando :D , ty vole jeden :D , jsi super hráč , kamarád a YouTuber. Né , že jsem tvůj fanoušek ale i kolega :D.
Vizitka se mi líbí , nadpisy trošičku odbyté , ale jinak perfektní :D.

Ať se daří , kačička :3.

________________________________________________________________________________________________________________________

superparba.eu/static/img/s/fh.gif Kačička superparba.eu/static/img/s/fh.gif

superparba.eu/static/img/s/18.gif 800h na SP superparba.eu/static/img/s/18.gif

[img]http://jpeg.cz/images/2015/10/04/cKSCv.png[/img]

[img]http://jpeg.cz/images/2015/10/09/e83E9.jpg[/img]

[img]http://jpeg.cz/images/2015/10/02/ETJHD.jpg[/img]
Pandy
Fanny, mrzi me, ze jsme se tak nejak poznali az ke konci me "kariery" na SP. Je to celkem skoda, pac jsme si napsali par vet v pm a ja jsem si te celkem oblibila. Jsem pravidelnym divakem tveho kanalu na YT. A musim rict,ze me tvy videa bavi :D jinak ty zacatky na SP mame podobny,taky jsem byla adminem jinde a pote co nam prolomili zapezpeceni server vyply a tak jsem bloumala po nejhranejsich serverech a nasla SP . Rozjela tady nakou karieru,ale uz me to nebaví,je tam nuda. Tak jsem se rozhodla s par lidma co maji rozum ,zalozit jiny server. Jinak koukam jsi z Berouna, ja pochazim z Pribrami,takze v podstate krajani :D no tak se mej fajne a treba nekdy u nas ;)
Omluv me,ze nepisu s hackama ale pisu z mobilu :-D :-D :-D
Frenk98
Citácia
werymex napsal:

Fanny, mrzi me, ze jsme se tak nejak poznali az ke konci me "kariery" na SP. Je to celkem skoda, pac jsme si napsali par vet v pm a ja jsem si te celkem oblibila. Jsem pravidelnym divakem tveho kanalu na YT. A musim rict,ze me tvy videa bavi :D jinak ty zacatky na SP mame podobny,taky jsem byla adminem jinde a pote co nam prolomili zapezpeceni server vyply a tak jsem bloumala po nejhranejsich serverech a nasla SP . Rozjela tady nakou karieru,ale uz me to nebaví,je tam nuda. Tak jsem se rozhodla s par lidma co maji rozum ,zalozit jiny server. Jinak koukam jsi z Berouna, ja pochazim z Pribrami,takze v podstate krajani :D no tak se mej fajne a treba nekdy u nas ;)
Omluv me,ze nepisu s hackama ale pisu z mobilu :-D :-D :-D

Wery, i mě to celkem mrzí protože když jsi byla na serveru tak nuda nebyla ! Určitě napiš server do soukromých zprýv, rád si přijdu zahrát Smile Jsi strašně fajn holčina a v Příbrami ? Není problém, mam tam část rodiny :D
Pandy
Máš tam část rodiny? No bezvááááá, tak to je cajk, tal to se někdy potkáme ;) no to víš, každá sranda jednou končí, a neboj se ozvu se ti..Smile měj se bájo zatím ..Peckaaaa
Frenk98
Citácia
Frenk98 napsal:

Aktualizováno
Nxs
Ahoj,
jeden z mála pohodových hráčů tady na SP, s kterýma se dá pěkně pokecat. Taky mám hodně rád tvou tvorbu, určitě v ni pokračuj. Smile GL.
i.imgur.com/WHTT459.gif
Frenk98
Citácia
AdamGangster napsal:

Ahoj,
jeden z mála pohodových hráčů tady na SP, s kterýma se dá pěkně pokecat. Taky mám hodně rád tvou tvorbu, určitě v ni pokračuj. Smile GL.

Děkuji Pohoda. Moc si toho názoru vážím *PCMANIAK*
Dreamys
Ahoj,
Podle nicku mě možná nepoznáš, ale vím, že mě znáš moc dobře, znám tě už od Mechaniků LS kde jsi byl majitelem, dost mě mrzelo že si to prodal, protože to byla první firma kde jsem dostal nějakou vyšší pozici, každopádně nepřestal jsem tě sledovat, dokonce jsem si s tebou mohl popovídat i na skypu s Exitem a Kačerem (možná tam byl ještě někdo, nevím :D), od té doby jsi se vyšplhal o dost víš, tvoje videa mě nikdy neomrzeli a snad nikdy neomrzí, děkuju.. za to co děláš.
Hodně štěstí v reálu, ve virtuálu a taky na té YT scéně.
S pozdravem Puntas, ty mě budeš znát spíš jako daníka :D
Frenk98
Citácia
Puntas napsal:
Ty mě budeš znát spíš jako daníka :D

Ahoj daníku, děkuju moc Jooo To víš že znám, od kačera především *Hraju* Doufám že budu bavit i nadále.
Frenk98
Aktualizace provedena 17.2.2017.
Szelby
Ahoj Fanny , krátká vizitka což je škoda. K tobě si pohodovej týpek jsem rád že jsem tě mohl trošičku poznat Smile Děkuji za označení oblíbeného Administrátora a taktéž děkuji že jsem se mohl zúčastnit tvého LiveStreamu! Bylo mi potěšením šéfe! Jooo

Ať se ti daří v životě , hlavně udělej tu maturu a snad se ještě na SP a k vidům vrátíš , děláš to co tě baví a děláš to dobře a byla by škoda toho nechat Smile Hi
Szelbovsky Cool
Pandy
Ahoj Fanýnie :D

Je dobré, že ses teď zaměřil hlavně na školu, to je pro Tvůj život důležitější než hry a jejich aktivita v nich. Patřil si u mě k těm rozumným hráčům a i super "Jůtuberům". Ono co taky pořád točit na staré hře, není tam už ani co vymýšlet. Já mám teď tedy rozělaný takový video projekt, ale jsem líná na to ho dokončit, takže to bude bůh ví kdy. :D

Hele nebudu tady cyntat nemysly, každopádně hlavně ta maturita ať se povede a třeba se k nám zase vrátíš Smile Měj se fajn a držím palce Kytka pro tebe
Frenk98
Citácia
Wery napsal:

Ahoj Fanýnie :D

Je dobré, že ses teď zaměřil hlavně na školu, to je pro Tvůj život důležitější než hry a jejich aktivita v nich. Patřil si u mě k těm rozumným hráčům a i super "Jůtuberům". Ono co taky pořád točit na staré hře, není tam už ani co vymýšlet. Já mám teď tedy rozělaný takový video projekt, ale jsem líná na to ho dokončit, takže to bude bůh ví kdy. :D

Hele nebudu tady cyntat nemysly, každopádně hlavně ta maturita ať se povede a třeba se k nám zase vrátíš Smile Měj se fajn a držím palce Kytka pro tebe

Ahoj Wery Pusa

děkuju moc, držim palce ať ten Tvůj projekt vyjde a v květnu se uvidíme opět na serveru! *Hraju*
imkovrabel
Já na SP nehraju už tak 2 roky, jestli ne víc.. :D Došel jsem ti jen popřát štestí na maturity ;) Jestli si mě vubec pamatuješ teda :D
Frenk98
Citácia
imkovrabel napsal:

Já na SP nehraju už tak 2 roky, jestli ne víc.. :D Došel jsem ti jen popřát štestí na maturity ;) Jestli si mě vubec pamatuješ teda :D

Děkuju, určitě se bude hodit Good job!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasov
19%
Skyrace
16 Hlasov
26%
Deathmatche
4 Hlasov