Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Reformu ?
Gigant
Určitě ano !
CzSK
A další věc, zvýšit ceny všeho, ne snížit. Takže hned od začátku když by měl každý průměrný hráč 100,000,000 $ (to asi průměr nebude :D) tak by např. Infernus stál 50,000,000 $ a vlastně co měsíc, to cena nahoru. Naopak, u povolání např. u právníka za 1 WL cca 3,000 $.
Pokud by se nenašla nějaká chyba na serveru kde se začnou peníze bugovat nebo něco jiného, tak by to aspoň vydrželo na x let.
tomas0
Rovno všetko pretože keby len peniaze tak do niekolko mesiacov je to podobné ako teraz Smile
Ale stále tu niekto bude kto to chce resetovať celé, kto chce resetovať peniaze a kto to nechce vôbec Smile
Ctibor
Když reforma tak všeho aby to mělo nějaký smysl. Jinak se není o čem bavit.
MaTy
Vy co píšete o reformě všeho (nic proti smouky), tak se zamyslete nad sebou také ;) CzSK to dal na rovinu.. Nehrál tu někdo několik let aby o to kvůli 1dni přišel.
Toto mi nedává logiku, maximálně závist aby měli na nemku nárok ty, co k tomu přijdou při štěstí. Reformu určitě, ale rozhodně ne všeho.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Bubblemaniak
Reformujte si jak chtete ! KDyž mi necháte nemku / firmu / dům , tak si dělejte co chcete..
Ale jestli snížíte odměny za mise .. tak to chci vidět jak se Atomas uživí ze serveru 50k za misi jako je tomu teď bez double .. to je teda paráda , lidi si nahrabou $a pak snížíte odměny - no , tak si udělejte reformu , ale jestli mi sáhnete na majetek , tak to se rozlučte s mímy peněžnímy příspěvky co do hry vkládám , dejte domu už asi 10.000- a doufám že se zachovají HODINY - jestli tam nebudu mít čas který jsem do hry vložil, tak to ahoj .. Zase se vymýšlejí jen hlouposti ..
SmouKy_
Citace
Bubblemaniak napsal:

Reformujte si jak chtete ! KDyž mi necháte nemku / firmu / dům , tak si dělejte co chcete..
Ale jestli snížíte odměny za mise .. tak to chci vidět jak se Atomas uživí ze serveru 50k za misi jako je tomu teď bez double .. to je teda paráda , lidi si nahrabou $a pak snížíte odměny - no , tak si udělejte reformu , ale jestli mi sáhnete na majetek , tak to se rozlučte s mímy peněžnímy příspěvky co do hry vkládám , dejte domu už asi 10.000- a doufám že se zachovají HODINY - jestli tam nebudu mít čas který jsem do hry vložil, tak to ahoj .. Zase se vymýšlejí jen hlouposti ..

Dříve za misi bylo 20k a nikdo nebrečel..
vosa123
Moc o te reformě nevím, ale chci zkusit novou věc.ANO
Auta a domy nemazat toby me nebavilo hrat odzacatku!
Upravil/a vosa123 dne 23.09.2015 22:57
thorous
Citace
1Domes1 napsal:

Citace
MarTinSVK napsal:

čistý kapitalizmus, čo dodať, velkym rybam necha všetko a zbytku vezme všetko. Kredity a kcs a € sa budu len tak sypať po reforme =) Nesuhlasím s tým, bud reforma nemiek, penazí a všetkého alebo nič. Každý si zarobil peniaze či na nemky alebo ich ma len na učte. PREčO ZASE brať slabým a silných nechať tak? ? ? ? ? ?

Ale co když si někdo napřiklad šetřil na Reklamní kancelář 3 roky tedkom měsíc před reformou si jí koupí a najednou mu jí resetují to ti přijde v pohodě? Vím dá se vydělat rychle, ale to by si musel sedět každej den u PC a non-stop jezdit mise. Takhle bych odebral jen ty $$$ a byl by pokoj. Sice budou lidi bez nemovitostí na lidi s nemovitostí nadávat, ale co takovej je život. Závist je prostě mrcha.

Prosím Tě, většinou lidi co mají tyhle nemovitosti, tak mají naklikanou ochranku na několik měsíců, 1x měsíčně příjdou, aby se nesmazal účet a tím to končí. Aby si se náhodou nepodřezal, že někdo smazal tvůj virtuální život. Je to hra, hra je o zábavě, ne o malých blbečkách, co sou v realu hovna a ve hře miliardáři s virutálníma $

Ale zkusím to vysvětlit i někomu méně inteligentnímu, jako jsi Ty.
Smazat jenom $ je cca stejný, jako kdyby si měl v baráku krysí hnízdo, ale jelikož si na fetu, tak tě nenapadne nic jinýho, než ty krysy chytat po jedný, místo toho, aby ses zbavil hnízda. Takový ceny budou za chvíli zase zpátky, protože si lidi nahrabou před reformou všechny možný kraviny a po reformě to budou zas prodávat, pak je tu double kravina, nerd bonus atd atd. No a za půl roku se to může mazat znova.

