Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Tak nějak debata o všem.
Skiper
Jak znemožniť? :D Je to topic na debatu, tak debatujem.
wlcacek
Citácia
Skiper napsal:

Jak znemožniť? :D Je to topic na debatu, tak debatujem.

význam slova znemožnit: (znemožnit někoho) učinit společensky směšným

Zdroj: Klik
Skiper
Ja sa nepýtam na význam slova. Ale pýtam sa prečo by som sa tu mal znemožniť...
wlcacek
Citácia
Skiper napsal:

Ja sa nepýtam na význam slova. Ale pýtam sa prečo by som sa tu mal znemožniť...

Přečti si Tvé výroky, pak nemusíš psát takové otázky.
Xena
Pekne som si pri tom článku zaspomínala na časy, kedy som začala hrať na SP (lofastek hl. admin) a potom na časy, keď som nastúpila do AT (Kapo a geroid hl. admini).
O Kapovi vieme svoje. Ako hl. admin urobil vela vecí tak ako sa nemalo robiť. Hráči ho však mali za top hl. admina, no oni nevedeli, aký bordel narobil. Za toto sme sa s niektorými kolegami (najmä so spt) snažili, aby sme ho z AT dostali. Po čase sa to podarilo. Ako človek je Kapo fajn a už má myslím úplne iné záujmy ako je SP. Vďačím mu za vela vecí, no urobil popri tom aj vela prehreškov, začo nemohol byť hl. adminom.

Wlk, tebe patrí obrovská pochvala. Vydržal si to tu naozaj dlho. Či už ako administrátor alebo hl. administrátor. Niekedy sme sa v niektorých veciach nezhodli, no aj napriek tomu si myslím, že si odviedol kus práce. Bol si skvelý. Obdivujem tvoju trpezlivosť :D.

Otázky nemám, keďže som bola vtedy v AT a bolo mi zodpovedané asi všetko, čo ma zaujímalo :D. Drž sa wlk Smile.
Bratek
Počtení pěkné, myslel jsme si že o SP snad vím skoro vše, ale když to tu tak zpětně pročítám, tak koukám že se dělo hodně a hodně věcí o kterých nevím. Pamatuji si skoro všechny období co tady wlku popisuješ, hlavně adminování Lapoura, když jsem byl poprvé nabrán do AT, což mi bylo 13 let a i tak mě vzali, to si pamatuji moc dobře a taky si moc dobře pamatuji, když adminoval Rocket a přišel na server s RCON, ehm .. Rocket co Olgu nakládal Nemůžu Nemůžu Pamatuji si snad všechny hlavní administrátory a i jak server za jejich působení fungoval a jak jsem se já choval a nakonec i moje vynášení z admin pokecu, když na to ale po tomhle topicu zpětně kouknu, tak to nebyla až taková chyba .. Brut je teď hlavní admin a v topicu co jsem vynesl se jednalo o Kapa a Geroida, nakonec to možná byl taky zlomový bod ..

Jsme rád že jsi to takhle sepsal, zase si můžu udělat nový obrázek o historii a taky vidím, že v to, co jsem věřil, byla jenom fraška a jak jste říkali, nevěřícně tu koukám už u vyjádření jednoho z toho tuctu hlavních adminů ..
Upravil Bratek dňa 13.05.2015 09:28
Prasa01
Wlku, je zvláštní, že u cheatera zajdeš mimo harmonogram (dáš mu unban). A u hráče, který necheatoval jen nasbiral male bany za slovník, které byly starší víc jak 2 roky, mimo harmonogram nezajdeš a necháš mu pban.
Každopádně to máš dobře sepsané a jen chci dodat, že s touto větou
Citácia
Zkuste se při každé stížnosti, u každého udělení trestu, u každé věty kterou napíšete zamyslet nad tím, zda opravdu jednáte s rozumem a ne z vytočení.
jedná asi jen 5% hráčů na SP což je škoda. Good job!
wlcacek
Citácia
Prasa01 napsal:

Wlku, je zvláštní, že u cheatera zajdeš mimo harmonogram (dáš mu unban). A u hráče, který necheatoval jen nasbiral male bany za slovník, které byly starší víc jak 2 roky, mimo harmonogram nezajdeš a necháš mu pban.
Každopádně to máš dobře sepsané a jen chci dodat, že s touto větou
Citácia
Zkuste se při každé stížnosti, u každého udělení trestu, u každé věty kterou napíšete zamyslet nad tím, zda opravdu jednáte s rozumem a ne z vytočení.
jedná asi jen 5% hráčů na SP což je škoda. Good job!