Hrával jsem kdysi WoWko a tam bylo na serverech normální, že se prostě dal wipe a všichni začínali od začátku a nikdo nebrečel, jediný problém je v tom, že tady hrajou již zmiňovaný virtuální boháči, co by spáchali sebevraždu a takový budou bulet vždycky.

No zkrátka, proč trhat plevel s kořenama, když stačí utrhnout jenom stonek, že?
Upravil/a thorous dne 23.09.2015 23:18
Nosferatu
Přidávám sek Cézetovi, reforma všeho je naprostá kravina, jak sám on říká nehrájeme tu x roku aby jsem o to přišli. Takže reforma $ bohatě stačí.
I kill people and I like it
Brian
Už jsem si na ty ceny zvykl,žádnou reformu bych nedělal,čistě můj názor.
MarTinSVK
Citace
thorous napsal:

Citace
1Domes1 napsal:

Citace
MarTinSVK napsal:

čistý kapitalizmus, čo dodať, velkym rybam necha všetko a zbytku vezme všetko. Kredity a kcs a € sa budu len tak sypať po reforme =) Nesuhlasím s tým, bud reforma nemiek, penazí a všetkého alebo nič. Každý si zarobil peniaze či na nemky alebo ich ma len na učte. PREčO ZASE brať slabým a silných nechať tak? ? ? ? ? ?

Ale co když si někdo napřiklad šetřil na Reklamní kancelář 3 roky tedkom měsíc před reformou si jí koupí a najednou mu jí resetují to ti přijde v pohodě? Vím dá se vydělat rychle, ale to by si musel sedět každej den u PC a non-stop jezdit mise. Takhle bych odebral jen ty $$$ a byl by pokoj. Sice budou lidi bez nemovitostí na lidi s nemovitostí nadávat, ale co takovej je život. Závist je prostě mrcha.

Prosím Tě, většinou lidi co mají tyhle nemovitosti, tak mají naklikanou ochranku na několik měsíců, 1x měsíčně příjdou, aby se nesmazal účet a tím to končí. Aby si se náhodou nepodřezal, že někdo smazal tvůj virtuální život. Je to hra, hra je o zábavě, ne o malých blbečkách, co sou v realu hovna a ve hře miliardáři s virutálníma $

Ale zkusím to vysvětlit i někomu méně inteligentnímu, jako jsi Ty.
Smazat jenom $ je cca stejný, jako kdyby si měl v baráku krysí hnízdo, ale jelikož si na fetu, tak tě nenapadne nic jinýho, než ty krysy chytat po jedný, místo toho, aby ses zbavil hnízda. Takový ceny budou za chvíli zase zpátky, protože si lidi nahrabou před reformou všechny možný kraviny a po reformě to budou zas prodávat, pak je tu double kravina, nerd bonus atd atd. No a za půl roku se to může mazat znova.

Hrával jsem kdysi WoWko a tam bylo na serverech normální, že se prostě dal wipe a všichni začínali od začátku a nikdo nebrečel, jediný problém je v tom, že tady hrajou již zmiňovaný virtuální boháči, co by spáchali sebevraždu a takový budou bulet vždycky.

No zkrátka, proč trhat plevel s kořenama, když stačí utrhnout jenom stonek, že?

vdaka že si to vysvetlil menej chápavým tak jednoduchú myšlienku asi 4 spôsobmi..
dalej doplnam že majitelov nemovitostí vidím na servery skoro vôbec alebo len niektorých a aktivne hrám mesiac každy den.. je jasne že každy bude zastavať svoje, tak sa nechajme prekvapiť, kolko ludi ostane hrať hru po reforme =)
apero
Reforma $ je úplně stejná kravina jako reforma veškerého majetku. Teď je vše drahé a když projde server reformou, tak sice cena klesne, ale klesnou i odměny za mise.. Takže zase nebudete mít prachy.. Však je to naprosto to samí. Jako logickým uvažováním se nezmění vůbec nic, nemáš na kredity teď, nebudeš mít ani po reformě, nemáš na auto teď, opět na něj nebudeš mít ani po reformě. Vše je to jen o tom, jak se člověku chce na serveru makat, aby něco měl. A má makat teď, nebo po reformě? Je to úplně to samí. Spousta lidí tu řeší, že je spousta $ v oběhu. No a co proboha. Je to virtuální svět, prostě hra. Tady se může točit třeba bilióny dolarů a je to fuk. Změnilo by se jen to, že spousta lidí bude znechucena tím, že přišla o své peníze, protože musí teď narychlo skupovat nějaký majetek. Ale to že si šetří peníze, aby si jednou mohl vybrat to co chce tu nikoho nezajímá.. Bohužel kvůli okolnostem si šetřil úplně zbytečně a vyhází to teď kvůli strachu z reformy do úplných kravin, protože jim potom už samozřejmě nikdo žádnou nemovitost neprodá. Další věc co se změní je ta. Že nespočetně lidí se na tento server vykašle. A raději si najde jinou zábavu. A další věcí a snad poslední je ta, že spousta lidí do tohoto serveru vložila nějaký reálná peníz, aby zde měl nějaký ty virtuální miliony a ze dne na den o ně přijde? Za mě je reforma úplnou zbytečností a proto říkám NE!
CzSK
Citace
apero napsal:

Reforma $ je úplně stejná kravina jako reforma veškerého majetku. Teď je vše drahé a když projde server reformou, tak sice cena klesne, ale klesnou i odměny za mise.. Takže zase nebudete mít prachy.. Však je to naprosto to samí. Jako logickým uvažováním se nezmění vůbec nic, nemáš na kredity teď, nebudeš mít ani po reformě, nemáš na auto teď, opět na něj nebudeš mít ani po reformě. Vše je to jen o tom, jak se člověku chce na serveru makat, aby něco měl. A má makat teď, nebo po reformě? Je to úplně to samí. Spousta lidí tu řeší, že je spousta $ v oběhu. No a co proboha. Je to virtuální svět, prostě hra. Tady se může točit třeba bilióny dolarů a je to fuk. Změnilo by se jen to, že spousta lidí bude znechucena tím, že přišla o své peníze, protože musí teď narychlo skupovat nějaký majetek. Ale to že si šetří peníze, aby si jednou mohl vybrat to co chce tu nikoho nezajímá.. Bohužel kvůli okolnostem si šetřil úplně zbytečně a vyhází to teď kvůli strachu z reformy do úplných kravin, protože jim potom už samozřejmě nikdo žádnou nemovitost neprodá. Další věc co se změní je ta. Že nespočetně lidí se na tento server vykašle. A raději si najde jinou zábavu. A další věcí a snad poslední je ta, že spousta lidí do tohoto serveru vložila nějaký reálná peníz, aby zde měl nějaký ty virtuální miliony a ze dne na den o ně přijde? Za mě je reforma úplnou zbytečností a proto říkám NE!

Citace
Jako logickým uvažováním se nezmění vůbec nic, nemáš na kredity teď, nebudeš mít ani po reformě, nemáš na auto teď, opět na něj nebudeš mít ani po reformě.

Spousta lidí tu řeší, že je spousta $ v oběhu. No a co proboha.

Docela si protiřečíš ne? :D Nejdřív prachy nejsou ani nebudou a pak jich je až moc v oběhu. :D
Ruda
Jasně že ano, nesouhlasit budo akorát **** co si chrání majetek.
apero
Já píšu, že pro některý z Vás je moc prachů v oběhu.. A kdyby sis četl mé vyjádření pořádně, tak nepíšu o všech, že nemají peníze.. Je spousta lidí, co si může dovolit téměř vše, protože si v té hře už něco vybudovali. Ale lidi, co říkají že je ted vše drahé a reforma tomu pomůže, tak to je prostě totální kravina. Poměrově to vyjde naprosto stejně. Jestli si nedokážou vydělat peníze teď, nedokážou to ani potom. Ty co si peníze do ted vydělat dokázali, nemají problémy ani s těmito cenami co tu jsou teď.
apero
Nehledě na to, že za zvýšení cen se postaral například double bonus apod. Takže na jedné straně hezké gesto k hráčům, aby si mohli vydělat nějaký ten kapitál a na straně druhý jim ten vydělaný kapitál zase vezmou. Jako já si tu už taky nějaký ten majetek obstaral. Mám třeba nemovitost, dům, firmu apod. ale né každý hráč má potřebu své vydělané peníze hned vkládat do nějakýho majetku a chce si ušetřit třeba na nějaký lepší. Problém je v tom, že teď ceny nemovitostí, domů se zvednou natolik, že si bohužel nekoupí ani žádnou z horších nemovitostí a těžce vydělané peníze které si nějakou dobu na něco střádal, má v cukuletu pryč. A může začít znovu. A ti lidé, co už nemovitosti mají, mají je kvůli tomu, aby jim vydělali nějaký ty peníze, měli do této doby vlastně taky k ničemu, protože ty peníze co jim jejich nemovitosti vydělali propadnou taky. Takže někdo vlastní nemovitost například měsíc, za tu domu mu sotva přinesla tolik, aby mu vrátila alespoň ochranku co si zaplatil. A když už se mu peníze za ochranku vrátili. Tak díky reformě je má zase pryč. Prostě pro mě je to nesmyslné, pro některé možná ne, pro mě ano. V První řadě bych zrušil double bonusy a ona cena všeho klesne i tak. A když ne, tak ať se ten dotyčný prostě snaží o to si vydělat na to co chce.. A nemusí mu k tomu pomáhat žádná reforma.
ShouT_
Citace
CzSK napsal:

Citace
SmouKy_ napsal:

Reformu se vším, firmy,gangy,nemovitosti, prostě všechno jinak to ani nemá smysl..

Právě že pak to smysl nemá. :D
Jsem pro reset peněz jak je v návrhu ale i marihuany.
Kdyby se resetovalo to, co píšeš, tak vlastně jede celá SP od začátku s tím rozdílem, že hráči mají nahrané hodiny, nic víc.
A s tímhle opravdu nesouhlasím, nehrál jsem nějakou dobu proto, abych během jednoho dne o vše přišel.
Ve výsledku, jsem pro to co je v návrhu + reset marihuany.

Czsk,Ty si si dal $ do majetku (nemovitosti,auta,domy). Ale zober si hráča ktorý si na nejakú nemovitost šetril rok a teraz dojde panko a da reformu? Stratil tým tiež nejaky čas aby zarobil x $. Ty napišeš ,že si nehral nejaku dobu aby si o všetko prišel behom jedneho dna. To iste si može povedat hrač čo si šetril 2 - 3 mld (jak to je teraz všetko drahe)
Ty ccelkovo o nic neprideš,ked maš všetko investovane.
Ja suhlasim s reformu ale toto nema vyznam ked,len $ a ne nezavidim pre blbečku.
CzSK
Citace
apero napsal:

Já píšu, že pro některý z Vás je moc prachů v oběhu.. A kdyby sis četl mé vyjádření pořádně, tak nepíšu o všech, že nemají peníze.. Je spousta lidí, co si může dovolit téměř vše, protože si v té hře už něco vybudovali. Ale lidi, co říkají že je ted vše drahé a reforma tomu pomůže, tak to je prostě totální kravina. Poměrově to vyjde naprosto stejně. Jestli si nedokážou vydělat peníze teď, nedokážou to ani potom. Ty co si peníze do ted vydělat dokázali, nemají problémy ani s těmito cenami co tu jsou teď.

Já to četl pořádně ale napsal si to co si napsal. :D

Citace
apero napsal:

Jenže kolik je takových co šetřili a mají 2-3 miliardy. V podstatě je můžou investovat i teď ale to by museli být ochotní dát o trochu víc $ než jakou ta věc stojí. Peníze se dají dobře investovat i teď ale to by ti hráči museli zapojit hlavu.

Citace
Ja suhlasim s reformu ale toto nema vyznam ked,len $ a ne nezavidim pre blbečku.

??? Z ničeho bych tě nenařkl, je to tvůj názor. A i kdyby si záviděl tak co? Přece ti nebudu kvůli tomu nadávat ne? :D

Jinak co napsal thorous, s tím souhlasím. Samozřejmě že by to bylo fajn kdyby každý hráč měl možnost si nakoupit sví ale někdo tu psal, že by se na nejlepší domy/nemovitosti dali admin dražby. A kdo to asi vyhraje? Překvapivě ty hráči, kteří mají nejvíc nahráno hodin a opět bude vše při starým. Změní se jen malé procento.
Další věc pro ostatní. Reforma má smysl, nesmysl je akorát to, že některé nemovitosti stojí tolik, že se ani nevejde do banky viz. reklamní kanceláře a určitě i další. Takže by se změnila hodnota $$$ a kdyby se i vše hned od začátku zdražilo jako jsem psal v předešlým příspěvku, tak by to už mělo smysl hrát.
Pak by se nastávalo jako teď, že nováček který má 10 hodin má auto i dům.
Upravil/a CzSK dne 24.09.2015 06:08
Baseball
Cézete - 100 000$ / 1 hodina je celekm dobré. Za hodinu mám +- 400 000$ u bezpečáka. Takže to není tak moc.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%