Sám sis odpověděl na první část Tvého textu Smile
Brutalus
Citácia
Xena napsal:

Pekne som si pri tom článku zaspomínala na časy, kedy som začala hrať na SP (lofastek hl. admin) a potom na časy, keď som nastúpila do AT (Kapo a geroid hl. admini).
O Kapovi vieme svoje. Ako hl. admin urobil vela vecí tak ako sa nemalo robiť. Hráči ho však mali za top hl. admina, no oni nevedeli, aký bordel narobil. Za toto sme sa s niektorými kolegami (najmä so spt) snažili, aby sme ho z AT dostali. Po čase sa to podarilo. Ako človek je Kapo fajn a už má myslím úplne iné záujmy ako je SP. Vďačím mu za vela vecí, no urobil popri tom aj vela prehreškov, začo nemohol byť hl. adminom.

Wlk, tebe patrí obrovská pochvala. Vydržal si to tu naozaj dlho. Či už ako administrátor alebo hl. administrátor. Niekedy sme sa v niektorých veciach nezhodli, no aj napriek tomu si myslím, že si odviedol kus práce. Bol si skvelý. Obdivujem tvoju trpezlivosť :D.

Otázky nemám, keďže som bola vtedy v AT a bolo mi zodpovedané asi všetko, čo ma zaujímalo :D. Drž sa wlk Smile.

vážně?
RiX
No teda, našel jsem tenhle Tvůj topic až teď a musim přiznat že vykuleně koukám. Já osobně jsem začal pořádně sledovat dění ohledně AT a tohodle všeho až někdy v r. 2013 a můj názor na tebe byl spíš takovej, že si nějakej náhodnej maník, kterýho jsem na serveru nikdy pořádně neviděl a post má nejspíš na chvilku ( za to se omlouvám :D ).. Ovšem vydržel jsi to neuvěřitelně dlouho, a to ani nepočítám ten čas před Tvým povýšením. Klobouk dolu Wlku.. Na to kolik Ti je jsi teda tomhle pitomýmu virtuálnímu blbinci věnoval strašně moc času a úsilí, zkrátka nemám slov. :D

Jen bych Ti chtěl, myslím si že nejel za mě, poděkovat, protože věřím, že bez Tebe by tohle všechno nebylo tam, kde to teď je. Palec nahoru
wlcacek
Brute oni hraci meli Kapa opravdu radi, ovsem to bylo spis na skodu :-D velke kamaracovty byli vzdy na houby.

RiX nebyt me tak to tu bezi taky a treba i lepe :-D kazdy je nahraditelny .:-)
Xena
Brut písala som ti aj SZ, ale kto vie, kedy sa k tomu dostaneš. Ešte pol roka po jeho vyhadzove mi hráči vypisovali, že to bol ich oblúbený admin a ako ho mali radi atď. Rovnako tak som ho videla označeného vo vizitkách mnohých hráčov ako naj admina.
Geroj
Dosť dobré, pekne usporiadané, vela štastia (:
wlcacek
Citácia
_Prdonn_ napsal:

Výborne spísané,vidieť že si si dal s tým robotu *Dobrá práce*

No bohužel tam není vše co jsem prapůvodně chtěl :D
KubiKula
Pěkný čtení wlkodlaku naštěstí jsem se nenašel tím líp :D podle mě nejlépe ať fungovalo za Rocketa nevím jestli to mám dané tím že on mě vše učil okolo adminování nebo ne ale tak můj názor a po rocketovi beru lofase dle mého názoru nejlepší hl. Admini a jako Admini jsem měl nejradši Cagaje,Geroida,Boučka,@ngel,retroucha,errorka,kapra,Nissana,Prisonera,Kerry to je asi všichni co jsem měl z těch adminů rád a ty co u mě budou mít vždy respekt jako perla na závěr první Ban jsem dostal od retroucha na ničení akce na který jsem ani nebyl ale díky Kerry jsem dostal unban takže vlastně jediný Ban co jsem kdy měl právem byl za slovník párkrát ale to jsou už 2-3 roky zpět a ten poslední kdo zná ten ví :D amen Hi
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=3133
wlcacek
Citácia
KubiKula napsal:

Pěkný čtení wlkodlaku naštěstí jsem se nenašel tím líp :D podle mě nejlépe ať fungovalo za Rocketa nevím jestli to mám dané tím že on mě vše učil okolo adminování nebo ne ale tak můj názor a po rocketovi beru lofase dle mého názoru nejlepší hl. Admini a jako Admini jsem měl nejradši Cagaje,Geroida,Boučka,@ngel,retroucha,errorka,kapra,Nissana,Prisonera,Kerry to je asi všichni co jsem měl z těch adminů rád a ty co u mě budou mít vždy respekt jako perla na závěr první Ban jsem dostal od retroucha na ničení akce na který jsem ani nebyl ale díky Kerry jsem dostal unban takže vlastně jediný Ban co jsem kdy měl právem byl za slovník párkrát ale to jsou už 2-3 roky zpět a ten poslední kdo zná ten ví :D amen Hi

Po hodně dlouhé době jsem tu našel tento topik a já už myslel že byl smazaný :D

S Tvým názorem, že Rocket (v mezičase taky Nylez) a Lofastek že byli nejlepší naprosto souhlasím. I když bych tam asi připnul ještě Pixela. Ten byl ochotný se s ATomem zhádat do krve.

Z řadových určitě vytáhnu @ngel, other Emilian, Nikis a Prisonera . To byli super lidi. A z novodobých BTears(BlackTears) Domino a Krowky.
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
wlcacek napsal:

Citácia
KubiKula napsal:

Po hodně dlouhé době jsem tu našel tento topik a já už myslel že byl smazaný :D

S Tvým názorem, že Rocket (v mezičase taky Nylez) a Lofastek že byli nejlepší naprosto souhlasím. I když bych tam asi připnul ještě Pixela. Ten byl ochotný se s ATomem zhádat do krve.

Z řadových určitě vytáhnu @ngel, other Emilian, Nikis a Prisonera . To byli super lidi. A z novodobých BTears(BlackTears) Domino a Krowky.

do krve :D :D víme svoje, že wlku heheheee
Krowky
Je velká česť ak má legenda admin teamu ako ty označí za dobrého administrátora. Vážim si to.

Len trošku mimo a resp. asi aj k téme napíšem že nie je možné spravodlivo porovnať ani rádových ani hlavných administrátorov pretože neadminovali v rovnakej dobe, na rovnakom zaťažení serveru a pri rovnakej mentalite hráčov ako takých. Všetko sa zmenilo a všetko sa stále bude meniť.
Je možné len povedať tento admin resp. hlavný admin si robí svoju prácu dobre, resp. robil svoju prácu dobre. Ale nemožno nikdy povedať že admin Ferko bol lepší ako Jurko pokial neadminoval v rovnakých časoch pretože každý mal úplne iné podmienky.
To jak keby si poslal niekoho bežať von keď je vonku -15 stupňov celzia a vyčítal mu že to zvláda horšie ak oten čo bežal v +15. Asi som to už trošku zamotal ale snáď každý pochopí ako to je myslené.
wlcacek
Citácia
Krowky napsal:

Je velká česť ak má legenda admin teamu ako ty označí za dobrého administrátora. Vážim si to.

Len trošku mimo a resp. asi aj k téme napíšem že nie je možné spravodlivo porovnať ani rádových ani hlavných administrátorov pretože neadminovali v rovnakej dobe, na rovnakom zaťažení serveru a pri rovnakej mentalite hráčov ako takých. Všetko sa zmenilo a všetko sa stále bude meniť.
Je možné len povedať tento admin resp. hlavný admin si robí svoju prácu dobre, resp. robil svoju prácu dobre. Ale nemožno nikdy povedať že admin Ferko bol lepší ako Jurko pokial neadminoval v rovnakých časoch pretože každý mal úplne iné podmienky.
To jak keby si poslal niekoho bežať von keď je vonku -15 stupňov celzia a vyčítal mu že to zvláda horšie ak oten čo bežal v +15. Asi som to už trošku zamotal ale snáď každý pochopí ako to je myslené.

Pixle! jasně že do krve :D a možná až do bělma heheheee

Krowky přesně tak. Když člověk takhle vytáhne některého z adminů, tak musí vzít v potaz dobu, okolnosti a další apekty.

S tou legendou bych to moc nepřeháněl :D Jak psal Pixel, víme své :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov